+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 ضخامت ملات کشی در دیوار آجری چقدر میباشد؟ 1 _ 9 تا 11 سانتیمتر 2 _ 10 تا 12 سانتیمتر 3 - 8 تا 11 سانتیمتر 4 _9 تا 12 سانتیمتر 3
*pedram* 21266 ارسال شده در 6 آبان، 2012 ضخامت ملات کشی در دیوار آجری چقدر میباشد؟ 1 _ 9 تا 11 سانتیمتر 2 _ 10 تا 12 سانتیمتر 3 - 8 تا 11 سانتیمتر 4 _9 تا 12 سانتیمتر 10 تا 12 سانتیمتر 3
*pedram* 21266 ارسال شده در 6 آبان، 2012 سقفهای مستوی تیر و ستون دار دارای چه عناصری هستند؟ 1)توزیعی -خمشی 2)فشاری - توزیعی 3)توزیعی - کششی 4)کششی - فشاری 2
+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 سقفهای مستوی تیر و ستون دار دارای چه عناصری هستند؟1)توزیعی - فشاری 2)فشاری - توزیعی 3)توزیعی - کششی 4)کششی - فشاری الان فرق اولی با دومی چیه؟ من گزینه 2 رو انخاب میکنم چون اول باید فشار رو تحمل کنه بعد توزیع کنه! 3
*pedram* 21266 ارسال شده در 6 آبان، 2012 الان فرق اولی با دومی چیه؟ من گزینه 2 رو انخاب میکنم چون اول باید فشار رو تحمل کنه بعد توزیع کنه! معذرت سوال رو تصحیح کردم. اشتباههه 2
+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 معذرت سوال رو تصحیح کردم. اشتباههه پس گزینه 3 درسته دیگه!البته سقف فشار رو هم تقسیم میکنه! 2
*pedram* 21266 ارسال شده در 6 آبان، 2012 پس گزینه 3 درسته دیگه!البته سقف فشار رو هم تقسیم میکنه! درسته عمده نیروهای فشاری بر ستون وارد میشه و اصطلاحا ستون یک عضو فشاری تلقی میشه. 2
+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 در اتصال تیر به ستون بهترین حالت برا قرار گیری میلگرد تقویتی در کدوم قسمت تیرافقی میباشد؟ 1 _ در قسمت بالای تیر 2 _در قسمت بالا و وسط تیر 3_ در قسمت پایین تیر 4 _در قسمت پایین و وسط تیر 1
*pedram* 21266 ارسال شده در 6 آبان، 2012 در اتصال تیر به ستون بهترین حالت برا قرار گیری میلگرد تقویتی در کدوم قسمت تیرافقی میباشد؟ 1 _ در قسمت بالای تیر 2 _در قسمت بالا و وسط تیر 3_ در قسمت پایین تیر 4 _در قسمت پایین و وسط تیر اگه منظور از وسط فاصله از ستون باشه میشه گزینه 4 اما اگه منظور وسط ضخامت باشه میشه گزینه 3
+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 اگه منظور از وسط فاصله از ستون باشه میشه گزینه 4 اما اگه منظور وسط ضخامت باشه میشه گزینه 3 منظور در تیر افقی بود!گزینه ای 3و4 درست نیست!(به نیروی فشاری توجه شود) 2
*pedram* 21266 ارسال شده در 6 آبان، 2012 منظور در تیر افقی بود!گزینه ای 3و4 درست نیست!(به نیروی فشاری توجه شود) مگه تیر عمودی هم داریم؟!! میلگردها باید درقسمت پایین تیر قرار بگیرن. 2
+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 مگه تیر عمودی هم داریم؟!! میلگردها باید درقسمت پایین تیر قرار بگیرن. در اتصال تیر به ستون به خاطر نیروی زیادی که به ستون وارد میشود و به خاطر ستون بالای تیر میلگرد تقویتی ابتدا در بالا قرار میگیرد و در صورت نیروی خیلی زیاد در قسمت پایین قرار میگیرد!دقیقا بر خلاف پی هــــــآ! 2
+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 منظور در تیر افقی بود!گزینه ای 3و4 درست نیست!(به نیروی فشاری توجه شود) منظور از جمله بالا این بود که میلگرد تقویتی در تیر افقی قرار میگیرد و ما در ستون تقویتی نداریم جز خاموت و سنجاقی و... 1
*pedram* 21266 ارسال شده در 6 آبان، 2012 در اتصال تیر به ستون به خاطر نیروی زیادی که به ستون وارد میشود و به خاطر ستون بالای تیر میلگرد تقویتی ابتدا در بالا قرار میگیرد و در صورت نیروی خیلی زیاد در قسمت پایین قرار میگیرد!دقیقا بر خلاف پی هــــــآ! من مطمئنم که شما اشتباه می کنید.قراردادن میلگرد تقویتی در بالای تیر در این وضعیت هیچ فایده ای نداره! میتونید این مطلبو مستند کنید به وسیله دیتیل یا شکل یا کتاب معتبر؟ 2
+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 من مطمئنم که شما اشتباه می کنید.قراردادن میلگرد تقویتی در بالای تیر در این وضعیت هیچ فایده ای نداره! میتونید این مطلبو مستند کنید به وسیله دیتیل یا شکل یا کتاب معتبر؟ من 3 سال شاغل تو شرکت های بزرگ طراحی هستم و بزرگترین کارم هم مشارکت تو طراحی کامل برج 20 طبقه شهرمون بوده!تمام دتیل های سازه ای هم که اون موقع ترسیم شد و الانم در تمام طرح ها لحاظ میشه اینطوره!ضمنا تو نرم افزار سازه هم این فکر کنم نشون بده!بازم اگه دوست داری میتونم دیتیل بزارم البته فردا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2012 در اتصال تیر به ستون بهترین حالت برا قرار گیری میلگرد تقویتی در کدوم قسمت تیرافقی میباشد؟ 1 _ در قسمت بالای تیر 2 _در قسمت بالا و وسط تیر 3_ در قسمت پایین تیر 4 _در قسمت پایین و وسط تیر گزینه 1 درسته؛ تو تیر در قسمت وسط تیر برای مقاومت در مقابل نیروی کششی در قسمت پایین میسگرد تقویتی میزارن؛ و در اتصال تیر به ستون برای افزایش مقاومت در مقابل فشار در بالای تیر میلگرد تقویتی میزارن
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2012 تا اونجایی که من تو اجرا دیدم...اجرا میکنیم... میلگرد تقویتی در وسط و گوشه ها میزنن.... که در گوشه در بالا و گاهی در پایین... در وسط پایین...
+پویا 2049 ارسال شده در 7 آبان، 2012 تا اونجایی که من تو اجرا دیدم...اجرا میکنیم...میلگرد تقویتی در وسط و گوشه ها میزنن.... که در گوشه در بالا و گاهی در پایین... در وسط پایین... من بر اساس مدرک صحبت میکنم! 1
ارسالهای توصیه شده