M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ ببخشید میشه بپرسم این تاپیک الان تو چه تالاریه؟ و چرا من با اینکه توش پست دارم بهش دسترسی ندارم؟ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=29309&p=254325#post254325 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ ببخشید میشه بپرسم این تاپیک الان تو چه تالاریه؟ و چرا من با اینکه توش پست دارم بهش دسترسی ندارم؟ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=29309&p=254325#post254325 این یکی از تاپیکای قدیمی گفتگوی آزاد بوده، که قبلاً هم منتقل شده به بخش طلایی لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ این یکی از تاپیکای قدیمی گفتگوی آزاد بوده، که قبلاً هم منتقل شده به بخش طلایی بهتر نیست تاپیکهای قدیمی که همه توش شرکت داشتن به بخشهای خصوصی فرستاده نشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ بهتر نیست تاپیکهای قدیمی که همه توش شرکت داشتن به بخشهای خصوصی فرستاده نشه؟ باید کامل بخونم که چی هستش تاپیک که منتقل شده اونجا. چون بعضی تاپیکا که خوب بوده و استارترش هم خوب ادارش کرده ولی به گونه ای شده که باید منتقل میشده بایگانی، به اونجا انتقال داده شده تا ادامه بحث اونجا دنبال بشه. البته تو سیستم جدید بخش طلایی که معرفیش کردیم، دیگه اینطور تاپیکا منتقل نمیشن اونجا و اگه لازم باشه کلاً حذف میشن. اینم باید بخونم ببینم چیه و این حرفی که زدم شاید اصلاً واسه این تاپیک صدق نمی کنه. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ آره راستش منم یه تاپیکی با عنوان " دیدن تمام بدن برای مرد جایز است " زده بودم که رفت طلایی حالا اونجا تشکر میزنن و نقل قول میگیرن ولی نمیتونم جوابشونو بدم... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ آره راستش منم یه تاپیکی با عنوان " دیدن تمام بدن برای مرد جایز است " زده بودم که رفت طلایی حالا اونجا تشکر میزنن و نقل قول میگیرن ولی نمیتونم جوابشونو بدم... اا. اتفاقاً همونیه که آرچی هم گفت 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ ببخشید میشه بپرسم این تاپیک الان تو چه تالاریه؟ و چرا من با اینکه توش پست دارم بهش دسترسی ندارم؟ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=29309&p=254325#post254325 آره راستش منم یه تاپیکی با عنوان " دیدن تمام بدن برای مرد جایز است " زده بودم که رفت طلایی حالا اونجا تشکر میزنن و نقل قول میگیرن ولی نمیتونم جوابشونو بدم... منتقل شد به گفتگوی آزاد چیز خاصی نداشت 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سلام...اگر نخوام اشتراک تاپیکها نیاد تو ایمیلم چیکار کنم؟ مشترک باشم اما ایمیل نیاد.... گزینه اشتراک بدون خبرسانی توسط ایمیل رو زدم.... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سلام...اگر نخوام اشتراک تاپیکها نیاد تو ایمیلم چیکار کنم؟مشترک باشم اما ایمیل نیاد.... گزینه اشتراک بدون خبرسانی توسط ایمیل رو زدم.... درست انتخاب کردی گزینشو الان شما اشتراک دارین ولی ایمیلی دریافت نمی کنید 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سلام چرا دیگه امکان خرید کارت شارژ گوشه کنار انجمن نیست؟ چرا چت باکس از بیرون قابل دیدنه ولی از داخل نه؟ 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سلام چرا دیگه امکان خرید کارت شارژ گوشه کنار انجمن نیست؟ چرا چت باکس از بیرون قابل دیدنه ولی از داخل نه؟ اولی چون به صرفه نبود......... دومی پیشنهاد بدین جاهای دیگه هم باشه 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ این سوال رو منم داشتم چرا چت باکس وقتی وارد انجمن میشی غیب میشه؟ ظاهرا در دسترس همه نیست... 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ این سوال رو منم داشتم چرا چت باکس وقتی وارد انجمن میشی غیب میشه؟ ظاهرا در دسترس همه نیست... درسته در دسترس همه کاربرا نیست ولی در دسترس همه مهمان ها هست خوب چکاریه؟ یه کاری کنن ک فقط اونایی ک دسترسی دارن بتونن ببینن نه کل دنیا 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ درسته در دسترس همه کاربرا نیست ولی در دسترس همه مهمان ها هستخوب چکاریه؟ یه کاری کنن ک فقط اونایی ک دسترسی دارن بتونن ببینن نه کل دنیا احتمالا اینو واسه این گذاشتن اونایی که دسترسی ندارن ببینن و حسرت بخورن... 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ احتمالا اینو واسه این گذاشتن اونایی که دسترسی ندارن ببینن و حسرت بخورن... حالا چیز خاصی هم نیست ک بخوایم حسرت بخوریم ولی باید برم یه صحبتی کنم یا کلا پروژه کنسل شه یا محدود به کسانی ک دسترسی دارند تا بقیه کمتر حسرت بخورن 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ احتمالا اینو واسه این گذاشتن اونایی که دسترسی ندارن ببینن و حسرت بخورن... شما چرا حامد !!!!:icon_pf (34): یه سر اینجا بزنین : [h=3]تغییر در بخش طلایی و راه اندازی به صورت موقت[/h] کامل توضیح داده شده،یعنی فقط 60 امتیاز طلایی و100 امتیاز طلایی ها به چت باکس دسترسی دارن. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اسی چرا رفت اسم کاربریش رو عوض کرد و رفت http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=11325 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اسی چرا رفت اسم کاربریش رو عوض کرد و رفت http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=11325 ایشالا میاد. بعضی وقتا شاید باید یه مدت رفت. ولی یادمون نره، کسایی که میرن، همیشه هستن کسایی که به یادشونن و منتظرشون هستن. ما هم همونجور که منتظر برگشتن خیلیای دیگه هستیم، منتظر برگشتن اسی هم هستیم. و البته بهتره بگم منتظر برگشتن احسان. همونجور که خودش میخواد. 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ هوا چرا یه دفعه سرد شد؟ تا عید گرم تر میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ هوا چرا یه دفعه سرد شد؟تا عید گرم تر میشه؟ ایشالا قراره کرسی گذاشته بشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده