*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ فک کنم یه ستاره دنباله دار بود که فقط از اینجا رد شد :1111: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چرا اتفاقا ما مکانیکیا چند تا واحد داریم که اقتصاد توش موج میزنه مثلا مدیریت تولید ما ساخت تولیدیا مسائل اقتصادی داره توش یه قطعه ای کهع تولید میشه باید صرفه مالی داشته باشه پس میبینی که مکانیک خدای رشته هاس:دی 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چرا اتفاقا ما مکانیکیا چند تا واحد داریم که اقتصاد توش موج میزنهمثلا مدیریت تولید ما ساخت تولیدیا مسائل اقتصادی داره توش یه قطعه ای کهع تولید میشه باید صرفه مالی داشته باشه پس میبینی که مکانیک خدای رشته هاس:دی از صدقه سری رشته ماست که بقیه ی رشته ها پابرجان :3384s: اقتصاد حرف اول رو میزنه همه جا:w12: من عـــــــــــــــــــــــــــــــاااااا شــــــــــــــــــــــق اقتصادم :w12: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام ولی من از اقتصاد متننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننفرم :yes: لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ من عاااااااشق دنیای اقتصادم :heartshape2: روز به روزم عاشق تر میشم :دی:girl_in_dreams: عشق ... تبدیل به عشق دنیای اقتصاد شد :hrqr6zeqheyjho1f9mx لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ یکی بیاد به من تحلیل تکنیکال و فاندامنتال رو از پایه یاد بده :thk: لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ چه استاد بی شوری دریم :3384s: میگه برین از گوگل کتاب دانلود کنین بخونین .. اینجور کتابا تو کتاب فروشیای بجنورد پیدا نمیشه :3384s: یه دونه لینکم پیدا نکردم ..:3384s: بی شور لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده