سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ حقوق بشر لیاقت میخواد و برای هر کسی نیست.فکر میکنید چند تا از ما خودمون این ماده ها را رعایت میکنیم و بهش عمل میکنیم.من این ماده را مثال میزنم. فکر میکنید چند درصد از ما اگر شرایط برای پارتی بازی در دادگاه محیا باشه.طرفش نمیریم؟؟؟؟ شما یک تحقیق در مورد رفتار افراد با کارگرهایشون بکنید.حالا در هر صنفی . فرقی با برخورد یک ارباب با برده اش نداره.حالا در قدیم ارباب به برده لباس و غذا و جای خواب میداد. الان شخص به کارگرش پول میده. تک تک این ماده ها را خودمون بهش عمل نمیکنیم. پس لیاقتمون همین هست. همه میدونیم که لیاقت جامعه گوسفندی حکومت گرگان هست. تا گوسفند هست.تا بز هست.نباید انتظار زیادی داشت. مافوق بنده تو سربازی با من درست و با احترام صحبت میکنه.بنده از خوشحالی ذوق میکنم. این ذوق نشانه این هست که این برخورد را حق خودم نمیدانم.بلکه یک لطف و بخشش میپندارمش. تا وقتی که ما این حقوق ها را حق خودمون ندونیم.همی اش و همین کاسه است خب الان به نظرت باید سرمون رو مثل اون بزها بندازیم پایین و عمرمون رو بی سرو صدا تو نهایت خفت و تاریکی سپری کنیم بره و تموم بشه :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ برای ما ایرانی ها این ها فقط یک افسانه است که تنها می توانیم آنها را از روی کاغذ بخوانیم! نه پری جون داریم همه چی رو با یه چوب می رونیم ماها حتی تو زندگی شخصی و تو چار دیواری خودمون برا خودمون ارزش قایل نیستم مثال میزنم دوستمون زنگ میزنه به حالت شاکی بهمون میگه کجا بودی چرا جواب نمیدی اینقدر برا خودمون برا حریم خصوصی خودمون ارزش و حق قایل نیستیم فکر می کنیم و احساس می کنیم ما مقصریم یا یه کار بدی کردیم که جوابشو ندادیم به همسایه مون اجازه میدیم ازمون بپرسه کجارفته بودیم و به فامیل اجازه میدیم برا سرنوشت دخترو پسرمون تصمیم بگیره وقتی روبرو می بینیم مرد همسایه رفته بالا پشت بوم ماها اینقدر جرات نداریم که با همون سر بی حجاب و بی روسری و مانتو بریم حیاط که حریم خصوصی خودمونه یا وقتی میریم مغازه خرید می کنیم طرف کلی گرون برامون حساب کرده ولی با این همه ازش تشکر هم می کنیم 10 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ خب الان به نظرت باید سرمون رو مثل اون بزها بندازیم پایین و عمرمون رو بی سرو صدا تو نهایت خفت و تاریکی سپری کنیم بره و تموم بشه :jc_thinking: بز بز هست.نمیتونه جور دیگه باشه.از بچگی اینطوری بار امده و تکامل یافته.همین بز تو خونه خودش حقوق بشر را رعایت نمیکنه.تو محل کار خودش رعایت نمیکنه. مشکل خود بز هست.تا خود بز عوض نشه هیچی تغییر نمیکنه. اگر روزی حقوق بشر در این کشور رعایت بشه.اولین کسانی که اعتراض میکنند همین بز ها هستند نه کسی دیگه 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ بز بز هست.نمیتونه جور دیگه باشه.از بچگی اینطوری بار امده و تکامل یافته.همین بز تو خونه خودش حقوق بشر را رعایت نمیکنه.تو محل کار خودش رعایت نمیکنه.مشکل خود بز هست.تا خود بز عوض نشه هیچی تغییر نمیکنه. اگر روزی حقوق بشر در این کشور رعایت بشه.اولین کسانی که اعتراض میکنند همین بز ها هستند نه کسی دیگه یعنی تو الان به نوبه خود , خودتو بز فرض می کنی ؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سوال : به نظرتون چن تای این مواد در مورد شما در طول زندگی تون رعایت شده ؟ چقدرشو جامعه بهتون عرضه کرده ؟ و اگه کرده چقدرش بدون منت و تحقیر و توسر زدن بوده ؟ من روم نمیشه جواب سوالتو بدم:icon_pf (34):جوابتو بدم از خودم خجالت میکشم بعدش...:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ حالا هی شما بگین فلانی و فهمانی مقصر هستند.من میگم اسلام.دیگه خود دانید 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ این حرف ها همه درست ... اما آیا به نظر خودت با وجود قانونی به نام حق وتو ! ... میشه این بند ها رو تمسخر آمیز قلمداد نکرد! من هر وقت میام به این فکر کنم و متقاعد شم که در دنیا قانونی هم وجود داره .. با یادآوری حق وتو کاملا از افکار خودم پشیمون میشم! 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ نه پری جون داریم همه چی رو با یه چوب می رونیم ماها حتی تو زندگی شخصی و تو چار دیواری خودمون برا خودمون ارزش قایل نیستم مثال میزنم دوستمون زنگ میزنه به حالت شاکی بهمون میگه کجا بودی چرا جواب نمیدی اینقدر برا خودمون برا حریم خصوصی خودمون ارزش و حق قایل نیستیم فکر می کنیم و احساس می کنیم ما مقصریم یا یه کار بدی کردیم که جوابشو ندادیم به همسایه مون اجازه میدیم ازمون بپرسه کجارفته بودیم و به فامیل اجازه میدیم برا سرنوشت دخترو پسرمون تصمیم بگیره وقتی روبرو می بینیم مرد همسایه رفته بالا پشت بوم ماها اینقدر جرات نداریم که با همون سر بی حجاب و بی روسری و مانتو بریم حیاط که حریم خصوصی خودمونه یا وقتی میریم مغازه خرید می کنیم طرف کلی گرون برامون حساب کرده ولی با این همه ازش تشکر هم می کنیم آره قبول دارم ولی اینا شدن عرف شدن قانون شدن فرهنگ! از اون مهم تر و خیلی مهمتر شدن هنجار!!! اگه بخوایم اینا رو بذاریم زیر پا می شیم هنجار شکن! غیر معمولی و یکم بیشتر پای تفسیر مردم بشینی میگن روانی!! و هر خلاف هنجار و عرفی مجازاتی داره حالا نه قانونی منظورم مجازات انسانیه! دوستت باهات قهر می کنه بابات بهت میگه فرزند ناخلف و الی آخر... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من نظرم اینه که هر وقت یاد گرفتیم خودمون حقوق انسان های دیگه رو رعایت کنیم اون وقت می تونیم توقع داشته باشیم که تو یه جامعه ای زندگی کنیم که حقوق بشر توش رعایت بشه... ما که هنوز یاد نگرفتیم به حقوق شهروندی دیگران احترام بذاریم حتی رعایت یه ماده ازین موادم جای تعجب داره... 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ شما در هیچ جای دنیا نمیتونید ببینید که حقوق بشر برای همه افراد آن جامعه رعایت میشود و همیشه افرادی از هر جامعه ای کمتر یا بیشتر حقوق بشرشان نادیده گرفته میشود اینکه بخواهیم مملکت خودمونو بهشت و جهنم هم تصور کنیم ، هم توهین به شعور و شخصیت خودمونه ، هم دورغ پردازی محض به هر حال مملکت ما به نوعی است که این حقوق برای افراد در موارد کمی رعایت میشود و بیشترین عدم رعایت این حقوق ، نه به واسطه حکومت مرکزی بلکه به دلیل مورد توجه قرار نگرفتن و زیرپا گذاشته شدن توسط همین اطرافیانمونه. همسایه ای که حقوق همسایه اش رو تضییع می کنه پدری که فرزندشو کتک میزنه و یا معتاد و ... هست تخلفات رانندگی ، اداری ، اجرایی و شغلی خود ما و اطرافیانمون حقوق بشر همانطور که توسط دولتمردان زیرپا گذارده می شود ، توسط خود ما هم زیر پا گذارده میشه و هر کس ادعا کند که تا کنون حقوق دیگری را ضایع نکرده است ، قصه پردازی بیش نیست.... 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ وقتي شما بيكار باشيد و در به در دنبال كار بگرديد ايا حاضر نيستيد با ديدن فلان دوست يا پارتي در جايي استخدام بشويد؟؟ بحث سر قانوننه و شكي نيست كه پايبندي به قانون و فهميدن ان و احترام گذاشتن به حقوق ادم هاي ديگه خوبه اما ايا اين كارها در كشور ما تنها باعث نميشه كه از حقمون محروم بشويم و كسي براي اين پايبند بودن حتي يه تشكر خشك وخالي هم نكنه و حتي متهم بشويم به بي عرضگي و دست و پا چلفت بودن ...درسته كه راه درست خوبه و راه بد بد ولي وقتي ميبني كه اينجا دور زدن قانون هنره و زود تر به نتيجه ميرسي چرا بايد هميشه قانون را رعايت كرد . به نظرم شرايط جامعه امروز نه تنها هيچ تشويق و اموزشي به رعايت قانون نميكنه بلكه هرچه بيشتر ادما را مجبور ميكنه كه بيشتر به فكر خودشون باشن و به هر نحوي گليمشون را از اب بيرون بكشن حتي از راه هايي كه خودخواهانه و غير قانونيه ..بله متاسفانه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده