قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ مینا......، فرزندی از فرزندان من :texc5lhcbtrocnmvtp8 دختر ماه و مهربونی که به جرات می گم یکی از ستاره های تاریخ انجمن بوده و هست . کسی که معروفه به فونت های همیشه بزرگ و رنگی با تعداد زیادی نقطه چین ! دختری متفاوت ، با قلبی پاک و سرشار از عشق و محبت ، کسی که شاید هیچ وقت توی زندگی آزارش به یک مورچه هم نرسیده باشه و نرسه . اونقدر مهربون که شاید گاهی مثل اسمش و عکسای پروفایلش با یه دختر بچه ی سه چهار ساله شیطون و مهربون اشتباه بگیریش ، تمام این ویژگی ها مینا ازش دختری منحصر به فرد در عین حال شوخ و شاد و پر انرژی ساخته ، کسی که دوستانش هیچ وقت از بودن باهاش خسته یا سیر نمیشن ، ولی خوب هممون می دونیم ، هرچی ساده تر و مهربون تر باشی ، بیشتر دلت میگیره و بیشتر عذاب میکشی .. مینا در رشته ی معماری مشغول به تحصیله و در کنار درسش به عنوان مدیر روابط عمومی تالار معماری همیشه فعالیت های خوب و موثری از خودش به جای گذاشته و هر روز میگذاره ، در کنار رشته ی تخصصیش به شعر و موسیقی هم علاقه ی ویژه ای داره ، یه تاپیک خوشگل و کوچولو هم توی گاه نوشته ها برای حرفای دلش داره مینا دختریه که می تونی با یک شاخه گل و یه لبخند از ته دل خوشحالش کنی ، اما افسوس که ما ها خیلی بی معرفت تر از این حرفاییم ، خیلی وقتا خوبای واقعی رو یادمون میره ، میدونم اونقدر دل بزرگ و در عین حال کوچیکی داره که از یه دونه تشکر دوستش توی همون تاپیکش ممکنه خیلی بیشتر از اونچه که فکر می کنی خوشحال بشه . هم انجمنی های عزیز ، منتظر نباشید تا کار از کار بگذره ، تا به یاد خوب خوبا بیفتید و تاپیک بزنید ، به قول تاپیکی که میتونید توی بخش اصلی همین مکتب خونه پیدا کنید " من امروز به تو نیاز دارم، نه فردا " با اینکه شکر خدا میــنا هنوز توی انجمن هست و پروفایلش هم هنوز بازه ، حداقل برای یه تلنگر به خودمم که شده به عنوان سومین ستاره ی برکه ی شب می خوام کنارش باشید و اجازه بدید توی همین تاپیک یه کلبه ی کوچیک از دوستانی که به یادشند داشته باشه ، پس منتظر حرف ها خاطرات شما در موردش میمونم . مینای عزیز ، مرسی که هستی و هنوز انجمن ستاره ای مثل تو رو تو شباش میبینه :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y می بریزی در میان جام "مینا"ی دلم من ترا تا ارغوان چشم خمارم می برم ... باران یعنی نقطه چین تا خدا... [FLASH=width=1 heigh=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 47 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ میناجون خیلی خیلی دختر ماهی هست :mbj6ivxkw3ccem7bie7 مهربون ، آروم ، خودمونی ، صمیمی ، شیطون ، با معرفت در کل خیلی گله. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دوسش دارم خیلی زیاد :aghosh: 19 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ خودت میدونی دیجه .... عخشه منی چی بگم دیجه ... 22 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ دخمل خیلی خوبیه... همکار خوبیم هست... من که ازش راضیم ، خدا هم ازش راضی باشه... :4chsmu1: :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 14 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ حیف من افتخار اشنایی باهشونو نداشتم 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ پس چرا من همش دیر تاپیکا رو می بینم :icon_pf (34): مینا همونطور که ایلیا هم گفت به شدت مهربونه. خیلی مهربون و دلسوز. همیشه خیلی نگران حال بچه ها هستش و از ناراحتیشون ناراحت میشه و با خوشحال شدنشون، خوشحال. حتی ناراحتی دوتا بچه ها از همدیگه رو هم نمیتونه ببینه. خیلی صاف و ساده و بی ادعا. به دوستیا خیلی ارزش قائله و همیشه به یاد دوستاش هست. واقعاً بهترین توصیفا رو ایلیا کرد. فقط من تهش یه چیزی به خود مینا بگم که خیلی هم تا الان بهش گفتم: خودتو هیچ وقت دست کم نگیر و واقع بینانه به خودت نگاه کن 18 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بسیار دختر خوب و مهربونی هستن.من بعد میتینگ پری دریایی میشناسمش.یه پیتزام باید بهم بده:دی 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ ممنونم از لطف همگی......:girl_blush2: مرسی ددییییییییییییییییییییییییی 14 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :ha5t4lmd53df3cpu2lqبـــــــــــــــــــــــــــَـــــــــــــــــه مینا ژووون خودمون:dancegirl2:... چاکریم:w139::ha5t4lmd53df3cpu2lq خیلییییی مهربون و دوست داشتنییییییی و گل:qfu28wh4kkweeki7jfi ... از بهترین دوس جونیای منه:1cwpe6q6upfmgganbmp 9 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ یکمی شیطونه این مینا خانووووم یه بار فرصت شده ببینمش هر چند زیاد شیطونی نکرد ولی ذکر خیر شیطونیاش هست از بچه های فعال مهماریه و مهربون و خوش برخورده دیگه .... اوووم همین دیگه :icon_pf (44): 9 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ ممم. من تو شناختن خودم موندم. اما همین طور دست و پا شکسته چیزهایی هم از بقیه درک می کنم. دختر ارومی ه . حاشیه ندیدم ازش. با ادب . بسیار نیکو. درود بر تو ای هم انجمنی . دلت شاد، اینجا هم خانواده ای داری ک بسیار بیادت هستند . همیشه کنار خانواده ات بمون . 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ من که دوست دارم بخصوص از وقتی دیدمت بیشتر دوست داشته شدم جیگریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی من حاضرم تو رو به عنوان عرسم انتخاب کنم عابدی که دامادم شد و عموی توئه تو هم بیا عروسم شو دیگه فامیل تو فامیل بشیم 10 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ وووووووی مینا دختری از جنس نور...چه عنوان قشنگی به شخصیت مینی که خیلی میاد...:girl_in_dreams: یه دوست خوب...خوش قلب...مهربون...با یه سبکی که خاص خودشه...:girl_yes2: همیشه پر از انرژی و صداقت و مهربونیه...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v این شکلک منو یاد گل خاله میندازه:hapydancsmil: خیلی دوست داشتنی هستی و دوستت دارم عزیزم...:aghosh: همیشه مراقب خودتو قلب مهربونت باش:heartshape2: ... 10 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ مینااااا هیشکی رو به خوبی تو ندیدم پاک ترین قلبی که هر کسی آرزوشو داره توی سینه تو می تپه دوستت دارم :aghosh: 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ چرا اینقدر درشت مینویسی بچه جان. چشمامون کور شد از درشتی، نه به آن ریزی ریزی نام کاربریت، نه به این درشتی درشتی نوشته هات. :zadan: مهم این است که آدم خوبی هستی. همین آدم بودن و خوب بودن برای یک نفر در کل زندگیش کفایت میکند که دیگران به او احترام بگذارند. موفق و موید باشی. 12 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ مینی شیطون و مهربون:hapydancsmil: به معنای واقعی...یه دوست خوب اولین دوستم تو انجمنه دی... 10 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ مرسی ار ایلیا با تحلیلای زیباش. خوب من مینارو از نزدیک دیدم و باهاش چند باری رو در رو هم سخن شدم... معرفت در خیلی دوستیا نایاب شده ولی مینا واقعاً این خصلت رو داره و خصوصاً برای من توی تنهاییم توی تهران دوست بسیار خوبی بود و حتی الان هم که در کنارش نیستم گاهی با اس ام اساش شادم میکنه... خوشحالم دوستمی 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ مینا دختری است از جنس نور! به زلالی آب یک برکه...! به جاری بودن یک چشمه! به گرمای پنهان در مهر... به شیطنت لبخند یک کودک... مینای مهربان من این است : مینا!!! 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ مینا ... خانوم مدیر گل ... هرچند از نزدیک ندیدمش ولی، تو همین محیط مجازی نشون داد دختری مهربون و بامعرفت و پرانرژی هستش ... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده