*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ آفرییییییییین، درستهههههه سوال بعد با شماست خیر منم نفهمیدم فکر میکنم یه توضیح بدی بهتره 1 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ آفرییییییییین، درستهههههه:hapydancsmil: سوال بعد با شماست :hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil: یکی از اهداف معماری گوتیک: 1.ساخت فضاهای بزرگ با طرح بازیلیکی 2.انتقال نور به داخل بنا بوسیله جرزهای ظریف 3.طراحی نقشه ها با محورهای مرکزی 4.رجعت به معماری رم باستان لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ منم نفهمیدم فکر میکنم یه توضیح بدی بهتره خب ، منطقیه؛ درسته یه جسم کره بار رو بهتر به زمین منتقل میکنه،اما این موضوع به استوانه ربطی نداره، استوانه بعد وارد شدن بار بیشتر کج میشه و از تعادل خارج میشه، میتونید اینو با کاغذ A4 درست کنیدو امتحان....اما مکعب ، حالت تعادلش بیشتره، راستش این توجیح من بود،تو تست که توضیح نداده بود و گزینه بود فقط، اگه میتونید، تست کنکور سراسری 89 رو بگیرید ، شاید جایی توضیحاتی داده شده باشه براش لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ خب ، منطقیه؛ درسته یه جسم کره بار رو بهتر به زمین منتقل میکنه،اما این موضوع به استوانه ربطی نداره، استوانه بعد وارد شدن بار بیشتر کج میشه و از تعادل خارج میشه، میتونید اینو با کاغذ A4 درست کنیدو امتحان....اما مکعب ، حالت تعادلش بیشتره، راستش این توجیح من بود،تو تست که توضیح نداده بود و گزینه بود فقط، اگه میتونید، تست کنکور سراسری 89 رو بگیرید ، شاید جایی توضیحاتی داده شده باشه براش اما استوانه ی تو خالی ممان اینرسیش از همه احجام بیشتره maxer جان سوالو نمی پرسی؟؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ خب ، منطقیه؛ درسته یه جسم کره بار رو بهتر به زمین منتقل میکنه،اما این موضوع به استوانه ربطی نداره، استوانه بعد وارد شدن بار بیشتر کج میشه و از تعادل خارج میشه، میتونید اینو با کاغذ A4 درست کنیدو امتحان....اما مکعب ، حالت تعادلش بیشتره، راستش این توجیح من بود،تو تست که توضیح نداده بود و گزینه بود فقط، اگه میتونید، تست کنکور سراسری 89 رو بگیرید ، شاید جایی توضیحاتی داده شده باشه براش خو پس چرا همه ستون ها رو استوانه ای میسازند لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil:یکی از اهداف معماری گوتیک: 1.ساخت فضاهای بزرگ با طرح بازیلیکی 2.انتقال نور به داخل بنا بوسیله جرزهای ظریف 3.طراحی نقشه ها با محورهای مرکزی 4.رجعت به معماری رم باستان اما استوانه ی تو خالی ممان اینرسیش از همه احجام بیشتره maxer جان سوالو نمی پرسی؟؟ سوالو پرسیدن که؛ منم با شما موافقم ، ااما این سوال مربوط به ایستایی نیست و مربوط به بخش مبانی نظریه، ببینید این استوانه اصلا تو حالت پایدار نیست ، همین الان یه کاغذ رو لوله کنید و روش کتاب بذارید، واقعا میشه ؟ زود وا میره، اما اگه کاغذ رو کنج دار کنید خیلی راحت رو زمین میمونه خو پس چرا همه ستون ها رو استوانه ای میسازند ستون خونه شما استوانست ؟ اونم از نوع تو خالی؟ لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ maxer جان سوالو نمی پرسی؟؟ پرسیدم که لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil:یکی از اهداف معماری گوتیک: 1.ساخت فضاهای بزرگ با طرح بازیلیکی 2.انتقال نور به داخل بنا بوسیله جرزهای ظریف 3.طراحی نقشه ها با محورهای مرکزی 4.رجعت به معماری رم باستان 2.انتقال نور به داخل بنا بوسیله جرزهای ظریف لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ 2.انتقال نور به داخل بنا بوسیله جرزهای ظریف آفرین آفرین درسته :w70: لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ بنای اپرای پاریس در چه سبکی ساخته شده؟ 1)نئوکلاسیک 2)نئوباروک 3)مدرن 4)مدرن سفید 1 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ بنای اپرای پاریس در چه سبکی ساخته شده؟1)نئوکلاسیک 2)نئوباروک 3)مدرن 4)مدرن سفید نئوباروک لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ کدوم یک از گیاهان بر جهت افقی تاکید بیشتری داره؟ 1.مدور 2.مخروطی 3.چتری 4.هرمی لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ کدوم یک از گیاهان بر جهت افقی تاکید بیشتری داره؟1.مدور 2.مخروطی 3.چتری 4.هرمی 3.چتری؟ لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سه روز من نبودم هیچ فعالیتی تو این تاپیک نشده...!!! من موندم قبل از اینکه من بیام تو این تاپیک شما چیکار میکردید یکی از بچه های انجمن عکس آواتارش مثل واسه منه از فردا می خوام عوضش کنم گفتم بگم در جریان باشین... سوال : چه موقع از روز دمای هواشیدبیشتر است؟ 1)بعد از ظهر 2)در طول روزکه خورشید هست یکسان است 3)درظهر خورشیدی 4)قبل از ظهر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سه روز من نبودم هیچ فعالیتی تو این تاپیک نشده...!!!من موندم قبل از اینکه من بیام تو این تاپیک شما چیکار میکردید یکی از بچه های انجمن عکس آواتارش مثل واسه منه از فردا می خوام عوضش کنم گفتم بگم در جریان باشین... سوال : چه موقع از روز دمای هواشیدبیشتر است؟ 1)بعد از ظهر 2)در طول روزکه خورشید هست یکسان است 3)درظهر خورشیدی 4)قبل از ظهر 2 روزه که انجمن داشت سرور عوض میکرد و قطع بود خو؛ واسه همین نیومدیم اینجا پیش پیش آواتار نو مبارکه گزینه 1 ؟ لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سه روز من نبودم هیچ فعالیتی تو این تاپیک نشده...!!!من موندم قبل از اینکه من بیام تو این تاپیک شما چیکار میکردید یکی از بچه های انجمن عکس آواتارش مثل واسه منه از فردا می خوام عوضش کنم گفتم بگم در جریان باشین... سوال : چه موقع از روز دمای هواشیدبیشتر است؟ 1)بعد از ظهر 2)در طول روزکه خورشید هست یکسان است 3)درظهر خورشیدی 4)قبل از ظهر 3 ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ 2 روزه که انجمن داشت سرور عوض میکرد و قطع بود خو؛ واسه همین نیومدیم اینجا پیش پیش آواتار نو مبارکه گزینه 1 ؟ درسته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده