pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ سوال تو سخت بود بچه ها ترجیح دادن جواب ندن سوال به این اسونی بیان بگن بلد نیستن جوابشو بزارم 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ سوال به این اسونی بیان بگن بلد نیستن جوابشو بزارم مربعه؟ اگه نیست جوابشو بذار. 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ سوال بعدی به طور نسبی با توجه به خصوصیات فیزیکی خاک نفوذ ناپذیری آب در خاک های ........... بطور عمده تابع نیروی ثقل است. حال آنکه در خاک های ............. عامل اصلی تعیین کننده شکل رطوبتی مویینه ای است. 1) آهکی - شنی 2) رسی - شنی 3)شنی - رسی 4) هر سه مورد 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ سوال بعدی به طور نسبی با توجه به خصوصیات فیزیکی خاک نفوذ ناپذیری آب در خاک های ........... بطور عمده تابع نیروی ثقل است. حال آنکه در خاک های ............. عامل اصلی تعیین کننده شکل رطوبتی مویینه ای است. 1) آهکی - شنی 2) رسی - شنی 3)شنی - رسی 4) هر سه مورد 3)شنی - رسی؟ 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ 3)شنی - رسی؟ آفررررررررررررررین درسته:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ شیوه ی بدویگرایی منسوب به کیست؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ درباره نیروهای رانشی ونیروهای واردبرسازه توضیح بدیند 1-نیروهای افقی:نیروهایی مثل زلزله وباد ورانش زمین. 2-نیروهای عمودی:نیروی جاذبه و نیرویی که بر اثر وزن سازه بر پی وارد میشود. 3-نیروهای زنده :نیروهایی که در اثر انسان و مبلمان بر ساختمان وارد میشود. 4-نیروهای مرده:نیروهایی که به طور ثابت برساختمان وارد میشود مثل دیوارهای جداکننده داخلی و امثالهم. معماران ایرانی برای شهر سازی از چه شکل هندسی بهره میجستند حالا من چهار گزینه ای از کجا بیارم برید یه کم مطالعه کنید با ثواد بشید یکی از مسائل مهم مربوط به شهرسازی بوده و آن جهت قرارگیری خانه یا رون است. واین مربوط به آب و هوا ؛ طرز تابش جهت وزش (باد مطبوع ، طوفان ، گرد و باد و غیره... ) و مکان گیری و جنس زمین می شده است. معماران ایرانی برای اینکار از شکل شش ضلعی استفاده می کرده اند. زیرا شش ضلعی را نمیتوان غلط کشید و ساخت آن از مثلث متساوی الاضلاع استفاده شده و این شکل را نمیتوان اشتباه کشید. با همین روش در ایران سه رون را در نظر میگرفته اند: 1- رون راسته 2- رون اصفهانی 3- رون کرمانی 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ معماران ایرانی برای شهر سازی از چه شکل هندسی بهره میجستند حالا من چهار گزینه ای از کجا بیارم برید یه کم مطالعه کنید با ثواد بشید خیلی سخته سوال. رو هوا جواب میدم، هشت ضلعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/ws52.gif 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ درباره نیروهای رانشی ونیروهای واردبرسازه توضیح بدیند خیلی سخته سوال. رو هوا جواب میدم، هشت ضلعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/ws52.gif صفحه قبل جوابشو دادم برو ببین بیا بگو 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ صفحه قبل جوابشو دادم برو ببین بیا بگو ااااااااااااااااااااا؟؟؟؟ مثلا من ندیدم جوابو ، شمام به روی خودت نیار بذار یکم فکر کنمممممممممممممم............................................. شش ضلعی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ ااااااااااااااااااااا؟؟؟؟ مثلا من ندیدم جوابو ، شمام به روی خودت نیار بذار یکم فکر کنمممممممممممممم............................................. شش ضلعی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ نه :icon_pf (34): خودتو نزن حالا، خب 100تا شکل هندسی نوشتی تو جواب، منم امروز تازه امتحانم تموم شده، هنگم هنوز لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ جواب سوال من چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟ من هر روز میام میبینم کسی جواب نداده به سوالت... همین جوری میگم جوابو سالیوان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ شیوه ی بدویگرایی منسوب به کیست؟ جواب سوال من چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟ بدوی گرایی : اعتقاد به برتری شیوه زندگی ساده در طبیعت نسبت به جامعه صنعتی امروز و علاقه به بازگشت به طبیعت و جلوه های اولیه هستی و دلبستگی به هنر ساده و پاک ابتدایی است . بدوی گرا فردی است که طبیعت را به جامعه مدرن امروز ترجیح می دهد.بدوی گرایی در برابر کلاسیسیم ظهور کرد و به دو شاخه بدوگرایی فرهنگی و زمانی تقسیم می شود. بدوی گرایی فرهنگی اعتقاد به برتری طبیعت در همه ی زمینه های ارزش ها و فرهنگ های انسانی است. جواب رو بگید خب؛ یا حداقل 4 گزینه ای کنید؛خیلی سخته لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ کلیسای وانگ در کجاست؟ 1)ایتالیا 2)اصفهان 3)ترکیه 4)تبریز 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ کلیسای وانگ در کجاست؟1)ایتالیا 2)اصفهان 3)ترکیه 4)تبریز اصفهان 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ پنام به چه معنی است؟ 1- تاق 2- عایق 3-قرنیز 4- پوشش روی گنبد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده