* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاخ آشور مربوط به کدام دولت است ؟ 1- هخامنشی 2- سامانی 3- اشکانی 4- ساسانی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاخ آشور مربوط به کدام بنا است ؟1- کاخ آشور 2- کاخ چهلستون 3-ارگ بم 4- تخت جمشید 1 ؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1 ؟ سوالو اشتباه نوشتم چند دقیقه است فقط دارم میخندم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سوالو اشتباه نوشتم چند دقیقه است فقط دارم میخندم منم تعجب کردم گفتم شاید جدیدا تغییر کرده 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 3 دست دستتتتتت درستهههههه عزیززززززززززززززززززم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دست دستتتتتت درستهههههه عزیززززززززززززززززززم :hapydancsmil:الان سوال بعدی رو میذارم :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تاریخانه دامغان مربوط به کدام شیوه می باشد ؟ 1)اصفهانی 2)پارتی 3)آذری 4)خراسانی 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مسجد جامع اردستان مربوط به کدام شیوه می باشد ؟1)اصفهانی 2)پارتی 3)آذری 4)خراسانی خیلی از دوره ها...:دی اول تو دوره ساسانی آتشکده بوده... تو دوره خراسانی تبدیل شده به مسجد شبستانی گنبد دار... تو دوره سلجوقی تبدیل شده به مسجد 4 ایوانی...(رازی) حالا بستگی به طراح سوال عزیز داره که کدوم مدنظرش باشه... همین کارا رو میکنن من قبول نمیشم...:( 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی از دوره ها...:دیاول تو دوره ساسانی آتشکده بوده... تو دوره خراسانی تبدیل شده به مسجد شبستانی گنبد دار... تو دوره سلجوقی تبدیل شده به مسجد 4 ایوانی...(رازی) حالا بستگی به طراح سوال عزیز داره که کدوم مدنظرش باشه... همین کارا رو میکنن من قبول نمیشم...:( حق با شماست . الان تغییر میدم سوال رو :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تاریخانه دامغان مربوط به کدام شیوه می باشد ؟ 1)اصفهانی 2)پارتی 3)آذری 4)خراسانی 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تاریخانه دامغان مربوط به کدام شیوه می باشد ؟1)اصفهانی 2)پارتی 3)آذری 4)خراسانی 3؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 4.. درسته گلم آفرین :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در ترکیبات سیمان پرتلند چند درصد سنگ گچ بکار رفته است؟؟؟ 1. 0.3 % 2. 0.5% 3. 3 % 4. 5% 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 5 درصد؟ درســـــــــــــــــــــــــته :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تزئینات دوره سلجوقی بیشتر...... 1_آجر 2_کاشی معرق 3_رنگ و نقاشی 4_هیچکدام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده