Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ حالا دیگه ما برا همه ناشناس شدیم برو تو دسته اون سه تا خب آخه من من قبلشم شمارو نمیشناختم اصن! :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ ییهو اشک تو چشام دوباره حلقه زداینجارو دیدم :))نمیشناختمش! منم خنگول:ubhuekdv133q83a7yy7به قول تو واون یکی سیبیلو:حمید نوزده هزار و خورده ای سابق تویی؟؟ یادش بخیر چقد حرصت دادم، روزای اول، اسمش بود حمید ، جلوشم یه عدد 5 رقمی بود... با 19 شروع میشد، منم اولین بار که دیدمش، یهو هوس کردم سر به سر اسمش بذارم اصلا نمیشناختمش، ولی رفتم توی پیجش گفتم سلام حمید نوزده هزار و خورده ای انقده لجش میگرفت اینطوری میگفتم :ws28: خو منم مهسارو قبلنا نمیشناختم ؛:4chsmu1:حالا دیگه شناختم:icon_pf (17): من خودم هنوز نمیشناسمش نمیدونم منو یادش میاد یا نه...ولی جزو اولین کسایی بود که وقتی اومدم باشگاه زیر پرو بالمو گرفت... :4chsmu1: هر تاپیکی که زده میشد یه لینک بهم میداد ..هر جام که پست میدادم فوری یه تشکر زیرش بود اااااااااااااااااااااااااااا الهه تویی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از باشگاه منو میشناختی؟؟؟؟؟ من ولی یادم نیس اصلا تورو 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ ببخشید شوما؟ :4chsmu1: اگه دنبال پودر شوما هستی، من یه پودر بهتر بهت معرفی میکنم، بیا اینجا، پودر سپید هست... سپید 3، 4، 5، 6 و ... 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ اااااااااااااااااااااااااااا الهه تویی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از باشگاه منو میشناختی؟؟؟؟؟ من ولی یادم نیس اصلا تورو منظورم انجمن بود اصلا نمیدونستم تو باشگاهم عضوی خب واسه اینکه اون زمون نام کاربریم soil-eng بود اگه بازم یادت نیومد مطمئن باش آلزایمر گرفتی 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ اینجا تاپیک چیه ؟ تعریف و تمجید و تقدیر از یه کاربر بسیار نمونه سایت :shad: شرمنده بجا نمیارمتون!! منم همینطور منظورم انجمن بود اصلا نمیدونستم تو باشگاهم عضوی خب واسه اینکه اون زمون نام کاربریم soil-eng بود اگه بازم یادت نیومد مطمئن باش آلزایمر گرفتی آهااااااااااااا یادم افتاد البته فقط اسمتو یادم افتاد 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ اگه دنبال پودر شوما هستی، من یه پودر بهتر بهت معرفی میکنم، بیا اینجا، پودر سپید هست... سپید 3، 4، 5، 6 و ... تاید هم می گن خوبه 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ تعریف و تمجید و تقدیر از یه کاربر بسیار نمونه سایت :shad: منم همینطور خدارو شکر پس مشکل حل شد!! امری باشه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ خدارو شکر پس مشکل حل شد!!امری باشه؟؟ امری نیست 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سرنوشت سیبیلوها چی شد؟ سپید سیبیل که یه کم مرده دانشگاه میره و علی هم هی کتکش میزنه، کبود میشه، روش نمیشه بیاد فریحه هم کم و بیش یه آثاری ازش تو انجمن میبینم گاهی!!!!! یاسمنگولا هم دیروز پریروز با هم صحبت کردیم، گفت همش تو fb هستم، من فک کردم میگه همش تو bf هستم دو ساعت داشتم فک میکردم منظورش چیه تازه فهمیدم که منظورش fb هست نه bf! گیلاسم (فاطمه) فک کنم کرم خوردش، دیگه خبری ندارم یه سالی میشه خانمی (فاطمه) هم مشغول اسپمینگ توی کنخ هستش میمونه خودِ گلم با اجازه تون چند روز پیشا 6 صبح اومدم انجمن، یه 60تاییی ادمین رو اسپم کردم البته دلم سوزید براش و تنها هم بودم ، نشد حسابی از خجالتش در بیام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده