R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ قبه الصخره دارای چه طرحی است و گنبد آن چه شیوه معماری دارد ؟ 1)طرح هشت ضلعی منظم-بیزانسی 2)طرح شش ضلعی-یونانی 3)طرح مدور-ایرانی اسلامی 4)ده ضلعی-معماری اسلامی 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ قبه الصخره دارای چه طرحی است و گنبد آن چه شیوه معماری دارد ؟1)طرح هشت ضلعی منظم-بیزانسی 2)طرح شش ضلعی-یونانی 3)طرح مدور-ایرانی اسلامی 4)ده ضلعی-معماری اسلامی گزینه 1 ؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ گزینه 1 ؟ آفرین درسته گلم :w70: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ سووووال: وسیله بیان طراحی چیست؟ 1-تاریک روشن و نقطه 2-خط 3-سایه روشن 4- خط و سایه روشن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ 4؟؟؟؟؟؟؟ آفریییییییییین آفرییییییییییییییین, جایزت اینه که میتونی سوال بعد رو بپرسیییییییییی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ با توجه به مسال اقلیمی در طراحی ساختمان ،طراحی در کدام اقلیم ها مهم تر است؟؟؟ 1. سرد و خشک 2. گرم و خشک 3. معتدل و بسیار سخت 4. معتدل و مرطوب 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ 2...... درستـــــــــــــــــــه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ کدام یک از معماران معمار ارگانیک نیستند؟۱.هوگوهرینگ ۲. هوشنگ سیحون ۳. هانز شارون ۴. رنزو پیانو 3 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ گزینه 4درسته چون رنزو پیانو های تک بوده . 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ 4؟؟؟؟؟ گزینه 4درسته چون رنزو پیانو های تک بوده .درسته کاملا...زهرا اول گفت سوال بعدی رو هرکدوم خواستید بذارید 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ با اجازه سوال بعد رو من مطرح می کنم... معمولا باغ های ایرانی.........شکل و باغ های هندی........شکل هستند. 1.مستطیل - مستطیل 2.مستطیل - مربع 3.مربع - مستطیل 4.مربع - مربع 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ با اجازه سوال بعد رو من مطرح می کنم... معمولا باغ های ایرانی.........شکل و باغ های هندی........شکل هستند. 1.مستطیل - مستطیل 2.مستطیل - مربع 3.مربع - مستطیل 4.مربع - مربع گزینه 2 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ اندازه مقطع سیم در مقاطع ساختمانی حداکثر چند اینچ است ؟ 1)1/4 2)2/4 3)4/2 4)4 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده