* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ سوال -کدام یک از وسایل در هنگام استفاده انسان از آن؛متحمل سه نیروی کششی ؛فشاری؛پیچشی میشود ؟ 1-صندلی 2-توپ فوتبال 3- تاب 4- میز لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ 1؟؟ درستههههههههه، سوال کنکور ارشد سال 89 بود لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ درستههههههههه، سوال کنکور ارشد سال 89 بود من که از خودم گفتم... حالا دربارش توضیح بده 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ من که از خودم گفتم... حالا دربارش توضیح بده خب رو صندلی که میشینی هم نیروی فشاری داره؛ هم بین پایه ها کششی ؛هم پیچشی دیگه لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ مهمترین عامل در طراحی معماری کدام است؟ 1. فضا 2. عملکرد 3. اقلیم 4.زمین 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ مهمترین عامل در طراحی معماری کدام است؟ 1. فضا 2. عملکرد 3. اقلیم 4.زمین عملکرد؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ نوشته اصلی توسط z.pv اقلیم؟ درســــــــــــــــته زهرا جونم بگوو نوبتته 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ ااااای واای اصلا یادم رفته بود سوال بپرسم:icon_pf (34): میزان رطوبت مناسب چوب برای عایق کاری چه میزان است؟ 1) 12 درصد 2) 4 درصد 3) 18 درصد 4) 6 درصد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده