*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ قدیمی ترین کلیسای جهان: 1)فلورانس در رم 2)قره داغ در ایران 3)سن پیر در رم 4)مریم در ایران 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ اولین ساختمان ساخته شده پس از انقلاب صنعتی فرانسه کدام است؟ 1- برج ایفل 2- کریستال پالاس 3-برج کرایسلر 4-هیچکدام 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ - کریستال پالاس البته من منظورتو به طور دقیق نفهمیدم اگه منظورت تو فرانسه باشه میشه: ایفل 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ - کریستال پالاسالبته من منظورتو به طور دقیق نفهمیدم اگه منظورت تو فرانسه باشه میشه: ایفل درسته..... نه اتفاقا منظورمو درست فهمیدی 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ تا کید بر فردیت هنرمند در آثار کدام تمدن دیده می شود؟ 1)یونان 2)ایران 3)مصر 4)1 و 2 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ تا کید بر فردیت هنرمند در آثار کدام تمدن دیده می شود؟1)یونان 2)ایران 3)مصر 4)1 و 2 آفرین درسته 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ سوال : زمینه ای که استفاده از نانو مواد را در معماری و مهندسی ساختمان بیش از همه ترغیب نموده است کدام است ؟ 1)کاهش هزینه ی اجرای ساختمان 2)بازدهی انرژی بیشتر در ساختمان 3)ارتقاء کیفیت و کنترل ساختمان 4)کاهش زمان اجرای ساختمان 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ سوال : زمینه ای که استفاده از نانو مواد را در معماری و مهندسی ساختمان بیش از همه ترغیب نموده است کدام است ؟ 1)کاهش هزینه ی اجرای ساختمان 2)بازدهی انرژی بیشتر در ساختمان 3)ارتقاء کیفیت و کنترل ساختمان 4)کاهش زمان اجرای ساختمان گزینه 3 ؟ لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ گزینه 3 ؟ آفررررررررررررین درسته 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ سوال : سوال برونگرایی در کدام یک از بناهای زیر دیده میشود ؟ 1-مدرسه 2-آرامگاه 3-مسجد 4-حسینیه لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ سوال : سوال برونگرایی در کدام یک از بناهای زیر دیده میشود ؟ 1-مدرسه 2-آرامگاه 3-مسجد 4-حسینیه مسجد ؟ البته احساس میکنم آرامگاهم میشه... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ 2؟ درستهههههه ], آورین مسجد ؟البته احساس میکنم آرامگاهم میشه... آرامگاهه لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ آرامگاهه اما سوالت مشکل داشت چون مسجد برون گرا هم وجود داره و دیده میشه 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ شیوه معماری مدجنی ...... است و به ........ مربوط میشود . 1)عربی-اعراب ساکن اسپانیا 2)ترکیب یافته از معماری اسلامی-معماری گوتیک-مسلمانان جنوب اروپا 3)ترکیب یافته از معماری اسلامی-معماری گوتیک-مسیحیان اسپانیا 4)عربی-مسلمانان شمال آفریقا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده