pesare irani 41805 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 خدا وکیلی این سوال ها رو از کجا میاری تو زمینه رله ها خیلی سوال میکنی خیلی اطلاعات داری اما هنوز میگم م موتور سنکرون گشتاور داره اگر گشتاور نداره پس چرا از روش های مختلف استاده میشه برا راه اندازیش 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 خوب میخوان گشتاور ایجاد کنند دیگه موقع راه اندازی گشتاور نداره ه پس شرو به حرکت میکنه چی باعث میشه حرکت کنه 2
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 موقع راه اندازی گشتاور نداره ه پس شرو به حرکت میکنه چی باعث میشه حرکت کنه معایب موتور سنکرون: ۱- یک وسیله راه اندازی اولیه که موتور کمکی و غیره می باشد احتیاج دارد. افتاد؟ 2
...YaSss 1393 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 در آزمایش نسبت تبدیل pt چه مشکلی باید وجود داشته باشه که نسبت تبدیل اشتباه بدست بیاد؟ خواهشا یکی جواب بده
Johnscrazy128 0 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2021 سلام ببخشید من تو بستن درایور rgb مشکل دارم میتونی کمک کنی مرسی
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2021 در 9 ساعت قبل، Johnscrazy128 گفته است : سلام ببخشید من تو بستن درایور rgb مشکل دارم میتونی کمک کنی مرسی سلام مشکلتان رو مطرح کنید تا ببینیم میتونیم کمک کنیم
AsTrey 1 ارسال شده در 17 مرداد، 2022 سلام ببخشید من داشتم با پریز خونه ور میرفتم که اتصالی کرد و یکم جرقه و بعد هم پریدن فیوز ، من رفتم و فیوز رو باز کردم اگه الان به اون پریز چیزی وصل کنم خراب میشه ؟؟ مثلاً گوشی بزنم شارژ یا کامپیوتر رو بهش وصل کنم ؟؟ 1
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 19 مرداد، 2022 در ۱۴۰۱/۲/۲۷ در ۱۹:۲۱، AsTrey گفته است: سلام ببخشید من داشتم با پریز خونه ور میرفتم که اتصالی کرد و یکم جرقه و بعد هم پریدن فیوز ، من رفتم و فیوز رو باز کردم اگه الان به اون پریز چیزی وصل کنم خراب میشه ؟؟ مثلاً گوشی بزنم شارژ یا کامپیوتر رو بهش وصل کنم ؟؟ اگه بعد بستن پریز فیوز دوباره نپرید مشکلی نیست
ارسال های توصیه شده