Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ جناب محمد ادمین شما گفتی بنرهارو بردار گفتم چشم -بهتون پیام دادم گفتین خالی اومد میخوام بردارم میگی برداشتیم ی دفعه بگین ما هیچ کاره ایم دیگه -الان میام جواب دوستانو بدم نمیدونم چیکار کردین با پروفایلم که هر کاری میکنم ی صفحه باز کنم کلی طول میکشه واخرش ارور میده نمیدونم چیکار کردین چون قبل این قضیه خیلی خوب باز میشد صفحات -فقطم تو این انجمن اینطوریه سایت های دیگه رو تا میزنم باز میکنه تو انجمن های دیگه هم خوبه ولی امروز که رفتین تو پروفایلمو خودتون حذف کردین بدون اینکه از بنده اجاز بگیرین اینطوری شد- شما مدیر انجمنی احترامت واجبه -ولی حق ندارین بدون اجازه برین تو پروفایل شخصی کسی حتی اگه ی بار هم اخطار داداه باشید فقط دوتا چشم بینا میخواد تو انجمن بگردی ببنی بنر فراوون تو قسمت امضا ها از هر نوع که بگی سلام. همونطور که گفتین دیشب بهتون پیغام دادم و خواستم که امضا رو بردارین. امروز دیدم پیغامی که جواب دادین خالی اومده، ولی هنوز امضا برداشته نشده. ما هم طبق قوانین امضا رو حذف کردیم. این پیغام دادن ما در حد یه اطلاع دادنه، و اینکه ترجیح میدیم خود دوستان حذف کنن یا ویرایش کنن. وگرنه طبق قوانین میشه همون موقع حذف کرد. به پروفایل شما هم وارد نمیشیم که بخوایم واسش ایجاد مشکل کنیم. از پنل مدیریت همونطور که میشه اسم کاربری عوض کرد و عنوان عوض کرد و .... میشه امضا رو هم تغییر داد. وارد نشدن داخل پروفایل هم به حذف این امضا بر نمیگرده. خود من امروز چندبار موقع باز کردن صفحات، ارور داده بهم. گذاشتن بنر اونم به شکل تبلیغاتی و تجاری مشکل داره، بابت بنرهایی که تو جاهای مختلف انجمن گذاشته میشه، داره هزینه دریافت میشه. اینجوری هرکس بیاد به جای اینکار، بنر رو بذاره تو امضاش. حتی گذاشتن لینک تجاری (یعنی لینک به سایتای درآمدزایی مثل فروشگاه و .... ، فروش محصول، انجام پروژه در ازای دریافت هزینه و ....) ممنوعه. فقط مورد آخر واسه مدیرا امکان پذیر هست. اونم فقط به صورت لینک شما هم اگه جایی تو امضای کسی می بینین گزارش کنین، رسیدگی میشه. امضای شما هم چون دوتا بنر متحرک بود، خیلی تو چشم زد و جلب توجه کرد. 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی اگه هزینه ش رو بدن میشه تو امضاشون بزارن؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی اگه هزینه ش رو بدن میشه تو امضاشون بزارن؟ تو جاهای مختلفی که واسه گذاشتن بنر تو انجمن تعریف شده. امضای تو و فروغ هم جز جاهای تبلیغاتی انجمن بود دیگه 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تو جاهای مختلفی که واسه گذاشتن بنر تو انجمن تعریف شده. امضای تو و فروغ هم جز جاهای تبلیغاتی انجمن بود دیگه حالا ما هی سعی میکنیم بزرگواری کنیم این اشتباه شما را نادیده بگیریم مثل این که نمیشه من و فروغ و سایر دوستانی که اعلام امادگی کردن محل امضامون رو دوبرابر پول اون استخر سونا جکوزی میفروشیم برای تبلیغ 1 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ سلام.همونطور که گفتین دیشب بهتون پیغام دادم و خواستم که امضا رو بردارین. امروز دیدم پیغامی که جواب دادین خالی اومده، ولی هنوز امضا برداشته نشده. ما هم طبق قوانین امضا رو حذف کردیم. این پیغام دادن ما در حد یه اطلاع دادنه، و اینکه ترجیح میدیم خود دوستان حذف کنن یا ویرایش کنن. وگرنه طبق قوانین میشه همون موقع حذف کرد. به پروفایل شما هم وارد نمیشیم که بخوایم واسش ایجاد مشکل کنیم. از پنل مدیریت همونطور که میشه اسم کاربری عوض کرد و عنوان عوض کرد و .... میشه امضا رو هم تغییر داد. وارد نشدن داخل پروفایل هم به حذف این امضا بر نمیگرده. خود من امروز چندبار موقع باز کردن صفحات، ارور داده بهم. گذاشتن بنر اونم به شکل تبلیغاتی و تجاری مشکل داره، بابت بنرهایی که تو جاهای مختلف انجمن گذاشته میشه، داره هزینه دریافت میشه. اینجوری هرکس بیاد به جای اینکار، بنر رو بذاره تو امضاش. حتی گذاشتن لینک تجاری (یعنی لینک به سایتای درآمدزایی مثل فروشگاه و .... ، فروش محصول، انجام پروژه در ازای دریافت هزینه و ....) ممنوعه. فقط مورد آخر واسه مدیرا امکان پذیر هست. اونم فقط به صورت لینک شما هم اگه جایی تو امضای کسی می بینین گزارش کنین، رسیدگی میشه. امضای شما هم چون دوتا بنر متحرک بود، خیلی تو چشم زد و جلب توجه کرد. یعنی مشکل سر مدیر بودنه واقعا -شما ها ی چیزایی میخواید که نمیشه مدیر شد میخواید طرف کاملا فعال باشه که به هیچ وجه برای من اصلا مقدور نیست و نخواهد بود ؛ بدلیل مشغله کاری بنده وسایر دوستان نمیتونیم مرتب بیایم تو انجمن یا اگه هم بیایم فقط برای پاسخ دادن به سوال دوستان تو بخش تاسیساتو سیالاتهو بس - 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی مشکل سر مدیر بودنه واقعا -شما ها ی چیزایی میخواید که نمیشه مدیر شد میخواید طرف کاملا فعال باشه که به هیچ وجه برای من اصلا مقدور نیست و نخواهد بود ؛ بدلیل مشغله کاری بنده وسایر دوستان نمیتونیم مرتب بیایم تو انجمن یا اگه هم بیایم فقط برای پاسخ دادن به سوال دوستان تو بخش تاسیساتو سیالاتهو بس - مدیر هم نمی تونه بنر بذاره. گفتم مدیر فقط بند آخری که تو پرانتز گفتم رو میتونه. یعنی: انجام پروژه در ازای دریافت هزینه بقیه موارد واسه مدیرا هم ممنوعه. 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ محمد جان سلام... اخوی..من چند روز هست برای ارسال تاپیک و حتی پست و کلا کار با انجمن مشکلات اساسی دارم...چند ین بار باید ارسال موضوع رو بزنم تا بتونم داده ای رو در انجمن بزارم.. ببینم می خوام بدونم..مشکل از گیرنده است...یا فرستنده؟ پ.ن:توضیح بیشتر نداره ها....الان نگی توضیح بیشتر بده هااا 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ من نیز، تازه یه اخطارم میده با تشکر .ن:توضیح بیشتر نداره ها....الان نگی توضیح بیشتر بده هااا الآن میدونم چی جواب میده 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ مشکل حتماً هم از فرستندس هم گیرنده بعضی وقتا واسه بعضیا اینجوری میشه، نمیدونم واسه چی جالبه اون موقع ها با فیل شکن بهتر کار میکنه 2 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ سلام وقتتون بخیر. ببخشید یه سوال:تو انجمن جایی پیدا مشیه سوالاتی در مورد خودرو بپرسم؟؟چن تا سوال اورژانسی داشتم.. 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ سلام وقتتون بخیر. ببخشید یه سوال:تو انجمن جایی پیدا مشیه سوالاتی در مورد خودرو بپرسم؟؟چن تا سوال اورژانسی داشتم.. شما اینجا میتونی سوالتو بپرسی http://www.noandishaan.com/forums/forum35.html 5 لینک به دیدگاه
kianhyd 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ سلام برای دانلود کردن دچار یک مشکل بزرگ هستم در سایت 4sha برای دانلود پسوورد و لاگین میخواهد باید چی بدهم 1 لینک به دیدگاه
omid.azad 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ man ozve sadeh hastam chetori mitavanam darkhast maghale konam? 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ سلام برای دانلود کردن دچار یک مشکل بزرگ هستمدر سایت 4sha برای دانلود پسوورد و لاگین میخواهد باید چی بدهم سایت 4shared مدتیه که سیستمش رو عوض کرده و واسه دانلود کردن باید توش عضو بشین. قبلاً عضویت لازم نبود. تو سایتش ثبت نام کنید و عضو بشین و فایل ها رو دانلود کنید. عضویتش هم مثل بقیه سایتا رایگان و ساده هستش. بعدش با یوزر و پسورد خودتون که تو 4shared ثبت نام کردین، فایلهایی که میخواین رو دانلود کنید. man ozve sadeh hastam chetori mitavanam darkhast maghale konam? سلام دوست عزیز با توجه به رشتتون که مهندسی مواد و متالورژی هستش، می تونید تو تالار مربوط به خودش یعنی تو تالار مهندسی مواد و متالورژی درخواست بدین: http://www.noandishaan.com/forums/forum132.html 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ اگه یه کاربری مثل من یا خیلی های دیگه نخوان با پیام خصوصی یا حتی پروفایل دعوت به تاپیک ها بشن باید چی کار کنن؟ منظورم کلی هست چه از طرف روابط عمومی سایت و چه مدیریت یا کاربران سایر تالارها شادمهر توی مسابقه آهنگ شناسی که هر هفته برگزار میکنه کار جالبی میکنه، میگه اگه میخواین هفته دیگه هم دعوت شید تشکر بزنید......بد نیست که هر تالاری برا خودش تعیین کنه کیا میخوان به موضوعات این تالار دعوت شن........فقط برا همونا پیام بره ! زمانی که سیستم دعوت به تاپیک وجود داشت فرهنگ استفاده درست ازش وجود نداشت............حالا که این سیستم نیست همچنان این فرهنگ وجود نداره ! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ اگه یه کاربری مثل من یا خیلی های دیگه نخوان با پیام خصوصی یا حتی پروفایل دعوت به تاپیک ها بشن باید چی کار کنن؟ منظورم کلی هست چه از طرف روابط عمومی سایت و چه مدیریت یا کاربران سایر تالارها شادمهر توی مسابقه آهنگ شناسی که هر هفته برگزار میکنه کار جالبی میکنه، میگه اگه میخواین هفته دیگه هم دعوت شید تشکر بزنید......بد نیست که هر تالاری برا خودش تعیین کنه کیا میخوان به موضوعات این تالار دعوت شن........فقط برا همونا پیام بره ! زمانی که سیستم دعوت به تاپیک وجود داشت فرهنگ استفاده درست ازش وجود نداشت............حالا که این سیستم نیست همچنان این فرهنگ وجود نداره ! در مورد تالارها معمولاً مدیرا لیست دارن اگه ندارن همونطور که گفتی بهتره که تهیه بشه. ولی خب اگرم دعوت شدین، با یه پیغام بهشون بگین که حالا سری بعدی دیگه دعوت نکنن یا اگه تو لیست اسم هست، خط بزنن. بالاخره ربات که نیستن، خود بچه ها هستن دیگه اما یه سری تاپیکا هم هست عمومیه. اونجا دیگه نمیشه لیست تهیه کرد. از یه کاربر تازه وارد تا یه کاربر قدیمی ممکنه دعوت بشن (البته زیادم نیست تعداد این مدل تاپیکا ) آها راستی مناسبتا هم چون هرکسی توش تاپیک میزنه و اطلاع رسانی میکنه نمیشه کاری کرد. ولی معمولاً اون کسایی که دعوت میکنن اگه بدونن که مثلاً فلانی دوست نداره دعوت بشه، دعوت نمی کنن. آزار که ندارن. یه صفحه هم کمتر باز میکنن 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ در مورد تالارها معمولاً مدیرا لیست دارن اگه ندارن همونطور که گفتی بهتره که تهیه بشه. ولی خب اگرم دعوت شدین، با یه پیغام بهشون بگین که حالا سری بعدی دیگه دعوت نکنن یا اگه تو لیست اسم هست، خط بزنن. بالاخره ربات که نیستن، خود بچه ها هستن دیگه اما یه سری تاپیکا هم هست عمومیه. اونجا دیگه نمیشه لیست تهیه کرد. از یه کاربر تازه وارد تا یه کاربر قدیمی ممکنه دعوت بشن (البته زیادم نیست تعداد این مدل تاپیکا ) آها راستی مناسبتا هم چون هرکسی توش تاپیک میزنه و اطلاع رسانی میکنه نمیشه کاری کرد. ولی معمولاً اون کسایی که دعوت میکنن اگه بدونن که مثلاً فلانی دوست نداره دعوت بشه، دعوت نمی کنن. آزار که ندارن. یه صفحه هم کمتر باز میکنن تالار مناسبتا قضیش جداست...منظورم به اون تالار نیست.........بالاخره ملت ذوق دارن تولدو همو تبریک بگن هیچ اشکالی هم نداره تالارای تخصصی (فنی ها ) هم معمولا رعایت میکنن. منظورم تالارای به غیر فنی هست. ببینید اینی که شما میگی شخصا بگم دعوت نکن چاره نیست.........یه موقع یکی فکر میکنه درست نیست اینو بگه اما خوشش هم نمیاد به هر مسابقه و برنامه و .....دعوت بشه تالار موسیقی و مسابقه اهنگ شناسی هم جزو تالارای عمومی و غیر فنیه........اما مدیرش این موضوع رو رعایت میکنه........ای کاش بقیه هم این لطف رو بکنن 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ تالار مناسبتا قضیش جداست...منظورم به اون تالار نیست.........بالاخره ملت ذوق دارن تولدو همو تبریک بگن هیچ اشکالی هم نداره تالارای تخصصی (فنی ها ) هم معمولا رعایت میکنن. منظورم تالارای به غیر فنی هست. ببینید اینی که شما میگی شخصا بگم دعوت نکن چاره نیست.........یه موقع یکی فکر میکنه درست نیست اینو بگه اما خوشش هم نمیاد به هر مسابقه و برنامه و .....دعوت بشه تالار موسیقی و مسابقه اهنگ شناسی هم جزو تالارای عمومی و غیر فنیه........اما مدیرش این موضوع رو رعایت میکنه........ای کاش بقیه هم این لطف رو بکنن درخصوص شما رعایت میشه دیگه 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ درخصوص شما رعایت میشه دیگه :| پیشنهاد من کلی بود اگه میخواستم نتیجه شخصی بگیرم به هر کی میخواستم پیام خصوصی میزدم ! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ درخصوص شما رعایت میشه دیگه افرین مدیر مدیره بوق بوق خود مدیره بوق بوق :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده