.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ کاملا درسته کاملا شانسی گفتم کدام یک از ویژگی های ساختمان های فلزی نیست؟ 1-امکان اجرای سریع 2-وابستگی کمتر به شرایط آب و هوایی در هنگام ساخت 3-عدم امکان تقویت ساختمان بعد از اتمام کار 4-آسیب پذیری در مقابل آتش سوزی 4 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ 2؟ گزینه 1؟؟ کاملا شانسی گفتم کدام یک از ویژگی های ساختمان های فلزی نیست؟ 1-امکان اجرای سریع 2-وابستگی کمتر به شرایط آب و هوایی در هنگام ساخت 3-عدم امکان تقویت ساختمان بعد از اتمام کار 4-آسیب پذیری در مقابل آتش سوزی 3؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ کاملا شانسی گفتم کدام یک از ویژگی های ساختمان های فلزی نیست؟ 1-امکان اجرای سریع 2-وابستگی کمتر به شرایط آب و هوایی در هنگام ساخت 3-عدم امکان تقویت ساختمان بعد از اتمام کار 4-آسیب پذیری در مقابل آتش سوزی 4؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ خیر حالا سوال منو جواب بدهآتش سوزی چطوری به آهن موجود در اسکلت آسیب میرسونه؟؟ چرا من دیدم که ساختمان اسکلت فلزی رو تقویت کردند؟؟ 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ درسته:hapydancsmil: سوال بعدی رو یکی از دوستان بپرسه 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ حالا سوال منو جواب بدهآتش سوزی چطوری به آهن موجود در اسکلت آسیب میرسونه؟؟ چرا من دیدم که ساختمان اسکلت فلزی رو تقویت کردند؟؟ کوچکترین حریق در کنار ستون فلزی باعث گداخته شدن ستون می شه و در مقابل بار کمانش می کنه و ساختمون خراب می شه ساختمون فلزی رو بعد از ساخت تقویت می کنند اگه دقت کنی نوشتم کدام گزینه درست نیست که عدم تقویت ساختمان بعد از اتمامش جواب می شه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ کوچکترین حریق در کنار ستون فلزی باعث گداخته شدن ستون می شه و در مقابل بار کمانش می کنه و ساختمون خراب می شه ساختمون فلزی رو بعد از ساخت تقویت می کنند اگه دقت کنی نوشتم کدام گزینه درست نیست که عدم تقویت ساختمان بعد از اتمامش جواب می شه آهان.. دقت نکردم.. مرسی قانع شدم 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ کفراژبندی نام دیگر کدام عمل در ساختمان است؟ 1-آرماتوربندی 2-قالب بندی 3-بتن ریزی 4-عایق بندی 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ کدام یک از عوامل زیر جزو عناصر باغ ایرانی نیستند؟ 1-کوشک 2-حوض و استخر 3-هندسه 4-مجسمه های سنگی منفرد 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ کدام یک از عوامل زیر جزو عناصر باغ ایرانی نیستند؟1-کوشک 2-حوض و استخر 3-هندسه 4-مجسمه های سنگی منفرد 4؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ... به معنی سرای دراز است. 1-راسته 2-دالان 3-قیصریه 4-تیمچه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ 2؟؟؟؟ نه 4؟؟؟؟؟ خیر هیچکدوم نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده