* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سوال >:در معماری اسلامی ایران ، وحدت در عین کثرت و کثرت در عین وحدت بیشتر در کدام عامل تجلی یافته است ؟ 1-مقیاس 2- رنگ 3- بافت 4- هندسه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ گزینه 4 آیا ؟ آورین میناااااااااااااااااااااا؛ آورین ؛ لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سوال >:در معماری اسلامی ایران ، وحدت در عین کثرت و کثرت در عین وحدت بیشتر در کدام عامل تجلی یافته است ؟1-مقیاس 2- رنگ 3- بافت 4- هندسه 1-مقیاس ؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ آورین میناااااااااااااااااااااا؛ آورین ؛ :w31::1238::w31: چند مین دیگه میام و سوال بعد رو میذارم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ 1-مقیاس ؟ 4 دیگه :icon_pf (34): 1 بار اشتباه گفتیاااا؛ من اکثرا سوالای ارشد رو میگم لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ 4 دیگه 1 بار اشتباه گفتیاااا؛ من اکثرا سوالای ارشد رو میگم :Ghelyon: خلاصه دیگه... بالاخره حتی آدمایی مثل منم اشتباه میکنن...:coffee: 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ وسیله ی اصلی تهیه آب در ایران چیست و از چه دوره ای رایج شد؟ 1.کاریز _ هخامنشی 2.کاریز _ اشکانی 3.چاه _ هخامنش 4.چاه _ اشکانی 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ وسیله ی اصلی تهیه آب در ایران چیست و از چه دوره ای رایج شد؟ 1.کاریز _ هخامنشی 2.کاریز _ اشکانی 3.چاه _ هخامنش 4.چاه _ اشکانی 1.کاریز _ هخامنشی؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ 1.کاریز _ هخامنشی؟ آفرین کاملا درسته :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ آفرین کاملا درسته :hapydancsmil: این همه رفتی فکر کردی این بود سوال ven000s سوالای آسونو جواب نمیده افت داره سوال دادنی یه جوری بده که حداقل ven000s روش یکم فکر کنه نخستین نمونه بارز معماری اسلامی در قرن دوم ه.ق پس از قبه الصخره کدام است؟ 1)مسجد الازهر مصر 2)مسجد جامع دمشق 3)مسجد جامع سامرا 4)مسجد جامع قیروان 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ من نرفتم فکر کنم , کار داشتم گفتم چند مین دیگه میام . این از سوالای ارشد بود حالا سخت یا آسون چه فرقی داره , مهم اینه که اینجا باهم یه چیزی یاد بگیریم 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ من نرفتم فکر کنم , کار داشتم گفتم چند مین دیگه میام .این از سوالای ارشد بود حالا سخت یا آسون چه فرقی داره , مهم اینه که اینجا باهم یه چیزی یاد بگیریم من شوخی کردم چرا عصبی میشی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمی خوای سوالو جواب بدی؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ من شوخی کردم چرا عصبی میشی:5c6ipag2mnshmsf5ju3نمی خوای سوالو جواب بدی؟ عصبی نشدم توضیح دادم براتون جواب هم گزینه 2 میشه 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ عصبی نشدم توضیح دادم براتون جواب هم گزینه 2 میشه درسته ببین بازم آسون بود ven000s جواب نداد یه سوال مشکل بذار که من نتونم این دفعه ven000s بگه 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ عصبی نشدم توضیح دادم براتون جواب هم گزینه 2 میشه سوالو نمی پرسی؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ ببخشید یادم رفت :icon_pf (34): اندازه ارتفاع پله برای کدام مکان بیشتر درنظر گرفته میشود ؟ 1) سینما 2)سالن اجتماعات 3)مدارس 4)منازل 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده