* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ یک سوال اون اوایل مطرح کرده بودین....تو همین مایه ها بود...بعد من ترکیب رو گفتم...جواب درست نبود...فکر کردم تکرار اون بود....با اینکه می دونستم....فک کردم با اون سوال باید جواب گزینه ی دیگه باشه ممنون روشن کردین مارو.... مربوط به آلبرتی نبود مگه؟ گزینه 3؟ واقعا؟؟؟ مطمئنین همچین سوالی پرسیدم؟ نه گزینه 3 نیست لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ واقعا؟؟؟ مطمئنین همچین سوالی پرسیدم؟ نه گزینه 3 نیست یافتم اولين موضوعي كه انسان در پيام هاي بصري به ان توجه دارد؟؟1تقارن 2-تضاد 3-تعادل 4-تناسب دوست عزیز دیگه ای پرسیده بود.....و من گنگ یک چیزایی یادم بود....شمانپرسیده بودین...درسته با اینکه به چیزهایی در مورد گزینه 1 شنیدم.... ولی گزینه 4؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ یافتم دوست عزیز دیگه ای پرسیده بود.....و من گنگ یک چیزایی یادم بود....شمانپرسیده بودین...درسته منم داشتم میگشتم؛ اما پیداش نکردم، اولين موضوعي كه انسان در پيام هاي بصري به ان توجه دارد؟؟1تقارن 2-تضاد 3-تعادل 4-تناسب حالا جوابه این سواله چی میشد؟؟؟؟ با اینکه به چیزهایی در مورد گزینه 1 شنیدم....ولی گزینه 4؟ خب گزینه 1 رو شنیدین؛ چرا گزینه 4؟ گزینه 4 نیست، لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ باشه پس گزینه 1:icon_redface: جواب اون سوال تعادل بود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ باشه پس گزینه 1:icon_redface: جواب اون سوال تعادل بود درسته :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ طراح تئاتر شانزلیزه در پاریس کیست؟ 1.آدواف لوس 2.چارلز مور 3.آگوست و گوساو پره 4.سانتاالیا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ طراح تئاتر شانزلیزه در پاریس کیست؟1.آدواف لوس 2.چارلز مور 3.آگوست و گوساو پره 4.سانتاالیا گزینه 1؟؟؟ لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ طراح تئاتر شانزلیزه در پاریس کیست؟1.آدواف لوس 2.چارلز مور 3.آگوست و گوساو پره 4.سانتاالیا 3........ لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ بله درسته مناره به چه معناس؟ 1)محل اتش 2)محل نور 3)محل خطاب قرار دادن ديگران 4)محل راهنمايي به بهشت لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ مناره به چه معناس؟ 1)محل اتش 2)محل نور 3)محل خطاب قرار دادن ديگران 4)محل راهنمايي به بهشت گزینه 2؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ مناره به چه معناس؟ 1)محل اتش 2)محل نور 3)محل خطاب قرار دادن ديگران 4)محل راهنمايي به بهشت گزینه 1 :hapydancsmil: سوال من هنر را مانند تحصیل و یا آزادی برای همه و نه عده ای معدود می خواهم ؛ از کیست؟ 1- ویلیلم موریس 2- آگوست رودن 3- میس واندر روهه 4- سالیوان لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ گزینه 1 :hapydancsmil: سوال من هنر را مانند تحصیل و یا آزادی برای همه و نه عده ای معدود می خواهم ؛ از کیست؟ 1- ویلیلم موریس 2- آگوست رودن 3- میس واندر روهه 4- سالیوان گزینه 1؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ گزینه 1؟ نه ، این نیستش :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ گزینه 1 :hapydancsmil: سوال من هنر را مانند تحصیل و یا آزادی برای همه و نه عده ای معدود می خواهم ؛ از کیست؟ 1- ویلیلم موریس 2- آگوست رودن 3- میس واندر روهه 4- سالیوان 3؟ آفلین فاطیما جونم؛ درسته لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ کدام گزینه در مورد مصرف آب در بتن درست نیست؟ 1- باعث فعل و انفعالات شیمیایی در بتن می شود 2-باعث لغزش دانه ها روی یکدیگر می شود 3-باعث روان شدن بتن می شود 4- 30 الی35 درصد وزن سیمان آب استفاده می شود 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلام ببخشید پریدم وسط اگه اسپم تلقی شد پاکش کنید به نظر شما بهتر نیست که تصویری باشه این سوالات؟؟ یعنی اینکه یک تصویری از چیزی گذاشته بشه و بپرسید این چیه؟؟ (مثال عرض کردم) اینطوری با یک سرچ ساده در اینترنت میشه جواب داد و تازه آخر روز هم از همون شخص بپرسی جوابش هم یادش نمیاد 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلامببخشید پریدم وسط اگه اسپم تلقی شد پاکش کنید به نظر شما بهتر نیست که تصویری باشه این سوالات؟؟ یعنی اینکه یک تصویری از چیزی گذاشته بشه و بپرسید این چیه؟؟ (مثال عرض کردم) اینطوری با یک سرچ ساده در اینترنت میشه جواب داد و تازه آخر روز هم از همون شخص بپرسی جوابش هم یادش نمیاد این یه تاپیک پرسش و پاسخ از نوع کنکوریه می شه سوالای تصویری هم پرسید بین گزینه ها ولی به نظرم این روالش مفیدتره تا صرفا تصویری توی معماری عکس بیشتر ساختمونه که تاپیک اونم هست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده