+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ ضخامت ملات کشی در دیوار آجری چقدر میباشد؟ 1 _ 9 تا 11 سانتیمتر 2 _ 10 تا 12 سانتیمتر 3 - 8 تا 11 سانتیمتر 4 _9 تا 12 سانتیمتر 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ ضخامت ملات کشی در دیوار آجری چقدر میباشد؟ 1 _ 9 تا 11 سانتیمتر 2 _ 10 تا 12 سانتیمتر 3 - 8 تا 11 سانتیمتر 4 _9 تا 12 سانتیمتر 10 تا 12 سانتیمتر 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ درسته!از سوال بعدی سعی میکنم از ارشد سوال بگم! 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سقفهای مستوی تیر و ستون دار دارای چه عناصری هستند؟ 1)توزیعی -خمشی 2)فشاری - توزیعی 3)توزیعی - کششی 4)کششی - فشاری 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سقفهای مستوی تیر و ستون دار دارای چه عناصری هستند؟1)توزیعی - فشاری 2)فشاری - توزیعی 3)توزیعی - کششی 4)کششی - فشاری الان فرق اولی با دومی چیه؟ من گزینه 2 رو انخاب میکنم چون اول باید فشار رو تحمل کنه بعد توزیع کنه! 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ الان فرق اولی با دومی چیه؟ من گزینه 2 رو انخاب میکنم چون اول باید فشار رو تحمل کنه بعد توزیع کنه! معذرت سوال رو تصحیح کردم. اشتباههه 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ معذرت سوال رو تصحیح کردم. اشتباههه پس گزینه 3 درسته دیگه!البته سقف فشار رو هم تقسیم میکنه! 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ پس گزینه 3 درسته دیگه!البته سقف فشار رو هم تقسیم میکنه! درسته عمده نیروهای فشاری بر ستون وارد میشه و اصطلاحا ستون یک عضو فشاری تلقی میشه. 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ در اتصال تیر به ستون بهترین حالت برا قرار گیری میلگرد تقویتی در کدوم قسمت تیرافقی میباشد؟ 1 _ در قسمت بالای تیر 2 _در قسمت بالا و وسط تیر 3_ در قسمت پایین تیر 4 _در قسمت پایین و وسط تیر 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ در اتصال تیر به ستون بهترین حالت برا قرار گیری میلگرد تقویتی در کدوم قسمت تیرافقی میباشد؟ 1 _ در قسمت بالای تیر 2 _در قسمت بالا و وسط تیر 3_ در قسمت پایین تیر 4 _در قسمت پایین و وسط تیر اگه منظور از وسط فاصله از ستون باشه میشه گزینه 4 اما اگه منظور وسط ضخامت باشه میشه گزینه 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ اگه منظور از وسط فاصله از ستون باشه میشه گزینه 4 اما اگه منظور وسط ضخامت باشه میشه گزینه 3 منظور در تیر افقی بود!گزینه ای 3و4 درست نیست!(به نیروی فشاری توجه شود) 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ منظور در تیر افقی بود!گزینه ای 3و4 درست نیست!(به نیروی فشاری توجه شود) مگه تیر عمودی هم داریم؟!! میلگردها باید درقسمت پایین تیر قرار بگیرن. 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ مگه تیر عمودی هم داریم؟!! میلگردها باید درقسمت پایین تیر قرار بگیرن. در اتصال تیر به ستون به خاطر نیروی زیادی که به ستون وارد میشود و به خاطر ستون بالای تیر میلگرد تقویتی ابتدا در بالا قرار میگیرد و در صورت نیروی خیلی زیاد در قسمت پایین قرار میگیرد!دقیقا بر خلاف پی هــــــآ! 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ منظور در تیر افقی بود!گزینه ای 3و4 درست نیست!(به نیروی فشاری توجه شود) منظور از جمله بالا این بود که میلگرد تقویتی در تیر افقی قرار میگیرد و ما در ستون تقویتی نداریم جز خاموت و سنجاقی و... 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ در اتصال تیر به ستون به خاطر نیروی زیادی که به ستون وارد میشود و به خاطر ستون بالای تیر میلگرد تقویتی ابتدا در بالا قرار میگیرد و در صورت نیروی خیلی زیاد در قسمت پایین قرار میگیرد!دقیقا بر خلاف پی هــــــآ! من مطمئنم که شما اشتباه می کنید.قراردادن میلگرد تقویتی در بالای تیر در این وضعیت هیچ فایده ای نداره! میتونید این مطلبو مستند کنید به وسیله دیتیل یا شکل یا کتاب معتبر؟ 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ من مطمئنم که شما اشتباه می کنید.قراردادن میلگرد تقویتی در بالای تیر در این وضعیت هیچ فایده ای نداره! میتونید این مطلبو مستند کنید به وسیله دیتیل یا شکل یا کتاب معتبر؟ من 3 سال شاغل تو شرکت های بزرگ طراحی هستم و بزرگترین کارم هم مشارکت تو طراحی کامل برج 20 طبقه شهرمون بوده!تمام دتیل های سازه ای هم که اون موقع ترسیم شد و الانم در تمام طرح ها لحاظ میشه اینطوره!ضمنا تو نرم افزار سازه هم این فکر کنم نشون بده!بازم اگه دوست داری میتونم دیتیل بزارم البته فردا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ در اتصال تیر به ستون بهترین حالت برا قرار گیری میلگرد تقویتی در کدوم قسمت تیرافقی میباشد؟ 1 _ در قسمت بالای تیر 2 _در قسمت بالا و وسط تیر 3_ در قسمت پایین تیر 4 _در قسمت پایین و وسط تیر گزینه 1 درسته؛ تو تیر در قسمت وسط تیر برای مقاومت در مقابل نیروی کششی در قسمت پایین میسگرد تقویتی میزارن؛ و در اتصال تیر به ستون برای افزایش مقاومت در مقابل فشار در بالای تیر میلگرد تقویتی میزارن لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ تا اونجایی که من تو اجرا دیدم...اجرا میکنیم... میلگرد تقویتی در وسط و گوشه ها میزنن.... که در گوشه در بالا و گاهی در پایین... در وسط پایین... لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ تا اونجایی که من تو اجرا دیدم...اجرا میکنیم...میلگرد تقویتی در وسط و گوشه ها میزنن.... که در گوشه در بالا و گاهی در پایین... در وسط پایین... من بر اساس مدرک صحبت میکنم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده