+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ ااااای واای اصلا یادم رفته بود سوال بپرسم:icon_pf (34): میزان رطوبت مناسب چوب برای عایق کاری چه میزان است؟ 1) 12 درصد 2) 4 درصد 3) 18 درصد 4) 6 درصد از اول باید میگفتین 4 درصد که برای عایق الکتریکی خوبه!درستــــــــــــــــــــــــــــه؟ 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ از اول باید میگفتین 4 درصد که برای عایق الکتریکی خوبه!درستــــــــــــــــــــــــــــه؟ درست جواب دادین 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ درست جواب دادین یکی به جای من یه سوال بپرسه!من حس سوال پرسیدنم این روزا با این اتفاقایی که افتاده تو تبریز از بین رفته!یکی سوال بپرسه! 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ آپ سوال: ساخت تالار صد ستون تخت جمشید توسط چی کسی آغاز شد؟ 1)داریوش اول 2)خشایار شاه 3)اردشیر اول 4)داریوش دوم 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ آپ سوال: ساخت تالار صد ستون تخت جمشید توسط چی کسی آغاز شد؟ 1)داریوش اول 2)خشایار شاه 3)اردشیر اول 4)داریوش دوم هرکی درست کرد دستش درد نکنه.زحمت کشید گزینه 2 این تالار زیبا را خشایار شاه شروع و اردشیر یکم به پایان رساند 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ درسته منتظریم سوال بعدی رو بپرسین.من این چند مدت میخوام جواب بدم! سوال بعدی چیــــــــــــــه؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ اولین مراسم نیایش آتش در کدام دوره صورت گرفته؟ 1)اورارتو 2)عیلام 3)ماد 4)هخامنشی 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ اولین مراسم نیایش آتش در کدام دوره صورت گرفته؟1)اورارتو 2)عیلام 3)ماد 4)هخامنشی مادها؟ بهتره جوابرو بگی دیگه! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده