*pedram* 21266 ارسال شده در 6 مهر، 2012 آفرییییییییین، درستهههههه سوال بعد با شماست خیر منم نفهمیدم فکر میکنم یه توضیح بدی بهتره 1
MAXER89 مهمان ارسال شده در 6 مهر، 2012 آفرییییییییین، درستهههههه:hapydancsmil: سوال بعد با شماست :hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil: یکی از اهداف معماری گوتیک: 1.ساخت فضاهای بزرگ با طرح بازیلیکی 2.انتقال نور به داخل بنا بوسیله جرزهای ظریف 3.طراحی نقشه ها با محورهای مرکزی 4.رجعت به معماری رم باستان
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 مهر، 2012 منم نفهمیدم فکر میکنم یه توضیح بدی بهتره خب ، منطقیه؛ درسته یه جسم کره بار رو بهتر به زمین منتقل میکنه،اما این موضوع به استوانه ربطی نداره، استوانه بعد وارد شدن بار بیشتر کج میشه و از تعادل خارج میشه، میتونید اینو با کاغذ A4 درست کنیدو امتحان....اما مکعب ، حالت تعادلش بیشتره، راستش این توجیح من بود،تو تست که توضیح نداده بود و گزینه بود فقط، اگه میتونید، تست کنکور سراسری 89 رو بگیرید ، شاید جایی توضیحاتی داده شده باشه براش
*pedram* 21266 ارسال شده در 6 مهر، 2012 خب ، منطقیه؛ درسته یه جسم کره بار رو بهتر به زمین منتقل میکنه،اما این موضوع به استوانه ربطی نداره، استوانه بعد وارد شدن بار بیشتر کج میشه و از تعادل خارج میشه، میتونید اینو با کاغذ A4 درست کنیدو امتحان....اما مکعب ، حالت تعادلش بیشتره، راستش این توجیح من بود،تو تست که توضیح نداده بود و گزینه بود فقط، اگه میتونید، تست کنکور سراسری 89 رو بگیرید ، شاید جایی توضیحاتی داده شده باشه براش اما استوانه ی تو خالی ممان اینرسیش از همه احجام بیشتره maxer جان سوالو نمی پرسی؟؟
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 مهر، 2012 خب ، منطقیه؛ درسته یه جسم کره بار رو بهتر به زمین منتقل میکنه،اما این موضوع به استوانه ربطی نداره، استوانه بعد وارد شدن بار بیشتر کج میشه و از تعادل خارج میشه، میتونید اینو با کاغذ A4 درست کنیدو امتحان....اما مکعب ، حالت تعادلش بیشتره، راستش این توجیح من بود،تو تست که توضیح نداده بود و گزینه بود فقط، اگه میتونید، تست کنکور سراسری 89 رو بگیرید ، شاید جایی توضیحاتی داده شده باشه براش خو پس چرا همه ستون ها رو استوانه ای میسازند
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 مهر، 2012 :hapydancsmil::hapydancsmil:یکی از اهداف معماری گوتیک: 1.ساخت فضاهای بزرگ با طرح بازیلیکی 2.انتقال نور به داخل بنا بوسیله جرزهای ظریف 3.طراحی نقشه ها با محورهای مرکزی 4.رجعت به معماری رم باستان اما استوانه ی تو خالی ممان اینرسیش از همه احجام بیشتره maxer جان سوالو نمی پرسی؟؟ سوالو پرسیدن که؛ منم با شما موافقم ، ااما این سوال مربوط به ایستایی نیست و مربوط به بخش مبانی نظریه، ببینید این استوانه اصلا تو حالت پایدار نیست ، همین الان یه کاغذ رو لوله کنید و روش کتاب بذارید، واقعا میشه ؟ زود وا میره، اما اگه کاغذ رو کنج دار کنید خیلی راحت رو زمین میمونه خو پس چرا همه ستون ها رو استوانه ای میسازند ستون خونه شما استوانست ؟ اونم از نوع تو خالی؟
*pedram* 21266 ارسال شده در 6 مهر، 2012 :hapydancsmil::hapydancsmil:یکی از اهداف معماری گوتیک: 1.ساخت فضاهای بزرگ با طرح بازیلیکی 2.انتقال نور به داخل بنا بوسیله جرزهای ظریف 3.طراحی نقشه ها با محورهای مرکزی 4.رجعت به معماری رم باستان 2.انتقال نور به داخل بنا بوسیله جرزهای ظریف
MAXER89 مهمان ارسال شده در 6 مهر، 2012 2.انتقال نور به داخل بنا بوسیله جرزهای ظریف آفرین آفرین درسته :w70:
*pedram* 21266 ارسال شده در 6 مهر، 2012 بنای اپرای پاریس در چه سبکی ساخته شده؟ 1)نئوکلاسیک 2)نئوباروک 3)مدرن 4)مدرن سفید 1
MAXER89 مهمان ارسال شده در 6 مهر، 2012 بنای اپرای پاریس در چه سبکی ساخته شده؟1)نئوکلاسیک 2)نئوباروک 3)مدرن 4)مدرن سفید نئوباروک
MAXER89 مهمان ارسال شده در 6 مهر، 2012 کدوم یک از گیاهان بر جهت افقی تاکید بیشتری داره؟ 1.مدور 2.مخروطی 3.چتری 4.هرمی
*pedram* 21266 ارسال شده در 6 مهر، 2012 کدوم یک از گیاهان بر جهت افقی تاکید بیشتری داره؟1.مدور 2.مخروطی 3.چتری 4.هرمی 3.چتری؟
*pedram* 21266 ارسال شده در 9 مهر، 2012 سه روز من نبودم هیچ فعالیتی تو این تاپیک نشده...!!! من موندم قبل از اینکه من بیام تو این تاپیک شما چیکار میکردید یکی از بچه های انجمن عکس آواتارش مثل واسه منه از فردا می خوام عوضش کنم گفتم بگم در جریان باشین... سوال : چه موقع از روز دمای هواشیدبیشتر است؟ 1)بعد از ظهر 2)در طول روزکه خورشید هست یکسان است 3)درظهر خورشیدی 4)قبل از ظهر
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 مهر، 2012 سه روز من نبودم هیچ فعالیتی تو این تاپیک نشده...!!!من موندم قبل از اینکه من بیام تو این تاپیک شما چیکار میکردید یکی از بچه های انجمن عکس آواتارش مثل واسه منه از فردا می خوام عوضش کنم گفتم بگم در جریان باشین... سوال : چه موقع از روز دمای هواشیدبیشتر است؟ 1)بعد از ظهر 2)در طول روزکه خورشید هست یکسان است 3)درظهر خورشیدی 4)قبل از ظهر 2 روزه که انجمن داشت سرور عوض میکرد و قطع بود خو؛ واسه همین نیومدیم اینجا پیش پیش آواتار نو مبارکه گزینه 1 ؟
MAXER89 مهمان ارسال شده در 9 مهر، 2012 سه روز من نبودم هیچ فعالیتی تو این تاپیک نشده...!!!من موندم قبل از اینکه من بیام تو این تاپیک شما چیکار میکردید یکی از بچه های انجمن عکس آواتارش مثل واسه منه از فردا می خوام عوضش کنم گفتم بگم در جریان باشین... سوال : چه موقع از روز دمای هواشیدبیشتر است؟ 1)بعد از ظهر 2)در طول روزکه خورشید هست یکسان است 3)درظهر خورشیدی 4)قبل از ظهر 3 ؟؟؟؟
*pedram* 21266 ارسال شده در 9 مهر، 2012 2 روزه که انجمن داشت سرور عوض میکرد و قطع بود خو؛ واسه همین نیومدیم اینجا پیش پیش آواتار نو مبارکه گزینه 1 ؟ درسته 1
ارسالهای توصیه شده