* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 آذر، 2011 سوال: در طراحی کتابخانه عمومی شهر تاثیر کدام یک از موارد زیر بر ستون گذاری کمتر است؟ (سراسرس 88) 1- چیدمان پارکینگ 2- چیدمان و قفسه و مبلمان مطالعه 3- توجه به توزیع بارهای زنده بنا 4- رعایت فاصله منظم بین ستون ها
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 آذر، 2011 سوال : چه عنصری وظیفه انتقال صفحه ستون به فنداسیون را دارد؟ 1- میله مهار 2- مهاربند 3-نبشی 4-لچکی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 آذر، 2011 انتقال؟؟؟ یا اتصال؟؟ تو کتاب نوشته انتقال ( فکر کنم منظورش اتصاله)
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 19 آذر، 2011 سوال : چه عنصری وظیفه انتقال صفحه ستون به فنداسیون را دارد؟ 1- میله مهار 2- مهاربند 3-نبشی؟؟؟؟ 4-لچکی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 آذر، 2011 سوال : چه عنصری وظیفه انتقال صفحه ستون به فنداسیون را دارد؟ 1- میله مهار 2- مهاربند 3-نبشی؟؟؟؟ 4-لچکی نه عزیزم؛ نبشی نیست :flowerysmile:
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 19 آذر، 2011 نبشی برای اتصال ستون به صفحه بیس پلیت (صفحه ستون ) هستش اما جز این گزینه شاید این درست باشه : میل مهار؟ من خوندم به وسیله پیچ و پرچ هستش اما تو گزینه ها نیست تو کتاب عناصر جزییات + کتاب شریف خوندم اما 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 آذر، 2011 میل مهار؟ من خوندم به وسیله پیچ و پرچ هستش اما تو گزینه ها نیست تو کتاب عناصر جزییات + کتاب شریف خوندم اما درسته، میل مهار؛ این سوالو از کتاب نکته های کنکور کارشناسی ارشد برداشتم کار اتصال صفحه زیر ستونی با بتن به وسیله میل مهار ( بولت) صورت میگیرد
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 19 آذر، 2011 من الان هورآآآآآ شدم سوال بعدی با من میشه یا فقط شما میپرسی؟؟؟ (خدا کنه خودت بپرسی) 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 آذر، 2011 من الان هورآآآآآ شدم سوال بعدی با من میشه یا فقط شما میپرسی؟؟؟ (خدا کنه خودت بپرسی) روند این تاپیک اینطوریه که هرکی جواب درست بده؛ سوال بعد رو میپرسه، اگه لطف کنین و بذارین خیلی خوبه؛ اگه هم ندارین من میذارم؛ گاهی وقتا بچه ها سوال ندارن من میذارم تا روند تاپیک کند نشه
سـارا 20071 ارسال شده در 19 آذر، 2011 درسته، میل مهار؛ این سوالو از کتاب نکته های کنکور کارشناسی ارشد برداشتم کار اتصال صفحه زیر ستونی با بتن به وسیله میل مهار ( بولت) صورت میگیرد خواستم بگم میل مهارررررر اولش شک داشتم منظور همون بولته یا نه :icon_pf (34): 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 آذر، 2011 جواب ندادین که من بپرسم یا نه،مثل اینکه دوست داشتین من بپرسم، خب سوااال : تالار های شهر برای انجام انواع فعالیت های شهری و سیاسی در روم باستان چه نام داشت ؟ 1- آگورا 2- اپیداروس 3- باسلیکا 4- کولوسیوم
ارسالهای توصیه شده