هادی ناصح 18854 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 سلام دوستان نواندیشان امکان ویرایش پست نداره؟ امکان ویرایش پست خودت برای خودت هست چون شما تازه عضو شدی احتمالا یه کم باید فعالیت کنی تا دسترسیت براش باز بشه فعلا میتونی به مدیرا بگی تا برات ویرایش کنن 5
lie 2101 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 آخرین نسخه فایرفاکس رو استفاده میکنید دیگه؟ اگه با آخرین نسخه فایرفاکس این مشکل رو دارین، کروم رو نصب کنید. بله آخرین نسخه اس. چشم :( 1
setare.blue 23086 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 سلام دوستان نواندیشان امکان ویرایش پست نداره؟ این مشکل بعد از ارسال 10پست باید حل بشه .......... امکان ویرایش پست ها تنها قبل از یک ماه هستش............... 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 سلام من تو بعضی صفحه ها نمیتونم از ctrl+v استفاده کنم.چرا؟ در پروفایلت جواب دادم، از بچه ها کسی این مشکل رو داره اینجا عنوان کنه........ من هم در ارسال موضوع جدید با فایر فاکس مشکل دارم ، نشونه تایپ ظاهر نمیشه که بخوام پیست کنم، اما در ارسال پاسخ جدید اینگونه نیست.......... البته با گوگل کروم تمام این مشکلات حل میشه ، اون مرور گر هم گاهی یه اختلالاتی داره، به طور مثال ممکنه یهو متنی که ارسال کردین ، ارسال نشه و وقتی به صفحه قبلی برمیگردین نوشتتون بپره،اما مشکلاتش کمتر از مرورگر های دیگس .......... سازگاری بیشتر هم با این انجمن داره، اگه بشه این سازگاری با سایر مرورگرهای دیگه هم ایجاد بشه خیلی خوبه 4
مهران اكوان 11 ارسال شده در 20 بهمن، 2012 سلام من هر قسمتي از سايت ميرم كه يه مقاله يا چيزي دانلود كنم جلوگيري ميشه از دانلود ميخوام بدون مشكل چي هست بي زحمت برام حلش كنين ممنون از لطفتون 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 20 بهمن، 2012 سلام من هر قسمتي از سايت ميرم كه يه مقاله يا چيزي دانلود كنم جلوگيري ميشه از دانلود ميخوام بدون مشكل چي هست بي زحمت برام حلش كنين ممنون از لطفتون واسه استفاده از کدوم بخش این مشکل رو دارین؟ فقط مطالب بخش طلایی محدود به اعضای طلایی انجمن هستش.
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 22 بهمن، 2012 سلام هیچ کدوم از ابزار ویرایشی من نیست فقط یه کادر توسی که می تونم توش تایپ کنم شکلک ها هم باید کپی پیست کنم تازه فاصله بین خطوط هم ایجاد نمیشه!!! 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 22 بهمن، 2012 سلام هیچ کدوم از ابزار ویرایشی من نیست فقط یه کادر توسی که می تونم توش تایپ کنم شکلک ها هم باید کپی پیست کنم تازه فاصله بین خطوط هم ایجاد نمیشه!!! الان فکر کنم مشکلتون حل شده باشه. چون فقط برای کاربران تازه وارد، ابزار ویرایشی فعال نیست. مشکل تایپتون حل نشده؟ 2
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 22 بهمن، 2012 الان فکر کنم مشکلتون حل شده باشه. چون فقط برای کاربران تازه وارد، ابزار ویرایشی فعال نیست. مشکل تایپتون حل نشده؟ چند روزه که این مشکل ایجاد شده و هنوز هم هست اوایل عضویت این مشکلو نداشتم 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 22 بهمن، 2012 چند روزه که این مشکل ایجاد شده و هنوز هم هست اوایل عضویت این مشکلو نداشتم از فایر فاکس ورژن جدید (ورژن 16) استفاده کنید یا گوگل کروم جدید 2
lie 2101 ارسال شده در 22 بهمن، 2012 از فایر فاکس ورژن جدید (ورژن 16) استفاده کنید یا گوگل کروم جدید منم چند روز همین مشکل و داشتم از نسخه آخر فایرفاکس هم استفاده میکنم خود به خود درست شد من کاری نکردم 3
farhatami 1390 ارسال شده در 25 بهمن، 2012 سلام، در صفحه مشخصات کاربر که پیغام بازدید کنندگان ثبت میشه به چه طریق میتونیم پیغام رو بطور کلی حذف کنیم ؟ اگر بخوایم صفحه رو بازسازی کنیم این پیغامها حذف نمیشن از راهنماییتون ممنون میشم. 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 بهمن، 2012 سلام، در صفحه مشخصات کاربر که پیغام بازدید کنندگان ثبت میشه به چه طریق میتونیمپیغام رو بطور کلی حذف کنیم ؟ اگر بخوایم صفحه رو بازسازی کنیم این پیغامها حذف نمیشن از راهنماییتون ممنون میشم. سلام دوست عزیز پیغاما رو نمیشه حذف کلی کرد. فقط حذف ناقص میشن. 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 احیانا ما تالار مذهبی نداشتیم؟ http://www.noandishaan.com/forums/forum1371.html 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 بهمن، 2012 تالار نجوم یا ستاره شناسی...نمیدونم یه چیز تو این مایه ها نداشتیم؟هر چی میگردم پیدا نمیکنم... 2
lie 2101 ارسال شده در 30 بهمن، 2012 تالار نجوم یا ستاره شناسی...نمیدونم یه چیز تو این مایه ها نداشتیم؟هر چی میگردم پیدا نمیکنم... نجوم و ستاره شناسی 3
bahar91 939 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 عذر میخوام.چرا من قادر به ویرایش پست هام نیستم؟دلیل غیر فعال بودنش برا من چی هست؟! 2
ارسال های توصیه شده