رفتن به مطلب

پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

نه. از کاربرای ویژه نیست

خب پایین هر تالار اسم مدیر هست کنارش اسم کاربرای ویژه هم باشه فک کنم خوب باشه یا مثلا شبیه لیستی که از مدیرا هست لیستی از اون ها هم باشه خوبه

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب پایین هر تالار اسم مدیر هست کنارش اسم کاربرای ویژه هم باشه فک کنم خوب باشه یا مثلا شبیه لیستی که از مدیرا هست لیستی از اون ها هم باشه خوبه

اگه میشد پایین تالار باشه، خوب بود. ولی اونجا فقط کسایی هستن که ابزار مدیریتی دارن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه میشد پایین تالار باشه، خوب بود. ولی اونجا فقط کسایی هستن که ابزار مدیریتی دارن.

خب توی لیستی که از مدیرا هست میشه یه لیست برای کاربرهای ویژه درست کرد ؟ :ws38:

اینطوری دقیق تر میشه متوجه فعالیت کاربرا شد اینکه یکی یه مدت بیاد فعالیت کنه و کاربر ویژه بشه بعد دیگه فعالیت نکنه جالب نیست.اگر کاربرای ویژه 2 ماه یکبار یا 3 ماه یکبار تغییر کنن براساس فعالیتشون شاید خوب باشه.

اینا رو باید توی پیشنهادات می گفتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب توی لیستی که از مدیرا هست میشه یه لیست برای کاربرهای ویژه درست کرد ؟ :ws38:

اینطوری دقیق تر میشه متوجه فعالیت کاربرا شد اینکه یکی یه مدت بیاد فعالیت کنه و کاربر ویژه بشه بعد دیگه فعالیت نکنه جالب نیست.اگر کاربرای ویژه 2 ماه یکبار یا 3 ماه یکبار تغییر کنن براساس فعالیتشون شاید خوب باشه.

اینا رو باید توی پیشنهادات می گفتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

خب چون تعدادشون نسبتاً زیاده نذاشتیم.

مدیرای تالار باید بدونن کاربرای ویژه تالارشون کیا هستن دیگه.

اون قسمت دراصل واسه اینه که مشخص بشه مثلاً مسئولیت هرچیزی با کیاس و کیا مسئولن یا متخصصا رو آوردیم که کاربرا بدونن مثلاً فلانی متخصص فلان چیز هست و میتونه ازش کمک بگیره اگه سوالی تو اون زمینه داشت. یه جوری راهنمایی واسه کاربراس

وگرنه اینکه کی کاربر ویژه هست تو تالار کی مسئول یه کاریه یا .... رو مدیرای اون تالار باید خودشون حواسشون باشه و عناوین رو هم براساس همون فعالیتی که گفتی تغییر بدن اگه نیاز بود. :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
کمک کنید 3 تا پیام تو پروفایلم هست پاک نمیشه هربار یه پروفایلو باز میکنم میاند و نمیدونم چه جوری پاک کنمشون؟

راهی نداره. همیشه باید تحملشون کنید:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب چون تعدادشون نسبتاً زیاده نذاشتیم.

مدیرای تالار باید بدونن کاربرای ویژه تالارشون کیا هستن دیگه.

اون قسمت دراصل واسه اینه که مشخص بشه مثلاً مسئولیت هرچیزی با کیاس و کیا مسئولن یا متخصصا رو آوردیم که کاربرا بدونن مثلاً فلانی متخصص فلان چیز هست و میتونه ازش کمک بگیره اگه سوالی تو اون زمینه داشت. یه جوری راهنمایی واسه کاربراس

وگرنه اینکه کی کاربر ویژه هست تو تالار کی مسئول یه کاریه یا .... رو مدیرای اون تالار باید خودشون حواسشون باشه و عناوین رو هم براساس همون فعالیتی که گفتی تغییر بدن اگه نیاز بود. :w16:

به مدیرا بگید یه تاپیک بزنن مهمش کنن بعد اسم این ویژه ها و قابلیتاشونو رزومشونو بزارن اونجا کاربرا ببینن :ws3:

مثلا من یه جزوه معماری میخواستم نمیدونستم باید به کی بگم بتونه کمک کنه...رفتم همه تاپیکا رو خوندم که یه کاربر ویژه پیدا کنم به اون بگم :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
راهی نداره. همیشه باید تحملشون کنید:ws3:

منم این مشکلو دارم

بعد گاهی صفر میشه گاهی 1 میشه اکثر اوقات اون بالا نوشته 2 تا پیغام

که من هیچوقت نتونستم کشفشون کنم

لینک به دیدگاه
کمک کنید 3 تا پیام تو پروفایلم هست پاک نمیشه هربار یه پروفایلو باز میکنم میاند و نمیدونم چه جوری پاک کنمشون؟

احتمالا پیغام هایی هستند که بصورت مخفی میان و باید ابتدا اونها رو تایید کنید و سپس مثل بقیه پیغام ها پاکشون کنی:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم این مشکلو دارم

بعد گاهی صفر میشه گاهی 1 میشه اکثر اوقات اون بالا نوشته 2 تا پیغام

که من هیچوقت نتونستم کشفشون کنم

من در جایه دیگه درهمین تاپیک اعلام کردم،این قضیه مشکل فنی نیست،یک قضیه سادس

دراین نقل قولم توضیح دادم.........dreamyeyesf.gif

راه حل ساده اینکه کل پیغامای پروفیل رو حذف کرد،اما این راه حل زمانی مناسبه که تعدادپیغام های بازدیدکنندگان صفحه شما کم باشه.......hanghead.gif

اشتباهی رخ نداده،لااقل من اینطور حس میکنم،برای من هم بارها این اتفاق رخ داده، در پروفایلم همش حس میکردم پیغام خوانده شده،اما هم در قسمت جهت اطلاع شما و هم در کنترل پنل یک پیغام خوانده نشده وجود داشت.

اما با این راه ها حل ها تونستم اثرش رو بردارم،

1.

برین تو کنترل پنل شما ،اونجا پیغام خوانده نشدرو نشون میده،بعد ببینین پیغام مورد نظر ماله چه کسیه،روی اسم مورد نظر کلیک میکنید ،وقتی داخل پروفایل فرد موردنظر رفتین View Conversations رو بزنین ،پیغام مورد نظری که درکنترل پنل دیدین رو در اینجا هم مشاهده میکنین.

و به همین راحتی مشکل حل میشه

اما توجه به تاریخ ارسال پیغام بسیار مهمه......

2.

زمانی پیش میاد که پروفایل فرد مورد نظر بستس

تنها راهه حل توجه به تاریخ پیغام مورد نظر هستش،و طبق اون تاریخ صفحات پیغام بازدیدکنندگان خود را مشاهده کنین،مطمئنا راحتر به پیغام مورد نظر دست پیدا میکنید.

:icon_gol: :icon_gol:

as8ardeiwqynswtvvcfo.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه

اون قضیه پیغام پروفایل رو که ستاره توضیح کامل رو داد چطوریه.

به مدیرا بگید یه تاپیک بزنن مهمش کنن بعد اسم این ویژه ها و قابلیتاشونو رزومشونو بزارن اونجا کاربرا ببینن :ws3:

مثلا من یه جزوه معماری میخواستم نمیدونستم باید به کی بگم بتونه کمک کنه...رفتم همه تاپیکا رو خوندم که یه کاربر ویژه پیدا کنم به اون بگم :ws3:

اینم پیشنهاد خوبیه. ولی بیشتر واسه متخصصا.

چون متخصصا از این نظر تو بعضی چیزا تخصص دارن و میتونن کمک کنن. کاربرای ویژه معمولاً به خاطر فعالیت زیادشون تو یه زمینه خاص ویژه میشن. شاید تخصص خاصی هم تو اون زمینه نداشته باشن.

یه پیشنهادی هم بود واسه اینکه هرچندماه یه بار کاربرای ویژه هر تالار تغییر کنن و فعالترین کاربراش تو اون برهه زمانی، ویژه بشن. که البته خب اینم در حال بررسیه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
* v e n o o s * مهمان

سلام بر شما :w02:

چرا تو این تاپیک نمیتونم پستای خودمو ویرایش کنم ؟؟؟http://www.noandishaan.com/forums/thread68927-4.html#post728330 :ws38:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
ویرایش پست ها شده تا یک ماه.

بعد اون فقط کسایی که تو اون قسمت ابزار مدیریتی دارن می تونن ویرایش کنن :ws3:

با تشکر ؛ ولی قبلا که ویرایش بود خوب بود، شکلکای پستام پریده تو اون تاپیک،همه پستام بی شکلکه، هر کی ببینه پستارو فکر میکنه چه خشنم و بی احساس:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
محمد میشه بگی جستجوی ارسالهای کی درست میشه بالاخره؟

[h=2]教汉语汉语测试语测试语[/h]ممد من به زبون چینی توضیح دادم براش که مشکل امنیتی داره :w02:دیگه تو رو خدا نیا اون جمله تکراریت و بگوووو:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
محمد میشه بگی جستجوی ارسالهای کی درست میشه بالاخره؟

نه بابا. اینو که قبلاً گفتم.

باید این قسمت ارسالها تعمیر بشن. که خب تعداد پستها هم کم نیست و کار یکی دو روز نیست. خیلی زمان می بره.

باید وقت آزاد باشه و کامل تو انجمن باشم و هر روز مقداریش انجام بشه. تا الان 70 درصد ایناش پیش رفته و اگه دقت کنین، پستای قدیمی تو جستجوی ارسالها میاد ولی از یه تاریخ به بعد هنوز مونده.

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه بابا. اینو که قبلاً گفتم.

باید این قسمت ارسالها تعمیر بشن. که خب تعداد پستها هم کم نیست و کار یکی دو روز نیست. خیلی زمان می بره.

باید وقت آزاد باشه و کامل تو انجمن باشم و هر روز مقداریش انجام بشه. تا الان 70 درصد ایناش پیش رفته و اگه دقت کنین، پستای قدیمی تو جستجوی ارسالها میاد ولی از یه تاریخ به بعد هنوز مونده.

:ws3:دستت درد نکنه داداش:icon_gol::icon_gol:

اون 70 درصد و از کجا در آوردی:ws28::ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • اضافه کردن...