sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ عذرخواهی می کنم بابت تاخیر...... گفته بودم در صورت عدم حضور دوستان عزیزم روند رو ادامه بدن....و این تاپیک خوب نخوابه.... باز پوزش می خوام.... نور تابیده شده به آجر به کدام شکل پراکنده می شود؟ 1.پراکنده 2.گسترده 3.آینه ای 4.ترکیبی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ عذرخواهی می کنم بابت تاخیر......گفته بودم در صورت عدم حضور دوستان عزیزم روند رو ادامه بدن....و این تاپیک خوب نخوابه.... باز پوزش می خوام.... نور تابیده شده به آجر به کدام شکل پراکنده می شود؟ 1.پراکنده 2.گسترده 3.آینه ای 4.ترکیبی مرسی که اومدید، دیگه کلا نزدیک امتحان و تحویلاست، سر همه شلوغه گزینه 4 ؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ مرسی که اومدید، دیگه کلا نزدیک امتحان و تحویلاست، سر همه شلوغه گزینه 4 ؟ خواهش می کنم... خیر این گزینه نیست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ گزینه 2 ؟ بله کاملا درست هست توضیح:انعكاس گسترده ( Diffuse) : انعكاس قابلیت رويت ندارد و نور را پخش مي كند مثل مخمل، آرد، آجر. 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: یک کمپوزیسیون زیبا حاصل رابطه موزون بین کدام یک از موارد زیر است ؟ 1)سازه و فرم 2)فرم و عملکرد 3)عناصر بصری و کادر 4)سوژه و زمینه 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ :hapydancsmil:یک کمپوزیسیون زیبا حاصل رابطه موزون بین کدام یک از موارد زیر است ؟ 1)سازه و فرم 2)فرم و عملکرد 3)عناصر بصری و کادر 4)سوژه و زمینه کمپوزیسیون واقعی باید شامل همشون باشه.... یا شانس و یا اقبال.....گزینه ی دو 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ کمپوزیسیون واقعی باید شامل همشون باشه.... یا شانس و یا اقبال.....گزینه ی دو نه ولی یکیش خیلی مهمتر از بقیه هست 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ بله کاملا درسته :hapydancsmil: یکی از مهمترین عوامل ایجاد ترکیب بندی یا کمپوزیسیون خوب,رابطه موزون و متعادل بین شکل و زمینه یا فضاهای مثبت و منفی است و هنرمند در ساخت یک ترکیب بندی باید نسبت به چگونگی فضاهای مثبت و منفی داخل کادر مورد نظر آگاهی و شناخت کامل داشته باشد . 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ بله کاملا درسته :hapydancsmil: یکی از مهمترین عوامل ایجاد ترکیب بندی یا کمپوزیسیون خوب,رابطه موزون و متعادل بین شکل و زمینه یا فضاهای مثبت و منفی است و هنرمند در ساخت یک ترکیب بندی باید نسبت به چگونگی فضاهای مثبت و منفی داخل کادر مورد نظر آگاهی و شناخت کامل داشته باشد . متشکرم واقعا اگه اینجوریه و معمارا به این موضوع اهمیت میدن پس چرا شهرسازی ما از دست معمارا در امان نیست ؟ 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ متشکرم واقعا اگه اینجوریه و معمارا به این موضوع اهمیت میدن پس چرا شهرسازی ما از دست معمارا در امان نیست ؟ سوال بعدی با شماست 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ سوال بعدی با شماست با توجه به اینکه ممکنه من نتونم به این قسمت سر بزنم و ممکنه دوستان منتظر بمونن لطفا سوال بعدی رو شما مطرح کنید متشکرم 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ از کدام عنصر در برابر تشعشعات پرتونگاری در کارهای ساختمانی استفاده میشود ؟ 1)بتن مسلح 2)پلاستیک های سخت 3)سرب 4)سنگ بازالت لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ از کدام عنصر در برابر تشعشعات پرتونگاری در کارهای ساختمانی استفاده میشود ؟1)بتن مسلح 2)پلاستیک های سخت 3)سرب 4)سنگ بازالت سرب......... لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ سرب......... بله کاملا درسته مصطفی جان :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ معمار ساختمان موزه ایران باستان کیست؟ 1-کامران دیبا 2-اندره گدار 3-نادر اردلان 4-عبدالعزیز فرمانفرمائیان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده