shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ سواااااااااااااااااااااال: لبه فوقانی قوس را ....... میگویند. 1- غلت دور 2- تاج 3- پاکار 4- درون قوس گزینه 1:ws38: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ گزینه 1:ws38: کاملااااا درسته :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ با اجازه من سوال بعدی رو میپرسم هنر معماری دوره ساسانی را در کدام بنا می توان مشاهده کرد؟ 1_تخت جمشید 2_پاسارگاد 3_کاخ بیشابور 4_چغازنبیل 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ با اجازه من سوال بعدی رو میپرسم هنر معماری دوره ساسانی را در کدام بنا می توان مشاهده کرد؟ 1_تخت جمشید 2_پاسارگاد 3_کاخ بیشابور 4_چغازنبیل خیلی هم کار خوبی کردی؛ ممنون گزینه 3؟ لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ خیلی هم کار خوبی کردی؛ ممنون گزینه 3؟ درست بید...:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ حداقل ضخامت پلاک چند سانتی متر مربع است ؟ 1- 5 2- 4 3-3 4- 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ حداقل ضخامت پلاک چند سانتی متر مربع است ؟ 1- 5 2- 4 3-3 4- 2 گزینه 1؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ گزینه 3؟؟؟ نه اینم نیست؛ ضخامت سنگ پلاک ( لوحه سنگ) لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ گزینه 4؟ کاملااااا درسته:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ در مسجد جامع اصفهان معماری کدام دوره تاریخی ایران بیشتر متمایز است؟ 1_ایلخانی 2_زندی 3_افشاری 4_سلجوقی 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ در مسجد جامع اصفهان معماری کدام دوره تاریخی ایران بیشتر متمایز است؟1_ایلخانی 2_زندی 3_افشاری 4_سلجوقی گزینه 4؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ دوست عزیز.....من چند جا که مطالعه کردم......همه به اتفاق از سلجوقیان یاد کردند..... ولی شما گفتین که نیست.... این یکی رو بی مطالعه می گم گزینه گزینه 3:ws52: 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ دوست عزیز.....من چند جا که مطالعه کردم......همه به اتفاق از سلجوقیان یاد کردند.....ولی شما گفتین که نیست.... این یکی رو بی مطالعه می گم گزینه گزینه 3:ws52: درسته:hapydancsmil: میدونین که مسجد جامع اصفهان موزه از معماری گذشته است ولی آثار افشاری تمایز بیشتری دارد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده