*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ نورگیری کدام فضا در درجه اولِ طراحی قرار دارد؟ 1- پذیرایی 2-آشپزخانه 3- حمام 4- اتاق خواب 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ نورگیری کدام فضا در درجه اولِ طراحی قرار دارد؟1- پذیرایی 2-آشپزخانه 3- حمام 4- اتاق خواب اتاق خواب؟ 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ نورگیری کدام فضا در درجه اولِ طراحی قرار دارد؟1- پذیرایی 2-آشپزخانه 3- حمام 4- اتاق خواب من فکر کنم گزینه 1 اشپزخانه درست باشه کههم باید به ورودی دسترسی نزدیک و دارای نور طبیعی زیاد باشد 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ من فکر کنم گزینه 1 اشپزخانه درست باشه کههم باید به ورودی دسترسی نزدیک و دارای نور طبیعی زیاد باشد اصلاح شد منظور همون گزینه 1 پذیرایی بود 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ من فکر کنم گزینه 1 اشپزخانه درست باشه کههم باید به ورودی دسترسی نزدیک و دارای نور طبیعی زیاد باشد درستههههههههههههههه البته گزینه 2 بود آشپزخانه اتاق خواب؟ خیر 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ الان سوال بعدی رو کی باید بپرسه؟من تازه واردم!نمیدونم خب .خنده نداره! 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ الان سوال بعدی رو کی باید بپرسه؟من تازه واردم!نمیدونم خب .خنده نداره! نه بابا خنده چیه... هرکی درست جواب بده باید بپرسه یعنی الان شما باید بپرسین 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ طول مجاز کنسول از لبه ستون طبق آیین نامه ملی ایران چقدر میتواند باشد؟ 1_120 سانتیمتر 2_130 سانتیمتر 3_140 سانتیمتر 4_150سانتیمتر 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ طول مجاز کنسول از لبه ستون طبق آیین نامه ملی ایران چقدر میتواند باشد؟ 1_120 سانتیمتر 2_130 سانتیمتر 3_140 سانتیمتر 4_150سانتیمتر گزینه1؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ بله .آفرین گزینه 4 درست بود که مطابق قانون مقررات ملی ساختمان برابر با 150 سانتیمتر میباشد که بخاطر عدم اجرای صحیح در طول عمق از ستون 120 سانتیمتر اجرا میشود! 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سوال بعدی رو بپرسین من سوال ندارم 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ مقدار گیرداری نعل درگاه های فلزی از هر طرف چقدر باید باشد؟ 1_15 سانتیمتر 2_20 سانتیمتر 3_25 سانتیمتر 4_30 سانتیمتر 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ مقدار گیرداری نعل درگاه های فلزی از هر طرف چقدر باید باشد؟ 1_15 سانتیمتر 2_20 سانتیمتر 3_25 سانتیمتر 4_30 سانتیمتر گزینه 3 البته حداقل طول گیرداریش 25 هست و 30 هم میتونه باشه و مانعی نداره. 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ گزینه 3 البته حداقل طول گیرداریش 25 هست و 30 هم میتونه باشه و مانعی نداره. الان که شما درست جواب دادین چرا سوال نمیپرسین؟ 1 لینک به دیدگاه
zahasaeed 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها حالا نمیشه این تیپ سوالا رو بیخیال شین بابا....اخه یاد کنکور میوفته ادمحالا سوال من:یه تعریف از معماری بگین که توش نون سنگک باشه(پرورش خلاقیت)جواب خودم:معماری یعنی نون سنگکی که حس بویایی و چشایی و لامسه و تمام حواستو درگیر خودش میکنه... 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها حالا نمیشه این تیپ سوالا رو بیخیال شین بابا....اخه یاد کنکور میوفته ادمحالا سوال من:یه تعریف از معماری بگین که توش نون سنگک باشه(پرورش خلاقیت)جواب خودم:معماری یعنی نون سنگکی که حس بویایی و چشایی و لامسه و تمام حواستو درگیر خودش میکنه... اینطور سوال کردن فکر نکنم اینجا مرسوم باشه!باید چهار گزینه ای باشه! یکی از خوبی های اینگونه سوال ها هم فکر کنم مرور بر اطلاعات و هم یاد گیری بعضی از چیزا میشه! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها حالا نمیشه این تیپ سوالا رو بیخیال شین بابا....اخه یاد کنکور میوفته ادمحالا سوال من:یه تعریف از معماری بگین که توش نون سنگک باشه(پرورش خلاقیت)جواب خودم:معماری یعنی نون سنگکی که حس بویایی و چشایی و لامسه و تمام حواستو درگیر خودش میکنه... جالب بود ؛ این موضوعات که مربوط به خلاقیته ؛میتونه اینجا ها باشه ؛خیلی جالب میشه ::hapydancsmil: http://www.noandishaan.com/forums/thread92244.html و http://www.noandishaan.com/forums/thread60900.html لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده