* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ لاک آفرین ، درسته، حالا باید یه سوال خوب معماری رو بگی :gnugghender: لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ سوال : کدوم عبارت به رنگهای ساختمانی بدون رنگدانه اطلاق میشود؟:gnugghender: 1-لعاب ها 2-سیلرها 3-لاک ها 4-فیل رها 1-لعاب ها؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ 1-لعاب ها؟ خیر، گزینه 1 نبود به رنگهای ساختمانی بدون رنگدانه لاک میگن لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ فهمیدم.:icon_pf (34): غلطه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ آفرین ، درسته، :hapydancsmil: حالا باید یه سوال خوب معماری رو بگی :gnugghender: غلط کردم برا همین مواقع اس دیگه :icon_pf (34): من نوبت ام رو به بالا ترین پیشنهاد میفروشم 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ بنیان گذار سبک راسیونالیسم؟ 1)لوکوربوزیه 2)اوزانفان 3)آلدو روسی 4)نورمن فاستر 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ کسی جواب نمیده؟ جوابش تو نت هستا...!(قابل توجه بعضیا) لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ سوال : کدام توصیف در مورد " حمام گنج علی خان کرمان " صدق می کند : 1 ) عنصری مستقل در بازار شهر 2) از عناصر شاخص شهری دوره صفویه 3) از عناصر شاخص شهری در دوره قاجار 4) عنصری از یک مجموعه شهری دوران صفویه 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ سوال : کدام توصیف در مورد " حمام گنج علی خان کرمان " صدق می کند : 1 ) عنصری مستقل در بازار شهر 2) از عناصر شاخص شهری دوره صفویه 3) از عناصر شاخص شهری در دوره قاجار 4) عنصری از یک مجموعه شهری دوران صفویه 4) عنصری از یک مجموعه شهری دوران صفویه ای بابا... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ 2؟ فقط خواستم یه چچیزی گفته باشم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ نظر من به نظر parham bili نزدیک تر است 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ اما به نظر من سوال مشکل داره.چون هم 2 درسته هم 4...! 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ 4) عنصری از یک مجموعه شهری دوران صفویه ای بابا... آفرین درسته 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ اما به نظر من سوال مشکل داره.چون هم 2 درسته هم 4...! این سوال یکی از سوالهای کنکور ارشد بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده