* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ عجب شانسی کدام سیمان پس از خود گیری اولیه بسیار سریع به سختی نهایی می رسد؟ 1-سیمان پرتلند زودگیر (نوع 3) 2-سیمان پرتلند روباره آهن گدازی 3-سیمان با آلومین بالا 4-سیمان پرتلند ضد سولفات گزینه 1؟ لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ گزینه 1؟ نه عزیزم این گزینه نیست 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ در کدام یک از اشکال زیر تناسب ثابت و استخوان بندی ساختار متغیر است؟ 1-دایره 2-مربع 3-مستطیل 4-مثلث 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ در کدام یک از اشکال زیر تناسب ثابت و استخوان بندی ساختار متغیر است؟1-دایره 2-مربع 3-مستطیل 4-مثلث دایره ؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ در کدام یک از اشکال زیر تناسب ثابت و استخوان بندی ساختار متغیر است؟1-دایره 2-مربع 3-مستطیل 4-مثلث گزینه 3؟ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ در کدام یک از اشکال زیر تناسب ثابت و استخوان بندی ساختار متغیر است؟1-دایره 2-مربع 3-مستطیل 4-مثلث گزینه 3؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ گزینه 3؟ چند بار می گی گزینه 3 سام؟ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ چند بار می گی گزینه 3 سام؟ دنیای این روزهای من....همرنگ شب هایم شده...:mornincoffee: عذرخواهی می کنم....گزینه 4 مثلث 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ دنیای این روزهای من....همرنگ شب هایم شده...:mornincoffee: عذرخواهی می کنم....گزینه 4 مثلث نازی این حرفا چیه نه عزیزم اینم نیست گزینه صحیح مربعه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ فولاد با مقاومت بالا با نورد گرم به ...... تبدیل می شود. 1-میلگرد آجدار 2-میلگرد آجدار تابیده 3-میلگرد ساده 4-هیچکدام 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ با اجازه دوست عزیزم معین....من سوال بعد رو می پرسم در عایق کاری حرارتی یک ساختمان مسکونی در شهر یزد،کدام گزینه عملکرد حرارتی مناسب تری دارد؟ 1.عایق کاری حرارتی دیوار به صورت میانی (دو جداره) 2.عایق کاری حرارتی دیوار به صورت همگن 3.عایق کاری حرارتی دیوار از داخل 4.عایق کاری حرارتی دیوار از خارج 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ گزینه2نیست؟ خیر نبود این گزینه... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ با اجازه دوست عزیزم معین....من سوال بعد رو می پرسم در عایق کاری حرارتی یک ساختمان مسکونی در شهر یزد،کدام گزینه عملکرد حرارتی مناسب تری دارد؟ 1.عایق کاری حرارتی دیوار به صورت میانی (دو جداره) 2.عایق کاری حرارتی دیوار به صورت همگن 3.عایق کاری حرارتی دیوار از داخل 4.عایق کاری حرارتی دیوار از خارج گزینه 3 ؟؟؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ گزینه 3 ؟؟؟ خیر این گزینه هم نبود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده