Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خواستهها و علائق زنان در بازيهاي کامپيوتري موضوعي کاملا فراموششده است. اين مساله بخصوص در بازيهاي کامپيوتري سه بعدي و ويدئويي کاملا محسوس است. بيشتر اين بازيها ، حتي آنهايي که براي سنين کودکي طراحي شدهاند به گونهاي هستند که انگار فقط پسرها وجود خارجي دارند. جالب است که بدانيد به عنوان مثال بازيهاي ژانر Role-Playing با الهام از بازيهاي کودکان ساخته شدهاند. در ايران بازي در ميان پسربچهها و نزد دختربچهها کاملا شناخته شده است. اين جور بازيها در همهجاي دنيا وجود دارند. در اين بازيها هرکدام از بچهها نقشي به خود ميگيرند و پس از شبيهسازي اشياء و مکان ها قدم به درون يک داستان کاملا تصادفي اما با موضوع و هدفي روشن ميگذارند. بازي پسرها در اين موارد بيشتر ميل به جنگ و گريز دارد حال آنکه دخترها به شبيهسازي مناسبات اجتماعي علاقمندند. با اين وجود ، فضاي سورئاليستي و خشن بازيهاي کامپيوتري Role-Playing شباهت اندکي به فضاي واقعگرايانه بازي کودکان دارد و اصلا از جو عاطفي و احساسات بازي دختربچهها به دور است. 12 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ ساير بازيهاي کامپيوتري نيز بهتر از اين نيستند. بازيها Action ناگفته پيداست که با ذات دخترها در تضاد هستند. خشونت بيش از حد بعضي از اين بازيها حتي براي بعضي از پسران نيز غيرقابل است. بازيهاي يا Adventure نيز چندان براي دخترها جذاب نيستند. حتي براي خيلي از پسرها نيز کسلکننده و تداعيکننده فضاي درس و مدرسه است. البته گاهي اوقات اخباري ميرسد مبني بر اينکه فلان بازي کامپيوتري نزد دختران طرفداران زيادي پيداکرده است. مثلا بازي دنياي خميري Neverhood در سراسر دنيا علاقهمندان زيادي را جذب خود کرد و حتي در ايران نيز بعضي از دخترها از اين بازي فکري اما بامزه خوششان آمده بود. يا به عنوان نمونه ديگر آمارها نشان ميداد که دختران جوان از بازي Tomb Raider استقبال زيادي کردند. همين Tomb Raider هيچ ويژگي خاصي ندارد الا اينکه قهرمان داستان يک دختر جوان است و باقي مسائل داستان تمي پسرانه دارد. اگر در بازي Tomb Raider به جاي قهرمان داستان يک پسر بگذاريد هيچ تغيير خاصي در بازي و داستان و لحظات آن رخ نميدهد. کاري که قهرمان داستان در اين بازي انجام ميدهد جز کاراته بازي ، هفتتيرکشي و حل معماهاي غامض چيز ديگري نيست. بازيهاي ديگر نيز همين گونه اند. مثلا در بازي Longest Journey که يکي از زيباترين بازيها ژانر Adventure در زمان خودش بود نيز ميتوان به جاي قهرمان داستان يک پسر گذاشت و بخش عمدهاي از جزئيات داستان را بدون تغيير باقي گذاشت. تمام جذابيت اين گروه از بازيها براي دختران در وجود يک کاراکتر زن در داستان است. 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ پس دختران واقعا چه نوع بازيهايي را ميپسندند؟ مسائل و موضوعات زيادي ميتوانند براي دخترها جذاب باشند. يکي از آنها است. باتوجه به علاقه زنان به پديدههايي مانند ، می توان حدس زدا چه فضاهايي در بازيهاي کامپيوتري براي آنها جذاب است. تصور کنيد که در صحنهاي از يک بازي گير کردهايد. مثلا براي ادامه بازي نياز به داشتن يک کليد داريد که اين کليد در جيب يک پيرپسر خرفت يا يک دختر جوان مغرور و خودپسند است و شما براي بدست آوردن آن کليد ناگزير هستيد با طرف وارد يک گفتگو شويد و کليد را با ترفندهاي کلامي از او بگيريد. مهم نيست که شما به عنوان قهرمان داستان کاراکتر يک پسر را بازي ميکنيد يا يک زن. صرفنظر از جنسيت قهرمان داستان ، اين ، نوع چالشهاي اجتماعي و دشواريهاي برخوردهاي رودروست که براي زنان مي تواند موضوعي جذاب باشد. اين موضوع به کلي متفاوت از علاقههاي پسران جوان است. اگر به مثال قبل برگرديم ، در صحنه گرفتن کليد ، گفتگو کردن با طرف مقابل و دهان به دهان گذاشتن با او شايد براي بيشتر پسرها کسل کننده باشد. پسران در چنين صحنههايي ترجيح ميدهند با مشت به مغز او بکوبند يا با هفتتير او را آبکش کنند تا کليد را خيلي راحت بدست آورند ! 7 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ بازيهاي استراتژيک و دور از خشونت مانند The Sims و Sim City در اغلب نقاط دنيا خصوصا در کشورهاي صنعتي و توسعه يافته علاقهمندان بيشماري نزد زنان و دختران دارد و باقي بازيهايي که زنان دوست دارند خارج از گروه بازيهاي ويدئويي متداول است و بيشتر شامل آنهايي است که تحت عنوان قرار ميگيرند: بازيهايي از نوع پازل و جدول و کارت بازي و به طور کلي بازيهاي سرگرمکننده و سادهاي که فاقد کاراکترهاي انساني هستند. آنچه که دختران در بازيهاي کامپيوتري ويدئويي ميپسندند خشونت کمتر و حضور ملموستر موقعيتها و لحظههايي است که بتوانند مهارتهاي اجتماعي خود را محک بزنند. در اين ميان ، اگر معماها و ماجراهايي هم وجود داشته باشد که رنگي از طنز و شوخي را با خود داشته باشند ، بازهم مورد پسند و استقبال آنان قرار خواهند گرفت. متاسفانه تعداد کمي از بازيهاي کامپيوتري چنين هستند. گويا صنعت بازيهاي کامپيوتري زنان را فراموش کرده است. microrayaneh.com 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ پس دختران واقعا چه نوع بازيهايي را ميپسندند؟ the sims:icon_redface: 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ منم sims 1 و2 رو بازی کردم؛ هی از صبح تا شب اهل خونه رو میفرستادم سر کار پول بیارن؛ تا خونرو خوشکل درست کنم بیچاره ها یا سر کار بودن یا خواب؛ نمیدونم چرا همش غر میزدن گاهی وقتا با یه همسایه پولدار ازدواج میکردن؛ کلی پول ازش میومد؛ sims 3 رو هم دارم؛ وقت نشد بازی کنم یکی دیگه هم بود؛ baby اونم بامزه بود؛ نی نی رو بزرگ میکردم؛ میخوابوندم ؛ میبردم پارک ؛ خیلی دوسش داشتم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ منم sims 1 و2 رو بازی کردم؛ هی از صبح تا شب اهل خونه رو میفرستادم سر کار پول بیارن؛ تا خونرو خوشکل درست کنم بیچاره ها یا سر کار بودن یا خواب؛ نمیدونم چرا همش غر میزدن گاهی وقتا با یه همسایه پولدار ازدواج میکردن؛ کلی پول ازش میومد؛ sims 3 رو هم دارم؛ وقت نشد بازی کنم یکی دیگه هم بود؛ baby اونم بامزه بود؛ نی نی رو بزرگ میکردم؛ میخوابوندم ؛ میبردم پارک ؛ خیلی دوسش داشتم ایوول بابا چه حوصله داشتی اون موقع سیمز بازی میکردی :biggrin: ما که همش یا Call of duty یا Need for speed یا gears of war یا God of war میزدیم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دخترها مرغ بازی و پازل و دیگر هیچ!!! 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دخترها مرغ بازی و پازل و دیگر هیچ!!! مرغ بازی چیه؟؟!!!:JC_thinking:مرغا که ترسناکن 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ همونی که یه هواپیما میره مرغا رو با تیر میزنه و میره مرحله بعدی!! 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ اینکه جنگیه.بدرد همون پسرا میخوره:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ بازيهاي يا Adventure نيز چندان براي دخترها جذاب نيستند.:w888: اتفاقا من کلا Adventure دوس دارم.:w589:هیچوقت هم Sims بازی نکردم Neverhood هم که کلا عشقه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دخترها مرغ بازی و پازل و دیگر هیچ!!! Need For Speed Black and white Fifa Manager Plants vs. Zombies world of goo limbo The Tiny bang Story Neverhood Max and the magic marker آیا من یک پسر هستم؟ 4 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ اینکه جنگیه.بدرد همون پسرا میخوره:icon_razz: شما به این میگی جنگی؟ :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ شما به این میگی جنگی؟ :icon_pf (34): اوهوم،از دیدنشم سر ادم درد میگیره 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ اوهوم،از دیدنشم سر ادم درد میگیره خواهر زاده م در سن 3 سالگی همش به من می گفت اینو بازی کنم بشینه نگا کنه 3 سالش بود.دختر نیز بود به خاله ش رفته. Zombie رو هم خیلی دوس داره :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من ماشی بازی رو خیلی دوس دارم need for speed ها..... 4 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ این همه نشستم عکس پیدا کردم:4chsmu1: هیچکی تحویل نگرفت 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من عاشق need for speedم!!! خیلییییییییییییییی مزه میده بخصوص آهنگاش! ماریو یا همون قارچ خورم خیلی دوس دارم! کراش هم دوس دارم ولی نمیدونم این کامپیوتریش هست یا نه! 5 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ مــــــــــــــــــــــاشين:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ این همه نشستم عکس پیدا کردم:4chsmu1:هیچکی تحویل نگرفت کجاس من که ندیدم ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده