felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ من دیگه می رم غدا بخوووووووووووورم کاری باری اقتصاد دان ؟ 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی کسی که رشته مهندسی یا رشته شهرسازی یا هر رشته ی غیر مرتبط به اداره و اقتصاد کشور داره بیاد بشه وزیر یا رئیس یا و....... و کسی که اقتصاد خونده بره سر کاری جز کار اصلیش که اصلاح امور کشور و توسعه اقتصاده اونوقت کشور می شه عقب مونده خر تو خر فقیر بدبخت بیچاره گشنه تو سری خور منزوی رو به رکود ورشکسته ...................................... اوهوم :w12: ولی ما که نمردیم :w12: من که به شخصه خیلی انرژی دارم واسه کارای بیزنسی:w12: اگه قرار باشه به اوضاع کشورمون نگاه کنیم و خودمون کاری از پیش نبریم که وضعیت بدتر میشه ... :w12: ماهرخ تصمیم داری بعد تحصیلاتت چیکار کنی ؟ :w12: * * :(2310): 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ من دیگه می رم غدا بخوووووووووووورم کاری باری اقتصاد دان ؟ :3384s: لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ فعلا چاکریم بای عزت زیاد :(2310): * * :2525s: لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ .... ........ ............ ........ .... . . . . . . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ شوکولامو بده زودی :3384s: 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ بیا شوکولهامونو عوض کنیم... اینو ی تست کن مشتری میشی 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ نوچ :3384s: من فقط شوکولای خودمو دوس دارم :(2310): :w12: 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال خیلی بزرگ چرا تو مدیر تالار اقتصاد نمیشی خوب ؟!!؟ 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ دلت میاد... بچه شوکول میخواد...شوکول تو رو هم میخواد زود باش مهـــــــــــــــــــــــلاااااا 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال خیلی بزرگ چرا تو مدیر تالار اقتصاد نمیشی خوب ؟!!؟ سوال وارد نیست :w12: من یه بار از محمد خواستم بخش اقتصاد رو از حسابداری و جغرافیا و شیمی جدا کنه ... حیف اقتصاد نیست ... علم به این عظمت و تنوع ... بهونه آورد :3384s: 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ دلت میاد... بچه شوکول میخواد...شوکول تو رو هم میخواد زود باش مهـــــــــــــــــــــــلاااااا :3384s: شوکولمو به هیشکی نمیدوم تلاش بیخودی نکن :(2310): :w12: 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ ب زبون خوش شوکول نمیدی!!! مجبورم با خشانت رفتار کنم ... زود شوکولتو بردار بیار بده بچه... 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ من باید برم ... برمیگردم شوکول رو میگیرم... فعلا بـــــــــــــــــای 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ :w12: ب زبون خوش شوکول نمیدی!!! مجبورم با خشانت رفتار کنم ... زود شوکولتو بردار بیار بده بچه... :3384s: یه کار نکن با تیپا بندازمت بیرون :w12: با زبون خوش بشین اون گوشه حلف هم نزن :(2310): 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ super girl do'nt cry[/url]super girl just fly yea ,i'm super girl super girl is not lover super girl crying super girl dont able flying super girl is sad super girl dying 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا چقدر شدتش زیاده راستی اقتصاد به لیست رشته های تحصیلی استفاده شد. چرا نمی گفتین که اونجا اضافه کنم من یه بار از محمد خواستم بخش اقتصاد رو از حسابداری و جغرافیا و شیمی جدا کنه ... حیف اقتصاد نیست ... علم به این عظمت و تنوع ... بهونه آورد من نیستم، باز میزنی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده