رفتن به مطلب

پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

یه سوال دیگه برام پیش اومده...

چرا تو بخش گفتگوی آزاد هر کی تاپیک میزنه قسمت تشکر فقط برای استارتر قرار داره و از بقیه پست ها نمیشه تشکر کرد...اما وقتی اسی تاپیک میزنه تو همون بخش همه تشکرا برای همه پست ها بازه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه سوال داشتم!:icon_redface:

پیغام بازدیدکنندگان در انتظار تایید مدیر!چه جوری از بین میره؟من همه پیغامامو دیدم و لینکاشونم رفتم،نمیدونم چرا باز اون بالا هنوز این وضعیت هست

میخواستم راهنماییم کنین

ممنون

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
واسه منم اینجوری بود تازه بعد دو روز اومدم! قابل توجه محمد:ws3:

اون دکمه نمایش همه تاپیکای مشترک شده رو بزنید :ws3:

سلام...

این قدرت امتیاز دهی که گذاشتید ینی چی؟به چه درد میخوره؟

فعلاً به کار نمیاد، هروقت درست شد توضیحش رو تو تاپیک جداگونه حتماً میگم. :a030:

یه سوال دیگه برام پیش اومده...

چرا تو بخش گفتگوی آزاد هر کی تاپیک میزنه قسمت تشکر فقط برای استارتر قرار داره و از بقیه پست ها نمیشه تشکر کرد...اما وقتی اسی تاپیک میزنه تو همون بخش همه تشکرا برای همه پست ها بازه؟

فقط بخش مطالب جالب و آموزنده پست اولش تشکر داره. تو صفحه اصلی گفتگوی آزاد اگه بحثی باشه همه پستاش تشکر میخوره.

یه سوال داشتم!:icon_redface:

پیغام بازدیدکنندگان در انتظار تایید مدیر!چه جوری از بین میره؟من همه پیغامامو دیدم و لینکاشونم رفتم،نمیدونم چرا باز اون بالا هنوز این وضعیت هست

میخواستم راهنماییم کنین

ممنون

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

اون پیغامایی که اینطوری هستن رو انتخاب کنین و بعدش از قسمت پایین پیغاما، از قسمت ابزار مدیریت، گزینه تأیید پیغامها رو بزنید.

الان من پیغامای همه دوستان که اینطوری هست رو خودم تأیید می کنم (چون به خاطر یه مشکلی بود که چند روز پیش حل شد، پیغامای اینطوری میشد) از این به بعد دیگه دست خودتونه که بخواین حذف کنین پیغام رو یا تأیید کنین. :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام..خسته نباشید...

بعد اینکه عکس رو آپلود میکنم فقط تو تاپیک 1 عکس میتونم اضافه کنم...

چیکار کنم...؟

یعنی چی؟بیشتر توضیح میدین...........؟:ws37:

یعنی چندتا عکس رو آپ لود میکنین.............بعد لینک هاشو میذارین تو پاسختون، فقط یکی رو تو پاسختون نشون میده ،وقتی ارسالش میکنین؟

hanghead.gifhanghead.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی چی؟بیشتر توضیح میدین...........؟:ws37:

یعنی چندتا عکس رو آپ لود میکنین.............بعد لینک هاشو میذارین تو پاسختون، فقط یکی رو تو پاسختون نشون میده ،وقتی ارسالش میکنین؟

hanghead.gifhanghead.gif

آیکن افزودن تصویر رو که میزنم بعد صفحه ای باز میشه که باید لینک تصویر آپلودی رو قرار بدیم...بعد گزینه قبول رو بزنیم...

گزینه قبول اعمال نمیشه...خرابه انگار کار نمیکنه...فقط انصراف کار میکنه:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آیکن افزودن تصویر رو که میزنم بعد صفحه ای باز میشه که باید لینک تصویر آپلودی رو قرار بدیم...بعد گزینه قبول رو بزنیم...

گزینه قبول اعمال نمیشه...خرابه انگار کار نمیکنه...فقط انصراف کار میکنه:banel_smiley_4:

نمیدونم ..............واسه من اینطوری نمیشهhanghead.gif

یکاری کن ............. عکس رو کامل تویه صفحه دیگه باز کن،بعد همونو کپی کن بزار تو پاسخت ببین میشه.............:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

هستی جان من اینهمه تا حالا عکس گذاشتم از اون گزینه تا حالا استفاده نکردم

اونا رو ولش کن......دکوریه......توجه نکن بهشون:ws3:

عکست رو که آپ کردی، لینکش رو تو یه TAB جدا بزن تا خود عکس برات باز شه........بعد روی عکس کلیک راست و کپی، توی پاسخت PASTE .......خیلی هم خوب:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
هستی جان من اینهمه تا حالا عکس گذاشتم از اون گزینه تا حالا استفاده نکردم

اونا رو ولش کن......دکوریه......توجه نکن بهشون:ws3:

عکست رو که آپ کردی، لینکش رو تو یه TAB جدا بزن تا خود عکس برات باز شه........بعد روی عکس کلیک راست و کپی، توی پاسخت PASTE .......خیلی هم خوب:ws3:

مرسی عزیزم همیشه اینکارو میکردم:ws3: جواب میداد اینبار این هم نشد..:ws52: مشکل احتمالا از عکسه بوده....

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام...

این قدرت امتیاز دهی که گذاشتید ینی چی؟به چه درد میخوره؟

محمد اینو گفت فعلا کاربردی نداره، اما اینگار هرچی تعدادپستات و امتیازات بیشتر بشه،قدرت امتیاز دهیتم بیشتر میشه.......2هفته پیش قدرت امتیاز دهی اگه اشتباه نکنم 11بود،هفته پیش شد 12.......

امروز اومدم شده 13...........:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اون دکمه نمایش همه تاپیکای مشترک شده رو بزنید :ws3:

چشمت روشن محمد!:ws3: امروز که دوباره اون مدلی شد رفتم اشتراک رو زدم چیزی مشخص نبود!:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام

دو تا سوال داشتم، ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.

1- چه طور می شه فایلی رو برای دانلود( فایل های صوتی و کتاب و pdfو...) گذاشت( خصوصا اگه لینک دانلود و آدرس سا یتشو ندونیم و بخوایم از پوشه شخصی خودمون استفاده کنیم)

2- چه گروهایی در حال حاضر تو انجمن فعال هستن و شرایط عضویت اونا چیه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

دو تا سوال داشتم، ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.

1- چه طور می شه فایلی رو برای دانلود( فایل های صوتی و کتاب و pdfو...) گذاشت( خصوصا اگه لینک دانلود و آدرس سا یتشو ندونیم و بخوایم از پوشه شخصی خودمون استفاده کنیم)

2- چه گروهایی در حال حاضر تو انجمن فعال هستن و شرایط عضویت اونا چیه؟

سلام

پاسخ سوال 1:

اول اینکه در ارسال موضوع جدید یا پاسخ جدید شما باید در صفحه پیشرفته باشین تا این آیکون

1.

l6m5i8glsqzm8v36vui.jpg

رو مشاهده کنید........

2.بعد از انتخاب این آیکون صفحه جدیدی باز میشود ، سپس این گزینه رو بزنید و فایلی که میخواهید از کامپیوتر خود انتخاب نموده، سپس گزینه آپلود روبزنید.

9w0zqer7iffrngbbfrs.jpg

3. بعد از آپلود لینک مورد نظر فایل شما نمایش داده میشود.......

yr7d090v8ca7hnax3yxf.jpg

4. صفحه مورد نظر رو بسته و در داخل کادر ارسال موضوع یا ارسال پاسخ جدید دوباره همان ایکون فایل پیوست رو انتخاب کنید.......سپس بر روی لینک فایل مورد نظر کلیک کنید، درصورتی که فایل شما به صورت عکس باشه، به این شکل نشون میده.........

7zoqr77n5lpe1tjdme2b.jpg

5. درصورتی فایل شما به این صورت

2x49yd7tsm4z0qhqe26.jpg

نشون داده بشه نگران نباشید بعد از ارسال فایل شما به درستی نمایش داده میشه ، به طور مثال اگه فایل مورد نظر ، یک فایل ورد باشه ، به این صورت نمایش داده میشه....

6o8ecqsujdut39jqd08.jpg

توجه داشته باشید ، که همه فرمت هارو فایل پیوست قبول نمیکنه، فرمت هایی که در یک فایل پیوست میشه گذاشت این موارد هستند:

(برای مشاهده عکس در سایز اصلی بروی آن کلیک نمائید)

3adzaddolt15upzbjqu8_thumb.jpg

پاسخ سوال 2:.

برای پیدا کردن گروه های دسته جعی برروی این نوار ابزار در بالای انجمن کلیک نمائید..........

j7cvjeqxbavyjtxac29.jpg

برای پیدا کردن همه گروها به این لینک http://www.noandishaan.com/forums/group.php?do=grouplist مراجعه کنید.............

درمورد شرایط عضویت ،بستگی به گروه داره، ممکنه شرایطی وجود نداشته باشه، درصورتی که شرایطی لازم باشه در هنگام عضویت عنوان میشه ،یا در معرفی گروه نوشته میشه:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلامون علیکم.

برای بنده سوالی پیش اومد.

من تاپیکی رو از چندی پیش استارت کردم..که به معرفی تارنمای ادبیان در اون می پردازم...

این تاپیک>>>>>معرفی تارنمای ادیبان

روال هم بر این هست که در هر پست به معرفی یک تارنما می پردازم...

بعد از هر آپ..پست 1 رو ویرایش می کنم و راهنمای پست هام رو آپ می کنم....

طبق معمول امروز رفتم برای آپ کردن...ولی دیگه گزینه ی ویرایش پست اول برام نمی آد که اون رو ویرایش کنم...

مشکل از گیرنده است یا فرستنده؟!:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلامون علیکم.

برای بنده سوالی پیش اومد.

من تاپیکی رو از چندی پیش استارت کردم..که به معرفی تارنمای ادبیان در اون می پردازم...

این تاپیک>>>>>معرفی تارنمای ادیبان

روال هم بر این هست که در هر پست به معرفی یک تارنما می پردازم...

بعد از هر آپ..پست 1 رو ویرایش می کنم و راهنمای پست هام رو آپ می کنم....

طبق معمول امروز رفتم برای آپ کردن...ولی دیگه گزینه ی ویرایش پست اول برام نمی آد که اون رو ویرایش کنم...

مشکل از گیرنده است یا فرستنده؟!:ws38:

سلام

بعد از یک ماه اجازه ویرایش پستت رو نداری.

به من بگو برات ویرایش کنم.:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام...من اصلا نمیتونم عکس بذارم...مگر اینکه پیوست کنم...

وقتی آپلود میکنم و لینکش رو میذارم آیک عکس میاد ولی بصورت نا سالم ...بعد تو پست هم که اصلا نشون داده نمیشه....

میشه بررسی کنین لطفا؟:ws37:

ممنون:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو این چند روزه پست در حجم زیاد پاک شده؟ :ws38: 200-300 تا از پستای من کم شده :ws38:

چند روز پیش بایگانی همه تالارا رو کامل خالی کردیم.

سلام...من اصلا نمیتونم عکس بذارم...مگر اینکه پیوست کنم...

وقتی آپلود میکنم و لینکش رو میذارم آیک عکس میاد ولی بصورت نا سالم ...بعد تو پست هم که اصلا نشون داده نمیشه....

میشه بررسی کنین لطفا؟:ws37:

ممنون:icon_gol:

بعد اینکه عکس رو تو آپلودسنتر آپلود میکنید، چندتا لینک بهتون میده. لینک پیش نمایش برای انجمن رو استفاده کنید. :a030:

لینک رو مستقیم بذارین تو متن دیگه داخل اون آیکن عکس اینا نذارین.

• Like 5
لینک به دیدگاه

با سلام، من برای دانلود طرح تفضیلی منطقه ۳ برای عضویت طلایی ۵۰۰۰تومان پرداخت کرده ام، اما هیچ تغییری داده نشد و نمیتوانم فایل را دانلود کنم. لطفا راهنمایی کنید،

• Like 3
لینک به دیدگاه
با سلام، من برای دانلود طرح تفضیلی منطقه ۳ برای عضویت طلایی ۵۰۰۰تومان پرداخت کرده ام، اما هیچ تغییری داده نشد و نمیتوانم فایل را دانلود کنم. لطفا راهنمایی کنید،

مدتی تا زمان بررسی و تأیید خرید و فعال شدن اشتراک طلایی زمان میبره، الان اشتراک شما فعال شده.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...