رفتن به مطلب

پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

بعضی وقتا گیر داره. شکلکو بکشی بندازی رو صفحه راحت تر میاد. :ws3:

البته بعضی وقتام درست حسابی میشه :ws3:

با این جوابات یه مدت دیگه رسما تنها کاندیدای جانشینی مموتی میشی:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
با این جوابات یه مدت دیگه رسما تنها کاندیدای جانشینی مموتی میشی:banel_smiley_4:

دقیقا همینه..........:whistle:

منم مجبوری به همه میگم از گوگل کروم استفاده کنن و انجمن بیان (خودم هم همیشه با این مرورگر انجمن میام:banel_smiley_4:_دقیقا 1سال شد w58.gif )

من از برنامه get smile استفاده میکنم، و نیازی به کلیک روی شکلک های انجمن ندارم چون تو این برنامه شکلک هایی که دوست دارمو ذخیره کردم،اما خوب بقیه از این برنامه استفاده نمیکنن،ونیازی هم نیست، بعضی وقتی هم که با سیستم خودمون آن نمیشیم hanghead.gif

خوب راست میگن دیگه ،باید درست بشه دیگهsigh.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
من فک کردم درستش کردین :ws52: آخه برا من درست شده :ws38:

کسایی که این مشکلو دارن خود بخود درست میشه. چون واسه خود ما هم هفته پیش 2،3 روز اینطوری بود درست شد. ولی کلاً نباید اینجوری بشه :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کسایی که این مشکلو دارن خود بخود درست میشه. چون واسه خود ما هم هفته پیش 2،3 روز اینطوری بود درست شد. ولی کلاً نباید اینجوری بشه :ws3:

آره به فکر هستم. :icon_gol:

یعنی جوابات منو کشته ها ایول:ws28:

یکی دیگه از بچه ها فک کنم نام کاربریش patriot بود همین مشکلو داشت :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی جوابات منو کشته ها ایول:ws28:

یکی دیگه از بچه ها فک کنم نام کاربریش patriot بود همین مشکلو داشت :ws38:

جواباش همه رو کشته ، نگران نباش :ws3:

وای وای اسم اون کاربرو نیار ، چه کاربر خزی بود :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

با سلام و اینا

اقا من یه مشکلی دارم

پستای من ..یا بهتر بگم..نوشته ها که زیر اواتار نوشته

اینا 5000 تایی بودن

اول شد 4499...بعد الان شده 4450...

الان جریان چیه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
60 امتیاز طلایی: اضافه شدن آیکن ej3dl5wrsok2kzdw843k.gif

افزایش ظرفیت پیغام های خصوصی به 5000

افزایش قابلیت های امضا و عکس و ....

افزایش ظرفیت پیوست به 120 مگابایت

آقا اینا برا من اعمال نشده، نمونه ش ظرفیت پیغام خصوصیه که هنوز 3000 تاس :ws3:

امضامم هنوز 2 تا شکلک میتونم بذارم فقط ! یه ساله سرم کلاه رفته :4564:

من اعتراض دارم الان :w02::whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

آه پسر(اگه دختری بخون دختر!) جلو چشمم پستم غیب شد

هی من پست میزنم هی از اونور کنتور ثابت وایساده

اینجوری که داره پستای من غیب میشه میترسم فردا خودمم غیب بشم وروحم خبردار نشه

خلاصه اگه من نیومدم انجمن بدونین اون دزد نامرد نامرئی منو غیب کرده:w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه

:w58:

یعنی کی میتونه باشه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
با سلام و اینا

اقا من یه مشکلی دارم

پستای من ..یا بهتر بگم..نوشته ها که زیر اواتار نوشته

اینا 5000 تایی بودن

اول شد 4499...بعد الان شده 4450...

الان جریان چیه؟

این قضیه بیشتر رو پستای قدیمی کاربرای قدیمی پیش میاد. :icon_pf (34):

آقا اینا برا من اعمال نشده، نمونه ش ظرفیت پیغام خصوصیه که هنوز 3000 تاس :ws3:

امضامم هنوز 2 تا شکلک میتونم بذارم فقط ! یه ساله سرم کلاه رفته TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

من اعتراض دارم الان :w02::whistle:

اشتباه لپی بود درست شد :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

خدمت شاه شاهان.....مشغول مشغولان...:ws3:آقا محمد صبور در عین حال سریع الحساب:ws3:

آقا حکایت عجیبی هستا....ما نفهمیدم چه جوری شدیم کاربر ممتاز...بعدا گفتن بابا این تعداد پست هات بره بالا 5000 تا می شه کاربر ممتاز...

گفتیم به به...الان اگه یک نفر یک ضرب بشینه تو تاپیک های یک تالار عمومی پست بزاره....عکس و کپی متن...میشه کاربر ممتاز!...:ws37:

گفتم ول کنم این سوالات فلسفی رو.....

اومدیم دیدم..به!:ws3:

ما شدیم کاربر فعال دوباره...دیدم..به!

مقادیر 10 تا 15 پستمون پَر شده!

نکنه مشکل اون عنوان کاربر ممتاز ما بود....بهمون نمی اومد گفتین...کمش کنیم....:ws3:

درسته به ما نمی آد....والا بابا ما که هر چی خواستن بهمون عنوان بدن هم که گفتیم نمی خوایم...با کاربری معمولی مون راحتیم...دیگه ایم حذفیات چی بوده...:ws52:

بگین...کدوم ها رو حذف کردین....شاعبه درست نشه دوستان خوب....:ws37:

حالا هر کی حذف کرده....به هر دلیلی حذف کرده....بابا یک پیغامی بزاره...شاید ما اصلاح کردیم....یا نه بگه بابا دیگه از این کارا نکن....

باور بفرمایین همش در نحوه ی اجراست....وگرنه من با اجرا مشکلی ندارم..حقتون هست..مالتون هست...وطیفه ی مدیریتتون هست...بابا ما گردنمون از مو هم باریک تره....:ws37:

اگر کسی اطلاع دارد بفرماید....ما فقط نیت روشن شدن موضوع را داریم....

می دونم کارهای مهم تری هست....ولی خوب یکم الان این موضوع برام دغدغه ایجاد کرد...

یکهو 10 تا 15 پست پرید!:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
خدمت شاه شاهان.....مشغول مشغولان...:ws3:آقا محمد صبور در عین حال سریع الحساب:ws3:

آقا حکایت عجیبی هستا....ما نفهمیدم چه جوری شدیم کاربر ممتاز...بعدا گفتن بابا این تعداد پست هات بره بالا 5000 تا می شه کاربر ممتاز...

گفتیم به به...الان اگه یک نفر یک ضرب بشینه تو تاپیک های یک تالار عمومی پست بزاره....عکس و کپی متن...میشه کاربر ممتاز!...:ws37:

گفتم ول کنم این سوالات فلسفی رو.....

اومدیم دیدم..به!:ws3:

ما شدیم کاربر فعال دوباره...دیدم..به!

مقادیر 10 تا 15 پستمون پَر شده!

نکنه مشکل اون عنوان کاربر ممتاز ما بود....بهمون نمی اومد گفتین...کمش کنیم....:ws3:

درسته به ما نمی آد....والا بابا ما که هر چی خواستن بهمون عنوان بدن هم که گفتیم نمی خوایم...با کاربری معمولی مون راحتیم...دیگه ایم حذفیات چی بوده...:ws52:

بگین...کدوم ها رو حذف کردین....شاعبه درست نشه دوستان خوب....:ws37:

حالا هر کی حذف کرده....به هر دلیلی حذف کرده....بابا یک پیغامی بزاره...شاید ما اصلاح کردیم....یا نه بگه بابا دیگه از این کارا نکن....

باور بفرمایین همش در نحوه ی اجراست....وگرنه من با اجرا مشکلی ندارم..حقتون هست..مالتون هست...وطیفه ی مدیریتتون هست...بابا ما گردنمون از مو هم باریک تره....:ws37:

اگر کسی اطلاع دارد بفرماید....ما فقط نیت روشن شدن موضوع را داریم....

می دونم کارهای مهم تری هست....ولی خوب یکم الان این موضوع برام دغدغه ایجاد کرد...

یکهو 10 تا 15 پست پرید!:ws37:

سلام مهندس؛ :icon_gol:

راستش فکر کنم اون پستاتون از تو تالار معماری پریده؛:icon_redface:

اینطور که با ایجاد بخش کافه معمارا، تمام تاپیکایی که جنبه تفریحی و کل کل و شوخی داشته و علمی نبودن به اون بخش منتقل شدن،تا دوستان راحت تر به گفتگوهاشون ادامه بدن و کسی نگه اسپمه و الکی امتیاز جمع کردن و اینا و شما هم تو همین پستتون به این نکته اشاره کردید و با شما کاملا موافقم ؛:w16:

من همون روز که اینکارو کردم ؛ با پیام خصوصی به تمام دوستان تالار معماری پیام خصوصی دادم و بخش کافه معمارا رو معرفی کردم و تو پست اول کافه معمارا این مورد رو توضیح دادم؛:icon_redface:

(راستی ممکنه تعداد پستاتون کم شده باشه؛چون تاپیکایی که به این بخش منتقل شده ؛پستاش حساب نمیشه)

لینک به دیدگاه
این قضیه بیشتر رو پستای قدیمی کاربرای قدیمی پیش میاد. :icon_pf (34):

خو الان من پستامو میخوام hanghead.gif پستامو بده ممد

بعد یه پیشنهاد دیگه....

میگم اینکه بر اساس پست عناوین بخواد معلوم بشه به نظرم یکم غیر منصفانست

قبلا به تعداد امتیازها عناوین تغییر میکرد ( کاربر انجمن-فعال و ممتاز) اونجوری به نظرم عناوین یه ارزش دیگه داشتن...

به قول معین هر کی میتونه بیاد یه شبه 1000 تا پست کپی پیست و اسپم بزاره و بشه ممتاز !

خالی از هرگونه بارِ اطلاعاتی که پست بخواد به بقیه منتقل کنه....

اگه به روال سابق بشه به نظرم بهتره :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام مهندس؛ :icon_gol:

راستش فکر کنم اون پستاتون از تو تالار معماری پریده؛:icon_redface:

اینطور که با ایجاد بخش کافه معمارا، تمام تاپیکایی که جنبه تفریحی و کل کل و شوخی داشته و علمی نبودن به اون بخش منتقل شدن،تا دوستان راحت تر به گفتگوهاشون ادامه بدن و کسی نگه اسپمه و الکی امتیاز جمع کردن و اینا و شما هم تو همین پستتون به این نکته اشاره کردید و با شما کاملا موافقم ؛:w16:

من همون روز که اینکارو کردم ؛ با پیام خصوصی به تمام دوستان تالار معماری پیام خصوصی دادم و بخش کافه معمارا رو معرفی کردم و تو پست اول کافه معمارا این مورد رو توضیح دادم؛:icon_redface:

خسته نباشین....کار طاقت فرسایی بوده.:ws37::icon_gol:

این چند تایی که تو این چند روز هم حذف شده ایشالله در همین راستا باشه که ما گردنمون از مو باریک تر هست....:icon_redface:

البته به جای حذف می شد دغدغه ی خوبتون با برداشتن امتیاز از روی پست ها اتفاق می افتاد...که اگز کسی برای امتیاز و اسپم می اومد دیگه نیاد...اینم یک راهکار بود...صد البته نظر شما صائب تر هست گرامی بانو..:ws37:

اینجوری پست های بچه ها هم حذف نمی شد...حالا ما که اندک پست گذاشتیم در بخش گفتگو و اصلا موضوع بحث نیستیم...:ws37:

یک سری تاپیک ها حس نوستالژی رو تو تاپیک ها دارن....گاهی شده بود من برم پست های قبلی خودم رو ببینم..و ببینم ااااااههههههه چه آدمی بودم من اون موقعه...:ws28:

با این همه...دستتون درد نکنه هر کاری می کنین در راستای وظایفتون هست و مهم تر نیت خیر....پیشنهاد می کنم یکم همه جانبه تر در این مواقع عمل بشه...:ws37:

ما مخلصیم...:ws37::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
خسته نباشین....کار طاقت فرسایی بوده.:ws37::icon_gol:

این چند تایی که تو این چند روز هم حذف شده ایشالله در همین راستا باشه که ما گردنمون از مو باریک تر هست....:icon_redface:

البته به جای حذف می شد دغدغه ی خوبتون با برداشتن امتیاز از روی پست ها اتفاق می افتاد...که اگز کسی برای امتیاز و اسپم می اومد دیگه نیاد...اینم یک راهکار بود...صد البته نظر شما صائب تر هست گرامی بانو..:ws37:

اینجوری پست های بچه ها هم حذف نمی شد...حالا ما که اندک پست گذاشتیم در بخش گفتگو و اصلا موضوع بحث نیستیم...:ws37:

یک سری تاپیک ها حس نوستالژی رو تو تاپیک ها دارن....گاهی شده بود من برم پست های قبلی خودم رو ببینم..و ببینم ااااااههههههه چه آدمی بودم من اون موقعه...:ws28:

با این همه...دستتون درد نکنه هر کاری می کنین در راستای وظایفتون هست و مهم تر نیت خیر....پیشنهاد می کنم یکم همه جانبه تر در این مواقع عمل بشه...:ws37:

ما مخلصیم...:ws37::icon_gol:

ای بااااباااا؛به خدا حذف نشده؛ اصلا تاحالا یه پست هم ازتون حذف نکردیم؛icon_pf%20(34).gif

بخاطر انتقال بعضی تاپیکا به بخش کافه معمارا؛دیگه اون پستایی که اونجاست از شمارش حذف میشه،

این عکس زمانی که بخش کافه معمارا رو خواستم ایجاد کنم؛پستامو ببینید؛ حالا ببینید؛

چون تو چهادریواری 300 پست داشتم؛ انتقال اونا به کافه معمارا باعث شده از شمارشگر حذف بشه:icon_gol:

fcghjcvedmnnoh5bl85f.png

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...