sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ نقش و وظیفه اتوکلاو در تولید آجر چیست؟1_پختن 2_پرس کردن 3_تهیه مواد اولیه 4_قالب گیری گزینه 2؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ نقش و وظیفه اتوکلاو در تولید آجر چیست؟1_پختن 2_پرس کردن 3_تهیه مواد اولیه 4_قالب گیری گزینه 4؟؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ نقش و وظیفه اتوکلاو در تولید آجر چیست؟1_پختن 2_پرس کردن 3_تهیه مواد اولیه 4_قالب گیری گزینه 3 ؟ لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ گزینه 3 ؟ نه جواب گزینه اول بود سوال بعدی رو ونوس بپرسه 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ آجرهای ماسه آهکی از ترکیب آهک و ماسه سیلیسی و تحت شرایط فشار و بخار آب (در دستگاه اتو کلاو)شکل می گیرند.... دوست عزیز...میشه منبعی بدی..... چون تو منابعی که من حتی به صورت نوشتاری دارم....و این رو از روی کتاب نوشتم......چیزی به نام پختن نداریم. 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ آجرهای ماسه آهکی از ترکیب آهک و ماسه سیلیسی و تحت شرایط فشار و بخار آب (در دستگاه اتو کلاو)شکل می گیرند.... دوست عزیز...میشه منبعی بدی..... چون تو منابعی که من حتی به صورت نوشتاری دارم....و این رو از روی کتاب نوشتم......چیزی به نام پختن نداریم. دستگاه اتوکلاو دستگاهیه که فشار بخار داره؛ یا یه چیزی تو این مایه ها، من پروژه ترم 1 این بود؛3 سال پیش؛ رفته بودم از نزدیک دیده بودم؛ درسته، نقش پختن رو داره؛ تحقیقم رو پیدا کردم میزارم براتون من باید برم؛ فردا هم نیستم, اگه ممکنه سوال رو شما بپرسین لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ دستگاه اتوکلاو دستگاهیه که فشار بخار داره؛ یا یه چیزی تو این مایه ها، من پروژه ترم 1 این بود؛3 سال پیش؛ رفته بودم از نزدیک دیده بودم؛ درسته، نقش پختن رو داره؛ تحقیقم رو پیدا کردم میزارم براتون من باید برم؛ فردا هم نیستم, اگه ممکنه سوال رو شما بپرسین ممنون از توضیحاتتون.... من می خواستم به این نتیجه برسم که در واقع این دستگاه همه ی این کارهایی که تو گزینه ها هست رو انجام میده به صورت کلی.... اولین نمونه مقبره سازی در روش رازی کدام است؟ 1.مقبره امیر اسماعیل سامانی 2.مقبره کوروش 3.مقبره شاه سلطان غزنوی 4.هیچکدام 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ 4?:hapydancsmil: خیر....هست بین گزینه ها جواب 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ ببخشید...منظورم 3 بود:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ ببخشید...منظورم 3 بود:hapydancsmil: نه این گزینه هم نیست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ 2 ؟ این گزینه نبود.... جواب گزینه 1 بود......مقبره ی امیر اسماعیل سامانی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ کلیسای دورهم مربوط به کدام دوره است؟ 1.رومانسک فرانسه 2.رومانسک انگلستان 3.بیزانس رم 4.باروک انگلستان 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ کاملا درسته انگلیسشو می دونستم رمانسک یا باروکو شک داشتم کدام یک ویژگی معابد یونان نیست؟ 1-در پیرامون مقصوره یک سری ستون قرار می گرفت 2-فضای داخلی از اهمیت بیشتری برخوردار بود 3-معابد دور ستونی بودند 4-از تزئینات پیکر بندی استفاده می کردند 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ انگلیسشو می دونستم رمانسک یا باروکو شک داشتم کدام یک ویژگی معابد یونان نیست؟ 1-در پیرامون مقصوره یک سری ستون قرار می گرفت 2-فضای داخلی از اهمیت بیشتری برخوردار بود 3-معابد دور ستونی بودند 4-از تزئینات پیکر بندی استفاده می کردند حدستون خوب بود کاملا با شک می گم..بین 2 و 4 شک دارم گزینه 2؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده