pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ تعداد کاراکترهای مجاز برای پیغام بالای صفحه پروفایل چند تاست؟ اینو من نمیدونم منتظر بمون تا محمد بیاد جواب بده... آفررررررررررررین تو تو تیزهوشان میتونی به خودت امیدوار بشی..:girl_yes2:حالا انقدرم دیگه توقم بالا نرفته که بخوام مدیر بشم.. تو تالار خودتون فعالیت تخصصی داشته باشی بعد از مدتی در صورتی که مدیر تالار و مدیران ارشد تشخصی بدن میتونی عنوان کاربر ویژ بگیری... سلام لطفا در مورد شرح وظایف خود مختصری توضیح بفرمایید . که اگه من کاربر کاری داشتم که در حیطه وظایف شما بود بتونم مراجعه کنم موفق باشید :rose: مدیریت روابط عمومی اصولا پل ارتباطی بین کاربران و مدیران انجمن هست و وظایف دیگه ای هم برای اون تعریف شده است. از جمله جذب کاربر برای انجمن ، پاسخگویی به کاربران، انتشار اطلاعیه های انجمن و... من نمیدونم مشکل و سوال شما کجاست اگه لازم میدونید خصوصی مطرح کنید اگه در توانم باشه کمکتون میکنم... 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ تو تالار خودتون فعالیت تخصصی داشته باشی بعد از مدتی در صورتی که مدیر تالار و مدیران ارشد تشخصی بدن میتونی عنوان کاربر ویژ بگیری... پارتی بازی نمیشه کرد؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ تو تالار خودتون فعالیت تخصصی داشته باشی بعد از مدتی در صورتی که مدیر تالار و مدیران ارشد تشخصی بدن میتونی عنوان کاربر ویژ بگیری... راه خوبی نیست؛ اون راهی که زهرا گفت بهتره(بند پ)؛ من نتیجشو دیدم ؛ شرمنده اسپم شد لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ مدیریت روابط عمومی اصولا پل ارتباطی بین کاربران و مدیران انجمن هست و وظایف دیگه ای هم برای اون تعریف شده است. از جمله جذب کاربر برای انجمن ، پاسخگویی به کاربران، انتشار اطلاعیه های انجمن و... من نمیدونم مشکل و سوال شما کجاست اگه لازم میدونید خصوصی مطرح کنید اگه در توانم باشه کمکتون میکنم... مشکل ؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه من مشکل مطرح کردم ؟ من سوال مطرح کردم که جواب گرفتم 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ میخواستم بدونم کاربرایی مثل من هم میتونن نام کاربریشونو رنگی کنن؟؟؟ آره راس میگه!! مثلا من خیلی دلم میخواد این رنگی شم... این رنگی! اینی که این پایینه! لیلیان هیچ سمت و مدیریت و کارب فلان و اینام نمیخوام! اصلا منو عضو جدید بکنین! ولی رنگمو این رنگی کنین! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ پارتی بازی نمیشه کرد؟؟؟ راه خوبی نیست؛ اون راهی که زهرا گفت بهتره(بند پ)؛ من نتیجشو دیدم ؛ شرمنده اسپم شد مشکل ؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!مگه من مشکل مطرح کردم ؟ من سوال مطرح کردم که جواب گرفتم منظورم مشکل تو قسمتهای مختلف انجمن و یا سوال بود... آره راس میگه!! مثلا من خیلی دلم میخواد این رنگی شم... این رنگی! اینی که این پایینه! لیلیان هیچ سمت و مدیریت و کارب فلان و اینام نمیخوام! اصلا منو عضو جدید بکنین! ولی رنگمو این رنگی کنین! میشه عضو جدید بشی ولی رنگی بشی نه... :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بخوام یک فایل mp3 در یکی از تاپیک هام پخش بشه چکار باید بکنم؟ 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بخوام یک فایل mp3 در یکی از تاپیک هام پخش بشه چکار باید بکنم؟ بايد تبديلش كني به فلش با برنامه مربوطه اينجا هم مراحلش رو كامل توضيح داده http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=24471 6 لینک به دیدگاه
vahidv5 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ سلام . فایل پایان نامه را بعد از خرید دانلود کردم اما باز نمیشه ، چه نرم افزاری بایستی استفاده شه تا فایل باز بشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ ممنونم از حامد و بقیه دوستان که پاسخگو بودن تعداد کاراکترهای مجاز برای پیغام بالای صفحه پروفایل چند تاست؟ 700 کارکتر هستش. سلام .فایل پایان نامه را بعد از خرید دانلود کردم اما باز نمیشه ، چه نرم افزاری بایستی استفاده شه تا فایل باز بشه سلام. کدوم فایل پایان نامه؟ بعد از خرید؟ 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سلام لطفا در مورد شرح وظایف خود مختصری توضیح بفرمایید . که اگه من کاربر کاری داشتم که در حیطه وظایف شما بود بتونم مراجعه کنم موفق باشید :rose: سلام در حال حاضر تغییراتی در عنوان ها انجام شده که لازم دونستم اعلام کنم عنوان حامد و شرح وظایف ایشان: ناظر ارشد روابط عمومی: 1- هماهنگی با ناظران ارشد تالارها جهت انتخاب مدیران روابط عمومی تالار 2- ایجاد هماهنگی بین مدیران روابط عمومی تالارها و انجمن 3- انتخاب مدیر تبلیغات و اقدامات لازم جهت ارتباط با خارج از دنیای مجازی 4- انتشار اطلاعیه های رسمی انجمن 5- نظارت بر فعالیت مدیران روابط عمومی تالارها و مدیر تبلیغات عنوان اینجانب و شرح وظایف بنده: مدیر روابط عمومی انجمن: 1- معرفی لینک های پیشنهادی به کاربران تازه وارد 2- جذب کاربران تازه وارد و معرفی آنها به مدیران روابط عمومی تالارها یا مدیران تالارها 3- رسیدگی به بخش مناسبت های انجمن و کمک به ناظر ارشد روابط عمومی در انتشار اطلاعیه های رسمی انجمن 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یک سوال! مدیر ارشد اجرایی که رنگش هم خیلی قشنگه کارش چیه دقیقا؟! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یک سوال!مدیر ارشد اجرایی که رنگش هم خیلی قشنگه کارش چیه دقیقا؟! 1- هماهنگی با ناظران ارشد تالارها جهت انتخاب مدیران اجرایی تالارها 2- ایجاد هماهنگی بین مدیران اجرایی تالارها و هماهنگی با آنان جهت برگزاری مسابقات بین رشته ای 3- هماهنگی با مسئول فروشگاه و مسئول تورگردشگری و انتشار اطلاعیه های لازم برای آنها 4- نظارت بر فعالیتهای اجرایی انجمن و اقدامات لازم جهت پیشبرد اهداف انجمن با هماهنگی ادمین 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یک تاپیک جدا زده بشه و تک به تک وظایف مدیرا توش زده بشه بهتره 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ با کسب اجازه از حامد وستاره عزیز استفاده از این گزینه برای تشکر یک امتیاز به حساب دوستی که از اون تشکر میکنید منظور میکنه استفاده از این گزینه که برای ده بار درطی یک شبانه روز فعال هست بسته به سطح امتیازشما امتیاز به نفری که از اون تشکر میکنید اضافه میکنه مثلا برای سطح امتیاز بیست با هربار تشکر بیست امتیاز به حساب نفر مقابل افزوده میشه نکته مهم اینه که اگر از گزینه اول استفاده کنید امکان استفاده از این گزینه رو نخواهید داشت درمورد امتیاز وتفاوتش با میزان تشکرها احتمالا استفاده از گزینه دوم اشاره شده یا امتیازات کسب شده توسط کاربر وسایر موارد باعث این اختلاف شده است موفق باشیم 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یک تاپیک جدا زده بشه و تک به تک وظایف مدیرا توش زده بشه بهتره خب فکر کنم اینو باید تو تاپیک پیشنهادات بگی... با کسب اجازه از حامد وستاره عزیز استفاده از این گزینه برای تشکر یک امتیاز به حساب دوستی که از اون تشکر میکنید منظور میکنه استفاده از این گزینه که برای ده بار درطی یک شبانه روز فعال هست بسته به سطح امتیازشما امتیاز به نفری که از اون تشکر میکنید اضافه میکنه مثلا برای سطح امتیاز بیست با هربار تشکر بیست امتیاز به حساب نفر مقابل افزوده میشه نکته مهم اینه که اگر از گزینه اول استفاده کنید امکان استفاده از این گزینه رو نخواهید داشت درمورد امتیاز وتفاوتش با میزان تشکرها احتمالا استفاده از گزینه دوم اشاره شده یا امتیازات کسب شده توسط کاربر وسایر موارد باعث این اختلاف شده است موفق باشیم مرسی سجاد جان آره از این طریق هم میشه امتیاز داد ولی باید حواستون باشه که اگه تشکر زیر پست باشه دیگه نمیشه از این روش استفاده کرد. 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ این فایل متحرک رو چطوری تو امضام قرار بدم میخوام نشونش بده لینک متحرک تو امضام هست 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ این فایل متحرک رو چطوری تو امضام قرار بدم میخوام نشونش بده لینک متحرک تو امضام هست راحت ترین راه اینکه، همین لینکو باز کنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد روشکل انتخاب کن وبعد کلیک راست را انتخاب کنید، این صورت: 1. 2. در کنترل پنل شما رفته ، و گزینه ویرایش امضا را کلیک نمائید. و طبق مراحلی که در شکل نشان داده پیش بروید. 3. بعد از انتخاب گزینه paste شکل ظاهر میشود. به همین راحتی، اما این یکی از روش هاش بود........ خودمم گذاشتم تو امضام 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ راحت ترین راه اینکه، همین لینکو باز کنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد روشکل انتخاب کن وبعد کلیک راست را انتخاب کنید، این صورت: 1. 2. در کنترل پنل شما رفته ، و گزینه ویرایش امضا را کلیک نمائید. و طبق مراحلی که در شکل نشان داده پیش بروید. 3. بعد از انتخاب گزینه paste شکل ظاهر میشود. به همین راحتی، اما این یکی از روش هاش بود........ خودمم گذاشتم تو امضام این کار کردم ولی جواب نداد لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ این کار کردم ولی جواب نداد خب آدرسشو تو این ابزار بالا (قرار دادن تصویر) بزار! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده