pianist 31129 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان بعضا برای کاربران اتفاق میفته که در زمینه های مختلف مربوط به انجمن سوال و یا ابهامی براشون پیش بیاد که این تاپیک برای طرح سوالات شما در این پیرامون ایجاد شده است. سوالاتتون رو مطرح فرمایید ، مدیران مربوطه در اسرع وقت پاسخگو خواهند بود. مدیریت روابط عمومی انجمن نواندیشان 53 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااام؛ اومدم که اینجا رو من افتتاح کنم, یه سواله ؛ خیلی وقته میخوام بپرسم, تشکر و امتیاز چه فرقی باهم داره؟ لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااام؛ اومدم که اینجا رو من افتتاح کنم, یه سواله ؛ خیلی وقته میخوام بپرسم, تشکر و امتیاز چه فرقی باهم داره؟ البت محمد باید پاسخگو باشه ولی من میگم... تشکرو که بزنی به امتیازا افزوده میشه دیگه!! تشکر: 5,965 تشکر شده: 8,078 بار در 3,091 پست امتیاز: اینا با هم رابطه مستقیم دارن... 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ البت محمد باید پاسخگو باشه ولی من میگم... تشکرو که بزنی به امتیازا افزوده میشه دیگه!! اینا با هم رابطه مستقیم دارن... سمته راست, اینجایی که اطلاعاتمه ؛ خب هم امتیاز دارم و هم تشکر؛ اما عدداش با هم فرق داره؛ من متوجه نمیشم چرا؛ بازم ممنون بابت جوااب دادن, لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ سمته راست, اینجایی که اطلاعاتمه ؛ خب هم امتیاز دارم و هم تشکر؛ اما عدداش با هم فرق داره؛ من متوجه نمیشم چرا؛ بازم ممنون بابت جوااب دادن, خب آره ببین تا الان 8080 تا از تو تشکر شده ولی امتیازت 8998 هست! دلیشلش اینه که بغیر از تشکر از طریقه دیگه ای امتیاز کسب کردی! مثلا شاید تو مسابقه ای امتیاز گرفتی و یا فعالیتی داشتی که مدیران برات امیتاز اضافی در نظر گرفتن... من دیدم تو این تاپیکا خوب فعالیت میکنی شاید بزودی بشی کاربر ویژه سوالات و مشکلات... :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب آره ببین تا الان 8080 تا از تو تشکر شده ولی امتیازت 8998 هست! دلیشلش اینه که بغیر از تشکر از طریقه دیگه ای امتیاز کسب کردی! مثلا شاید تو مسابقه ای امتیاز گرفتی و یا فعالیتی داشتی که مدیران برات امیتاز اضافی در نظر گرفتن... من دیدم تو این تاپیکا خوب فعالیت میکنی شاید بزودی بشی کاربر ویژه سوالات و مشکلات... :4chsmu1: اوکی، متوجه گشتم ؛ حدودا من که اصلا تا حالا سوال نپرسیده بودم :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال : تا چن روز پیش تاریخ عضویتم 2010/01/01 بود ولی از دیروز دیدم شده این 2009/12/31 ! چرا؟ 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال : تا چن روز پیش تاریخ عضویتم 2010/01/01 بود ولی از دیروز دیدم شده این 2009/12/31 ! چرا؟ هنوزم 2010 عضویتته :ydm47612zsesgift969 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ هنوزم 2010 عضویتته :ydm47612zsesgift969 پس چرا من اینو میبینم؟! تاریخ عضویت: 31-12-2009 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ منم همینو میبینم که... تاریخ عضویت: 01-01-2010 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ منم همینو میبینم که... تاریخ عضویت: 01-01-2010 وا.... نیگا!!! البته درستش همینه! چون دقیقا من12 بامداد 31م 2009 عضویدم وقتی زده بودن یکم 2010 خیلی تعجبیدم! 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ وا....نیگا!!! البته درستش همینه! چون دقیقا من12 بامداد 31م 2009 عضویدم وقتی زده بودن یکم 2010 خیلی تعجبیدم! خب حالا بده مگه اومده رندش کرده شده 1 1 2010 :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خب حالا بده مگه اومده رندش کرده شده 1 1 2010 :biggrin: نه والا...اتفاقا خیلیم باکلاس بود! :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ وا....نیگا!!! البته درستش همینه! چون دقیقا من12 بامداد 31م 2009 عضویدم وقتی زده بودن یکم 2010 خیلی تعجبیدم! این تفاوت و تغییر فکر کنم به خاطر تغییر ساعت بوده اخه این زمان بود واسه ثبت نام کردن؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ این تفاوت و تغییر فکر کنم به خاطر تغییر ساعت بوده اخه این زمان بود واسه ثبت نام کردن؟ آره دیگه....این زمانی بود که خداوند درهای رحمتش را به روی این انجمن باز کردو و انجمن را در سر راه من قرار داد و من نیز با قدوم مبارکم انجمن را متبرک کردم 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ میخواستم بدونم کاربرایی مثل من هم میتونن نام کاربریشونو رنگی کنن؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ میخواستم بدونم کاربرایی مثل من هم میتونن نام کاربریشونو رنگی کنن؟؟؟ یعنی منظورت اینه که میخوای مدیر و یا کاربر ویژه بشی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ تعداد کاراکترهای مجاز برای پیغام بالای صفحه پروفایل چند تاست؟ 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی منظورت اینه که میخوای مدیر و یا کاربر ویژه بشی؟؟ آفررررررررررررین تو تو تیزهوشان میتونی به خودت امیدوار بشی..:girl_yes2: حالا انقدرم دیگه توقم بالا نرفته که بخوام مدیر بشم.. 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان بعضا برای کاربران اتفاق میفته که در زمینه های مختلف مربوط به انجمن سوال و یا ابهامی براشون پیش بیاد که این تاپیک برای طرح سوالات شما در این پیرامون ایجاد شده است. سوالاتتون رو مطرح فرمایید ، مدیران مربوطه در اسرع وقت پاسخگو خواهند بود. مدیریت روابط عمومی انجمن نواندیشان سلام لطفا در مورد شرح وظایف خود مختصری توضیح بفرمایید . که اگه من کاربر کاری داشتم که در حیطه وظایف شما بود بتونم مراجعه کنم موفق باشید :rose: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده