felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ بیا بریم اون ور آب............. :evilsmile: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ یه جا بریم که واسه اقتصاددان ها ارزش بزارن من هر وقت با خارجی ها چت کردم و گفتم اقتصاد می خونم دهنشون سرویس می شد :hrqr6zeqheyjho1f9mx برای اونا خیلی این رشته ها ارزش داره.... لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ آره :62izy85: ولی برعکس تفکرات عموم ... رشته اقتصاد جزو معدود رشته هایی که تو ایران جای پیشرفت زیادی داره واسه اشخاص... ینی اگه یکم فکرت کار کنه ... درآمدت از پزشکا و خیلی از مدعیون درآمد بالاها بیشتر میشه :w12: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ من که میرم خارج حاضر نیستم اینجا بمونم.......... :evilsmile: 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ بیا بریم استرالیا لج نکن 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ باشه بریم اساعه........ من آمادم...... :evilsmile: لینک به دیدگاه
چکاوک 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ اين شعرو تو نگفتي بيز ؟ :persiana__hahaha: همه می گن بد گمونم همه فکر می کنن من دیوونم همه به من لبخند می زنن ولی دوست دارن من بمیرم زهر می ریزن تو قهوه م شیشه خورده می ریزن تو آشم عنکبوت می زارن تو کفشم چلغوز میذارن تو کلوچه م بذار تعریف کنم واست که از کی شروع شد ببین پدرم می خواست دختر داشته باشه مادرم دوقلو می خواست پدر بزرگم هیتلر رو می پرستید من که متولد شدم حسابای همشون به هم ریخت. هر کاری که می کردم اشتباه بود ولی بقیه شو تعریف نمی کنم واست چون تو هم داری لبخند می زنی می دونم که از این شعر هم متنفری آره ........ می دونم زوری داری گوش می دی چون نمی خوای به من بر بخوره فقط منتظری من برم تا بتونی به زیپ شلوارم که بازه بخندی تویی که زهر می ریزی تو قهوه م تویی که شیشه خورده می ریزی تو آشم تویی که عنکبوت می زاری تو کفشم تویی که چلغوز میذاری تو کلوچه م من می دونم حاشا نکن من می دونم ! می دونم! 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ اين شعرو تو نگفتي بيز ؟ :persiana__hahaha: همه می گن بد گمونم همه فکر می کنن من دیوونم همه به من لبخند می زنن ولی دوست دارن من بمیرم زهر می ریزن تو قهوه م شیشه خورده می ریزن تو آشم عنکبوت می زارن تو کفشم چلغوز میذارن تو کلوچه م بذار تعریف کنم واست که از کی شروع شد ببین پدرم می خواست دختر داشته باشه مادرم دوقلو می خواست پدر بزرگم هیتلر رو می پرستید من که متولد شدم حسابای همشون به هم ریخت. هر کاری که می کردم اشتباه بود ولی بقیه شو تعریف نمی کنم واست چون تو هم داری لبخند می زنی می دونم که از این شعر هم متنفری آره ........ می دونم زوری داری گوش می دی چون نمی خوای به من بر بخوره فقط منتظری من برم تا بتونی به زیپ شلوارم که بازه بخندی تویی که زهر می ریزی تو قهوه م تویی که شیشه خورده می ریزی تو آشم تویی که عنکبوت می زاری تو کفشم تویی که چلغوز میذاری تو کلوچه م من می دونم حاشا نکن من می دونم ! می دونم! نخیر من نگفتم:(2310): ولی تنها کسایی که تو قهوم زهر میریزن و تو کفشم عنکبوت میزارن شما و فرنازید یادته بهم سیب سمی دادی ؟ یادته تو قهوم زهر ریختی ؟ :45645: یادته وسط آبنباتم مورچه جا کرده بودی یادته ؟ :3384s: مهلا کوشولوی تهنا 2 لینک به دیدگاه
چکاوک 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ نخیر من نگفتم:(2310): ولی تنها کسایی که تو قهوم زهر میریزن و تو کفشم عنکبوت میزارن شما و فرنازید یادته بهم سیب سمی دادی ؟ یادته تو قهوم زهر ریختی ؟ :45645: یادته وسط آبنباتم مورچه جا کرده بودی یادته ؟ :3384s: مهلا کوشولوی تهنا مهلا مرد از بس كه جان ندارد . . 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ خدا بیامرزش تا زنده بود خیری از دنیا ندید... الفاتحه.....:hrqr6zeqheyjho1f9mx لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ super girl just fly :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ هییییییییییییی آخه چرا من باید اقتصاد بخونم 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ اقتصاد بهترین رشته ی دنیاست منم خیلی ازش راضی هستم 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ نه بابا بهترین رشته نیست.... دونستنش واجبه... بهترین رشته مدیریت چهانگردی بعد روانشناسیه 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ نه بابا بهترین رشته نیست.... دونستنش واجبه... بهترین رشته مدیریت چهانگردی بعد روانشناسیه فقط اقتصاد :vahidrk: آبجیم روانشناسه :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ فقط اقتصاد :vahidrk: آبجیم روانشناسه :biggrin: خوش به حالش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده