* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ سوال : منارهایی که دارای شیار های طولی ( مدادی شکل) هستند , معرف معماری کدام حکومت اسلامی هستند؟ 1- عثمانی 2- مصری 3- بین النهرین 4- ایران کسی جوابو نمیدونه ؟!:w14: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ کسی جوابو نمیدونه ؟!:w14: من گشتم ولی پیدا نکردم.... حدس میزنم..... مصر؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ من گشتم ولی پیدا نکردم....حدس میزنم..... مصر؟ نه، مصر نیستش :w14: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ کسی جوابو نمیدونه ؟!:w14: موند عثمانی دیگه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ موند عثمانی دیگه درسته؛ جواب عثمانیه :w14: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ سوال دوران پارینه سنگی جدید بین چه سال هایی است؟ 40 هزار تا 18 هزار سال قبل از میلاد 30 هزار تا 10 هزار سال قبل از میلاد 20 هزار تا 18 هزار سال قبل از میلاد 10 هزار تا 18 هزار سال قبل از میلاد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ سوالدوران پارینه سنگی جدید بین چه سال هایی است؟ 40 هزار تا 18 هزار سال قبل از میلاد 30 هزار تا 10 هزار سال قبل از میلاد 20 هزار تا 18 هزار سال قبل از میلاد 10 هزار تا 18 هزار سال قبل از میلاد دوران پارینه سنگی جدید بین 40 هزار تا 18 هزار سال قبل از میلاد دوره پارینه سنگی جدید از حدود چهل هزار سال پیش شروع و در هژده هزار سال پیش پایان می گیرد. در این دوره انسان نئاندرتال از بین می رود و انسان هومو ساپینس ساپینس (Homosapiens Sapiens) انسان هوشمند هوشمند که به انسان کرومانیون (Cromangnon) نیز مشهور است پدیدار می گردد:62izy85: ابزارها شکل تکامل یافته تری پیدا می کنند و تخصصی تر میشود و سنت ابزار سازی تیغه ای یا میکرولیت (Microlith) آغاز می شود.:62izy85: سنت ابزار سازی سلوترین (Sloutrean) و بورین(Burin) در اروپا و سنت ابزار سازی برادوستی (Baradousti) در زاگرس و خاور میانه از این جمله است. منبع لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ سوال: در گنبد های دوپوسته گنبد بیرونی بنا را .......و گنبد داخلی را ..... گویند. 1- خود - آهبانه 2- نار - روک 3- آسمانه - کاسه 4- کلاه - آسمانه لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ سوال: در گنبد های دوپوسته گنبد بیرونی بنا را .......و گنبد داخلی را ..... گویند. 1- خود - آهبانه 2- نار - روک 3- آسمانه - کاسه 4- کلاه - آسمانه گزینه 1 جواب می باشد 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ گزینه 1 جواب می باشد درسته :w14: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ خب ؛ تی تی جان نیستن سوالو بپرسن؛ فعلا من سوالو میپرسم؛ سوال : در خانه های ایرانی سه دری .......................و اتاق پنج دری به عنوان ..............................بوده است . 1- اتاق خواب - اتاق مهمانی 2- اتاق مهمانی - اتاق خواب 3- اتاق خواب - تالار 4- اتاق مهمانی - تالار لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ خب ؛ تی تی جان نیستن سوالو بپرسن؛ فعلا من سوالو میپرسم؛ سوال : در خانه های ایرانی سه دری .......................و اتاق پنج دری به عنوان ..............................بوده است . 1- اتاق خواب - اتاق مهمانی 2- اتاق مهمانی - اتاق خواب 3- اتاق خواب - تالار 4- اتاق مهمانی - تالار گزینه 3؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ گزینه 3؟ نه، :flowerysmile: لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ خب ؛ تی تی جان نیستن سوالو بپرسن؛ فعلا من سوالو میپرسم؛ سوال : در خانه های ایرانی سه دری .......................و اتاق پنج دری به عنوان ..............................بوده است . 1- اتاق خواب - اتاق مهمانی 2- اتاق مهمانی - اتاق خواب 3- اتاق خواب - تالار 4- اتاق مهمانی - تالار ببخشید من نبودم گزینه 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ ببخشید من نبودمگزینه 4 خواهش میکنم عزیزم؛:aghosh: نه ؛ گزینه 1 درسته گزينه1 درسته لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ نقش نگار هاي روي گنبد مساجد نماد چيست؟ 1)درخت سدر بهشتي 2)درخت سدره بهشتي 3)درخت طوبي بهشتي 3)درخت طلح بهشتي لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ نقش نگار هاي روي گنبد مساجد نماد چيست؟1)درخت سدر بهشتي 2)درخت سدره بهشتي 3)درخت طوبي بهشتي 3)درخت طلح بهشتي گزینه 1؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده