zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 4؟ نه عزیـــــــــــــــــــزم 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هوراااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: جهت استهلاک انرژی حاصل از زلزله ، کدام یک از خواص مصالح نقش عمده ای دارد ؟ 1)شکل پذیری 2)سختی 3)مقاومت 4)ضریب ارتجاعی 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 3؟؟؟؟؟؟؟ نه این گزینه نیست 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 4؟؟؟ نه این گزینه هم نیست 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 2؟ خیر این گزینه هم نبود ، جواب صحیح گزینه 1 یعنی " شکل پذیری مصالح بود" 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سؤال بعدی نیز با خودمه :gnugghender: کدام یک از موارد زیر در نور پردازی راهروهای هتل باید رعایت گردد؟ 1)استفاده از روشنائی کم 2)استفاده از چراغ های دیواری برای عریض تر جلوه دادن راهرو 3)نورپردازی کف به منظورهدایت مهمانان 4)استغاده از روشنایی زیاد 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سؤال بعدی نیز با خودمه :gnugghender: کدام یک از موارد زیر در نور پردازی راهروهای هتل باید رعایت گردد؟ 1)استفاده از روشنائی کم 2)استفاده از چراغ های دیواری برای عریض تر جلوه دادن راهرو 3)نورپردازی کف به منظورهدایت مهمانان 4)استغاده از روشنایی زیاد این سوال کنکور بود؛ فک کنم گزینه 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این سوال کنکور بود؛ فک کنم گزینه 3 نه گزینه 3 نیست 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گزینه 1 دیگه؟؟؟:icon_pf (34): آفرییییییییییییییییییییییییییییییین درسته ، ولی فکر کنم تست کنکور رو اشتباه زدی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آفرییییییییییییییییییییییییییییییین درسته ، ولی فکر کنم تست کنکور رو اشتباه زدی آرههه؛ گزینه 3 زدم خب خب خب؛ سوووواللللللللل::gnugghender: کدام بناهای هندی در درون سنگ های کوه ساخته شده است؟؟؟ 1- آجنتا و الفنتا 2- استوپا 3- پاگودا 4- ویشنو و شیوا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده