MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ کدام نوع تکیه گاه تنها یک مولفه تکیه گاهی دارد؟1-گیردار 2-مفصلی 3-غلتکی 4-اتصال دو سطح زبر 2؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ 2؟؟؟ اشتباس:vahidrk: گزينه 3 درسته:vahidrk: چرا سوال نپرسيدي؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ اشتباس:vahidrk:گزينه 3 درسته:vahidrk: چرا سوال نپرسيدي؟:vahidrk: درسته... خوب حالا خودت سوال کن چرا می زنی آخه 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ تنها 3 روستاي صخره اي در جهان وجود داره در كدام كشورها قرار دارند و اسمشون چيه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ تنها 3 روستاي صخره اي در جهان وجود داره در كدام كشورها قرار دارند و اسمشون چيه؟؟ یه دونه کندوان تبریزو می دونم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ تنها 3 روستاي صخره اي در جهان وجود داره در كدام كشورها قرار دارند و اسمشون چيه؟؟ منم یه عالمه سرچ کردم, فقط کندوان تبریز رو یافتم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ "کندوان"..تبریز روستاي تاريخي ميمند "کاپادوکيه" در ترکيه فک کنم اینا باشه>.. 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ یه دونه کندوان تبریزو می دونم منم یه عالمه سرچ کردم, فقط کندوان تبریز رو یافتم "کندوان"..تبریز روستاي تاريخي ميمند "کاپادوکيه" در ترکيه فک کنم اینا باشه>.. بابا دانشجوي معماري ايدااااااااااااااااااااااا 1- آذربايجان شرقي-كندوان 2- كاپادوكياي تركيه-گورمه 3- امريكا- داكوتا 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ بابا دانشجوي معماري ايدااااااااااااااااااااااا1- آذربايجان شرقي-كندوان 2- كاپادوكياي تركيه-گورمه 3- امريكا- داكوتا من روستای میمند هم دیدم ولی.. 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ من روستای میمند هم دیدم ولی.. ميمند هم يكمي شبيه كندوان هست ولي يه تفاوتايي داره... در كل همين 3 روستا بعنوان تنها روستاهاي صخره اي جهان ثبت شدن 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ ميمند هم يكمي شبيه كندوان هست ولي يه تفاوتايي داره...در كل همين 3 روستا بعنوان تنها روستاهاي صخره اي جهان ثبت شدن ok 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ ok خو زودباش سوال كن ديگه!!!!! 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ عایقکاری نباید در دمای کمتر از ........درجه سانتیگراد انجام شود. 1. - 4 2. +2 3.+4 4. -2 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ عایقکاری نباید در دمای کمتر از ........درجه سانتیگراد انجام شود. 1. - 4 2. +2 3.+4 4. -2 گزینه 3:w16: با اجازه چون مطمئن هستم.....سوال رو می پرسم عوامل موثر در جهت گیری بناها و معابد شهری و گذرها،عبارتند از..... 1.رطزبت ، باد 2.باد ، درجه حرارت 3.طوفان ، درجه حرارت 4.زاویه تابش آفتاب ،باد 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ گزینه 3:w16:با اجازه چون مطمئن هستم.....سوال رو می پرسم عوامل موثر در جهت گیری بناها و معابد شهری و گذرها،عبارتند از..... 1.رطزبت ، باد 2.باد ، درجه حرارت 3.طوفان ، درجه حرارت 4.زاویه تابش آفتاب ،باد گزینه 4؟:icon_gol: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ گزینه 4؟:icon_gol: خیر این گزینه نیست 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ کدام گزینه در مورد دیگ های چدنی درست نیست؟ 1-برای گرمایش ساختمان های کم ارتفاع مناسب ترند 2-عمر زیادی دارند 3-تحمل فشارهای بالا را دارند 4-در مقابل ضربه شکننده اند 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ کاملا درسته:love070: از ترس سوالاروجواب نمی دم اصلا...خب سوال اصلا تو ذهنم نیست.چیکار کنم درست درمیاد جوابام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده