seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام... من اگه بخوام این بازی رو بالای پروفایلم بذارم باید چیکار کنم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام... من اگه بخوام این بازی رو بالای پروفایلم بذارم باید چیکار کنم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون درود نمی دونم این راه جواب میده یا نه چون فلش نیس اما تست کن [F1LASH=width=450 height=325] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] ادرسی که قرمز کردم رو پاک کن جاش ادرس خودت رو بزار اون یک که قرمز رنگ هستش هم پاک کن بعد برو کنترل پانل ===> اطلاعات خود را ویرایش کنید ===> پیغام بالای پروفایل اونجا کپی کن 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود نمی دونم این راه جواب میده یا نه چون فلش نیس اما تست کن [F1LASH=width=450 height=325] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] ادرسی که قرمز کردم رو پاک کن جاش ادرس خودت رو بزار اون یک که قرمز رنگ هستش هم پاک کن بعد برو کنترل پانل ===> اطلاعات خود را ویرایش کنید ===> پیغام بالای پروفایل اونجا کپی کن ممنون دوست عزیز ولی نشد،شایدم من نتونستم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ممنون دوست عزیز ولی نشد،شایدم من نتونستم لینکی که گذاشتین فلش نیست باید لینک فایل فلش باشه که آخرش پسوندش swf میشه 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یوزر مهناز چی شده؟بهش دسترسی ندارم Mahnaz.D 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از مدیریت خلع شدم دیگه چرا تمام دسترسیهای من بسته شده ؟ اواتار پیغام خصوصی پروفایل امضا لینکهای دانلود ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یوزر مهناز چی شده؟بهش دسترسی ندارم Mahnaz.D از مدیریت خلع شدم دیگه چرا تمام دسترسیهای من بسته شده ؟ اواتار پیغام خصوصی پروفایل امضا لینکهای دانلود ؟ متأسفانه بعد از تغییر عنوان و برداشتن دسترسی مدیریتی مهناز و just work، مشکل فنی پیش اومده بود که فکر کنم حل شده دیگه. 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما زیاد فکر نکن خسته میشی مدیر ارشد عزیز راستی دکمه در خواست اخطار و گزارش همین گوشه سمت راست هست ... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما زیاد فکر نکن خسته میشی مدیر ارشد عزیز راستی دکمه در خواست اخطار و گزارش همین گوشه سمت راست هست ... مرسی جاشو بهم یاد دادی فکر نکردن هم اگه بلدی به منم یاد بده که منم مثل تو خسته نشم 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ درود. میخواستم بپرسم آیا تمام پستهای یک کاربر در لیست "جستجوی همه ارسال ها" هست یا نه؟ دو ساعت 35 تا صفحه پستهای نوترون رو جستجو کردم ولی پست های مورد نظرم رو نیافتم.:| 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ درود. میخواستم بپرسم آیا تمام پستهای یک کاربر در لیست "جستجوی همه ارسال ها" هست یا نه؟ دو ساعت 35 تا صفحه پستهای نوترون رو جستجو کردم ولی پست های مورد نظرم رو نیافتم.:| خیر،درحال حاضر سیستم جستجوی همه ارسال ها با اشکال روبه رو هستش وتنها برخی از ارسال ها رو نمایش میده 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ درود. میخواستم بپرسم آیا تمام پستهای یک کاربر در لیست "جستجوی همه ارسال ها" هست یا نه؟ دو ساعت 35 تا صفحه پستهای نوترون رو جستجو کردم ولی پست های مورد نظرم رو نیافتم.:| جستجو همه ارسال ها خیلی وخته خرابه گشتم نبود نگرد نیس الان برا ممد ادمین اخرینش 16-03-2012 3 لینک به دیدگاه
حسین سپهر 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام دوستان عزیز و بزرگوارم در انجمن من چطور می توانم به اطلاعاتی راجع به مدیریت و مهندسی صنایع دسترسی پیدا کنم من هنوز راجع به انجمن و سایت شما عزیزان اطلاعاتی در دست ندارم و هنوز به سایت و دسترسی به مطالب اشراف پیدا نکردم در ضمن چطور می توانم با دو ستان محققم در رشته های مدیریت،مهندسی صنایع،روانشناسی،علوم اجتماعی،معماری،طراحی صنعتی ارتباط بگیرم. ممنون شما عزیزان که باعث این شدید که ما با تعدای از عزیزان اشنا و تعامل اطلاعاتی داشته باشیم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام دوستان عزیز و بزرگوارم در انجمن من چطور می توانم به اطلاعاتی راجع به مدیریت و مهندسی صنایع دسترسی پیدا کنم من هنوز راجع به انجمن و سایت شما عزیزان اطلاعاتی در دست ندارم و هنوز به سایت و دسترسی به مطالب اشراف پیدا نکردم در ضمن چطور می توانم با دو ستان محققم در رشته های مدیریت،مهندسی صنایع،روانشناسی،علوم اجتماعی،معماری،طراحی صنعتی ارتباط بگیرم. ممنون شما عزیزان که باعث این شدید که ما با تعدای از عزیزان اشنا و تعامل اطلاعاتی داشته باشیم سلام دوست عزیز به انجمن خوش اومدید نمیدونم درست متوجه منظورتون شدم یا نه ولی اگر تشریف ببرید ایندکس انجمن http://www.noandishaan.com/forums/ تمام تالار ها تفکیک شده هست به طور مثال این تالار صنایه عست که زیر تالار هاش هم تفکیک شده هست http://www.noandishaan.com/forums/forum145.html سوالی بود در خدمتم 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ چرا سوال من در این تاپیک حذف شده ؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ چرا سوال من در این تاپیک حذف شده ؟ شما ظاهرا با قوانین مشکل دارید اگر در تالار آزاد مشکل پیش اومده باید از مدیر تالار بپرسید اگر جواب نگرفتید از ارشد ها بپرسید شما در دفتر روابط عمومی در تالار ارشد ها در خود تاپیک در گزارش تخلف در پیغام خصوصی پرسید و هم در تاپیک جواب گرفتید و هم در دفتر تالار در صورت مشاهده همچین کاری و پرسیدن یک سوال در چند تاپیک به هیچ سوال شما جوابی داده نمیشه و پستتون هم حذف میشه 3 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ ممنون میشم پاسخ بدین وایا مزایای هم داره عضو طلایی شدند تو انجمن.چه کاری میشه کرد تا زودتر عضو طلایی بشم 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ هیچی برید هرچی مطلب کپی پیستی گیرتون میاد بیارید بندازید اینجا البته تو رشته خودتون لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ ممنون میشم پاسخ بدین وایا مزایای هم داره عضو طلایی شدند تو انجمن.چه کاری میشه کرد تا زودتر عضو طلایی بشم دوست عزیز تمام شرایط و مزایای عضویت طلایی قبلا اینجا ذکر شده... http://www.noandishaan.com/forums/thread80577.html 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ سلام، ممنون از لطفتون ولی لطفا من رو به جای کاربر ویژه کاربرمعمولی بکنید، مرسی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده