*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 هوراااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: جهت استهلاک انرژی حاصل از زلزله ، کدام یک از خواص مصالح نقش عمده ای دارد ؟ 1)شکل پذیری 2)سختی 3)مقاومت 4)ضریب ارتجاعی 3
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 11 مرداد، 2012 2؟ خیر این گزینه هم نبود ، جواب صحیح گزینه 1 یعنی " شکل پذیری مصالح بود" 1
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 11 مرداد، 2012 سؤال بعدی نیز با خودمه :gnugghender: کدام یک از موارد زیر در نور پردازی راهروهای هتل باید رعایت گردد؟ 1)استفاده از روشنائی کم 2)استفاده از چراغ های دیواری برای عریض تر جلوه دادن راهرو 3)نورپردازی کف به منظورهدایت مهمانان 4)استغاده از روشنایی زیاد 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مرداد، 2012 سؤال بعدی نیز با خودمه :gnugghender: کدام یک از موارد زیر در نور پردازی راهروهای هتل باید رعایت گردد؟ 1)استفاده از روشنائی کم 2)استفاده از چراغ های دیواری برای عریض تر جلوه دادن راهرو 3)نورپردازی کف به منظورهدایت مهمانان 4)استغاده از روشنایی زیاد این سوال کنکور بود؛ فک کنم گزینه 3
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 11 مرداد، 2012 گزینه 1 دیگه؟؟؟:icon_pf (34): آفرییییییییییییییییییییییییییییییین درسته ، ولی فکر کنم تست کنکور رو اشتباه زدی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مرداد، 2012 آفرییییییییییییییییییییییییییییییین درسته ، ولی فکر کنم تست کنکور رو اشتباه زدی آرههه؛ گزینه 3 زدم خب خب خب؛ سوووواللللللللل::gnugghender: کدام بناهای هندی در درون سنگ های کوه ساخته شده است؟؟؟ 1- آجنتا و الفنتا 2- استوپا 3- پاگودا 4- ویشنو و شیوا
ارسالهای توصیه شده