*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان نواندیشان امکان ویرایش پست نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان نواندیشان امکان ویرایش پست نداره؟ امکان ویرایش پست خودت برای خودت هست چون شما تازه عضو شدی احتمالا یه کم باید فعالیت کنی تا دسترسیت براش باز بشه فعلا میتونی به مدیرا بگی تا برات ویرایش کنن 5 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ آخرین نسخه فایرفاکس رو استفاده میکنید دیگه؟ اگه با آخرین نسخه فایرفاکس این مشکل رو دارین، کروم رو نصب کنید. بله آخرین نسخه اس. چشم :( 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان نواندیشان امکان ویرایش پست نداره؟ این مشکل بعد از ارسال 10پست باید حل بشه .......... امکان ویرایش پست ها تنها قبل از یک ماه هستش............... 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ سلام من تو بعضی صفحه ها نمیتونم از ctrl+v استفاده کنم.چرا؟ 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ سلام من تو بعضی صفحه ها نمیتونم از ctrl+v استفاده کنم.چرا؟ در پروفایلت جواب دادم، از بچه ها کسی این مشکل رو داره اینجا عنوان کنه........ من هم در ارسال موضوع جدید با فایر فاکس مشکل دارم ، نشونه تایپ ظاهر نمیشه که بخوام پیست کنم، اما در ارسال پاسخ جدید اینگونه نیست.......... البته با گوگل کروم تمام این مشکلات حل میشه ، اون مرور گر هم گاهی یه اختلالاتی داره، به طور مثال ممکنه یهو متنی که ارسال کردین ، ارسال نشه و وقتی به صفحه قبلی برمیگردین نوشتتون بپره،اما مشکلاتش کمتر از مرورگر های دیگس .......... سازگاری بیشتر هم با این انجمن داره، اگه بشه این سازگاری با سایر مرورگرهای دیگه هم ایجاد بشه خیلی خوبه 4 لینک به دیدگاه
مهران اكوان 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ سلام من هر قسمتي از سايت ميرم كه يه مقاله يا چيزي دانلود كنم جلوگيري ميشه از دانلود ميخوام بدون مشكل چي هست بي زحمت برام حلش كنين ممنون از لطفتون 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ سلام من هر قسمتي از سايت ميرم كه يه مقاله يا چيزي دانلود كنم جلوگيري ميشه از دانلود ميخوام بدون مشكل چي هست بي زحمت برام حلش كنين ممنون از لطفتون واسه استفاده از کدوم بخش این مشکل رو دارین؟ فقط مطالب بخش طلایی محدود به اعضای طلایی انجمن هستش. لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ سلام هیچ کدوم از ابزار ویرایشی من نیست فقط یه کادر توسی که می تونم توش تایپ کنم شکلک ها هم باید کپی پیست کنم تازه فاصله بین خطوط هم ایجاد نمیشه!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ سلام هیچ کدوم از ابزار ویرایشی من نیست فقط یه کادر توسی که می تونم توش تایپ کنم شکلک ها هم باید کپی پیست کنم تازه فاصله بین خطوط هم ایجاد نمیشه!!! الان فکر کنم مشکلتون حل شده باشه. چون فقط برای کاربران تازه وارد، ابزار ویرایشی فعال نیست. مشکل تایپتون حل نشده؟ 2 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ الان فکر کنم مشکلتون حل شده باشه. چون فقط برای کاربران تازه وارد، ابزار ویرایشی فعال نیست. مشکل تایپتون حل نشده؟ چند روزه که این مشکل ایجاد شده و هنوز هم هست اوایل عضویت این مشکلو نداشتم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ چند روزه که این مشکل ایجاد شده و هنوز هم هست اوایل عضویت این مشکلو نداشتم از فایر فاکس ورژن جدید (ورژن 16) استفاده کنید یا گوگل کروم جدید 2 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ از فایر فاکس ورژن جدید (ورژن 16) استفاده کنید یا گوگل کروم جدید منم چند روز همین مشکل و داشتم از نسخه آخر فایرفاکس هم استفاده میکنم خود به خود درست شد من کاری نکردم 3 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ سلام، در صفحه مشخصات کاربر که پیغام بازدید کنندگان ثبت میشه به چه طریق میتونیم پیغام رو بطور کلی حذف کنیم ؟ اگر بخوایم صفحه رو بازسازی کنیم این پیغامها حذف نمیشن از راهنماییتون ممنون میشم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ سلام، در صفحه مشخصات کاربر که پیغام بازدید کنندگان ثبت میشه به چه طریق میتونیمپیغام رو بطور کلی حذف کنیم ؟ اگر بخوایم صفحه رو بازسازی کنیم این پیغامها حذف نمیشن از راهنماییتون ممنون میشم. سلام دوست عزیز پیغاما رو نمیشه حذف کلی کرد. فقط حذف ناقص میشن. 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ احیانا ما تالار مذهبی نداشتیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ احیانا ما تالار مذهبی نداشتیم؟ http://www.noandishaan.com/forums/forum1371.html 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ تالار نجوم یا ستاره شناسی...نمیدونم یه چیز تو این مایه ها نداشتیم؟هر چی میگردم پیدا نمیکنم... 2 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ تالار نجوم یا ستاره شناسی...نمیدونم یه چیز تو این مایه ها نداشتیم؟هر چی میگردم پیدا نمیکنم... نجوم و ستاره شناسی 3 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ عذر میخوام.چرا من قادر به ویرایش پست هام نیستم؟دلیل غیر فعال بودنش برا من چی هست؟! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده