رفتن به مطلب

یوحـنا ، دختر فیروزه ای ♥

ارسال های توصیه شده

یوحـــنا ، از جمله شخصیت های نادر و فوق العاده دوست داشتنی این انجمن بوده و هست . دختری شاد و شوخ و شیطون ، در عین حال مصمم ، جدی و سرشار از نجابت و بزرگ مَنِشی .

دختری که معروف بود رنگ فونت فیروزه ای و البته گاهی خاکستری :texc5lhcbtrocnmvtp8 و همینطور مشهور به این آیکن : :w31:

یوحنا در رشته ی صنایع تحصیل کرده بود و البته در انجمن هم ، اوایل همکار مدیر بخش صنایع و بعدها مدیر این تالار شده بود و در رشته ی تخصصی خودش خدمات زیادی به کل انجمن کرد اما همیشه در کنار رشته ی تخصصیش به ادبیات و هنر هم علاقه داشت و از خوندن چند خط شعر حسابی لذت می برد . شعرهای فروغ ، قیصر و ...

آواتارهاش هم همیشه مثل خودش ماه و مهربون بودند و پروفایلش درست مثل یک ستاره ، پر از ستاره و رنگ بندی ها فوق العاده بود و هست .

یکی از دخترای گل و صمیمی من بود و هست و خواهد موند . امیدوارم هر جا که هست خوب و خوش و سرحال باشه و همیشه موفق و سربلند . بیش از این فعلا توی این پست حرف نمیزنم و میخوام سایر دوستان و نزدیکان یوحنا خودشون بیان و هرچی دوست دارند از دختر فیروزه ای بنویسند . :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y

یوحنای عزیز از صمیم قلب دوستت داریم و به یادت هستیم :1cwpe6q6upfmgganbmp

profilepic1078_27.gif

در نهایت ، پستم رو با شعر و امضای خود یوحنا تموم می کنم :

چقدر اين دوست‌داشتن‌های بی‌دليل ... خوب است

مثل همين باران بی‌سوال که هی می‌بارد

که اتفاقا آرام و شمرده‌شمرده می‌بارد.

*

*

*

sigpic1078_3.gif

[FLASH=width=1 heigh=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/FLASH]

• Like 43
لینک به دیدگاه

یوحناااا یه دوست دوست داشتنی ...پر انرژی مثبت...

شوخ شاد و صمیمی....

پایه شیطونی و جک تعریف کردن و خندیدن...

خیلی با معرفت....

هیچ وقت ندیدم انرژی منفی بده....

پر از احساس و مهربون...درکش هم خیلی بالاست...

یو حنا یکی از بهترین دوستای من بوده اینجا....

هر جایی میرفت انرژی خودش هم میبرد و اونجا رو پر از انرژی میکرد....

اگر یه مدت بی خبر باشه هر طوری هست حالت رو میپرسه...

فقط نمیدونم چرا این چند روز اس میدم نمیرسه....

یوحی گوشیتو روشن کن اگر خاموشه....:626gdau:

اما یوحی وقتی ناراحت باشه هیچی نمیگه...فقط شادی ها شو با دیگران تقسیم میکنه... valentine62.gif

یوحی جات خیلی خاااالیه.... valentine9.jpg

• Like 24
لینک به دیدگاه

یوحنای عزیزم هنوز نفهمیدم چرا رفتی:hanghead:

گاهی اوقات به پروفایلش سر میزنم تا شاید خبری،فعالیتی رو مشاهده کنم....ولی نه، گویا قصد برگشت نداره.

اولین قرار بچه های انجمن در نمایشگاه کتاب بود.....یوحنا شهرستان بود و نمیتونست بره..........چه گریه زاری به را مینداخت.......من هم همراهیش میکردم......

یه مدت پروفایلم رو بسته بودم.....اومد کلی دعوا که بازش کن....حالا من بازش کردم ....ولی خودش نیست که بیاد سراغی ازم بگیره:hanghead:

امیدوارم هر جا هست شاد و خرم باشه:heartshape2:

• Like 25
لینک به دیدگاه

من یوحنا رو دو بار دیدم دختر ماهی به نظر میومد شاد و مهربون و خوش رو

امیدوارم هر جا که هست موفق باشه و باز برگرده به جمعمون

• Like 20
لینک به دیدگاه

چقدر جالب. :w127:

ايليا جان مرسي واسه اين تاپيك :icon_gol:

هم دست عزيز در كنسل كردن قرار ها و آزار و اذيت ملت... يوحي كوجايييييييييي؟ 156fs428254.gif

گوشيش مث اينكه قاطي كرده :w16:

تا نيم ساعت پيش كه خوب و خوشحال و خندان به نظر ميرسيد :دي

دقيقا به اين حالت: 129fs370785.gif

يه روز دوباره مياد شيطوني ميكنه. 14k8gag.gif

• Like 20
لینک به دیدگاه

چقدر خوبه اینقدر یکی ماندگار باشه تو دل دوستاش....من که بعید میدونم کسی واسه من یه روزی تاپیک بزنه :دی:girl_in_dreams:

یوحی جون منم دلم تنگ شده واست..ایشالله همیشه موفق باشی :icon_pf (44):

• Like 19
لینک به دیدگاه

آخی جاااااااااانی

یوحنا واقعا دختر نازنینیه...:aghosh:

درسته دیگه فعالیت نمیکنه ولی 1000تا چیز باعث میشه همش یادش بیفتم... اول از همه ام همون شکلک معروفش که هربار میخوام استفادش کنم اول اسم یوحنا میاد جلو چشم..:4chsmu1:

کلا همیشه به یادشم خداروشکر گاهی تو میتینگ ها میاد...حداقل دل آدم به این خوشه...:ws37:

• Like 18
لینک به دیدگاه
چقدر خوبه اینقدر یکی ماندگار باشه تو دل دوستاش....من که بعید میدونم کسی واسه من یه روزی تاپیک بزنه :دی:girl_in_dreams:

یوحی جون منم دلم تنگ شده واست..ایشالله همیشه موفق باشی :icon_pf (44):

تو دل من موندگاااااااری:4chsmu1::aghosh:

واست تاپیک نمیزنیم چون قرار نیست که نیای...:ws37:

هیچ وقتم به هیچ دلیلی نباید بری...:ws37:

بابا فکر دل دوستاتون باشید خب:hanghead:(یه هو جوگیر شدم:ws3:)

• Like 19
لینک به دیدگاه

شاید باورتون نشه.........اما این عکس کاملا شبیه خودشه.........

یوحنا یکی از معصوم ترین و مهربون ترین دخترایی هستش که دیدم.......

واقعا دوست نازنینیه و من از صمیم قلبم دوستش دارم.........:aghosh:

• Like 15
لینک به دیدگاه

:sigh:

یوحنا تنها دختر من :sigh:

نمیدونم چی باید بگم که بتونه عمق احساسات من رو نسبت به یوحنا نشون بده.

به جرات میتونم بگم رابطۀ من و یوحنا خیلی خاص و بی ریا و یک دوستی ریشه ایه.

همۀ اینها هم بخاطر خوبی های اونه و دل پاکش.

عنوان فیروزه ای رو من بهش دادم بخاطر اینکه همیشه همه جا رد پاهاش فیروزه ای بود.

یه دختر آسمونی و پاک دل...باهوش و شیطون و حاضر جواب :w16:

انقد خوشم میومد وقتی میدیدم حریف پسرا میشه :w16:

بهش میگفتم شیر دختر :w16:

نحوۀ مادر و دختر شدن ما هم بر میگرده به دو سال پیش.

یه زمانی تو انجمن مهندسان ما یه تالار خیریه داشتیم که یه عده از بچه ها فعالیت میکردیم.من خودم صرفا تو تالار خیریه فعالیت میکردم.

اون زمان یه عده بودیم که هم سن و سال بودیم و یه عده بودن که از ما کوچیکتر بودن.

خلاصه مثل رسم همه فرومها و جمعیت ها یه عده شدن خواهر و برادر ... یه عده هم شدن بچه و برادر زاده و خواهر زاده.

این میون من فقط نقش خواهر داشتم. یعنی بچه مچه نداشتم:hrqr6zeqheyjho1f9mx

اون روزا یوحنا که واسه شیطونی با شیدا میومدن تو تالار خیریه یکی دو بار میون اون همه پست دیده بودمش، تا اینکه یه روز پیام خصوصی داد که بیا مسنجر کارت دارم. :w58:

برای اولین بار بود که چت میکردیم و مستقیم صحبت میکردیم...بعد بهم گفت یه چی میخوام بگم ولی گیجالت میکشم...بعد گفت میخوام مامانم بشی :w58::w58::jawdrop:

منم اولی بار بود یکی تو عمرم بهم میگفت مامان :ws44: اول کلی گیجالت کشیدم:girl_blush2: بعد یوهو احساساتی شدم...گفتم باوشه :ws44:

بعد از اون جدی جدی شد بچه من...انقد شیطون و بازیگوش و پاکدل بود. مثل دخترای سه ساله....یه جوری به من میگفت مامان که شاید بچه های خودم بهم اینطوری نگن مامان.:sigh:

روز مادر که میشد بوس بارون و تبریک بارون...خلاصه :sigh:

پیوند دختر و مادری خیلی قوی بستیم...

زمانی که بنا به دلایلی کوچ کردم اومدم اینجا فقط ده تا کاربر آنلاین داشت...اونم نه هر زمان...اکثر بدون کاربر بود....بعد یوحنا جای دیگه مشغول شیطنتهاش و اسپمهاش بود...وقتی فهمید من اومدم اینجا و ناراحتم و بنا به دلایلی دیگه نمیخوام برگردم...اومد و موند...بخاطر من اونم تحمل میکرد و نمیرفت ...با اینکه بارها بهش گفتم برو پیش دوستات اینجا دلگیره دلت میگیره میگفت نه نمیرم :w12:

خلاصه ...بارها بهم ثابت کرد توی دوستی ثابت قدمه...یه دوستی خالص که تو کمتر کسی دیدم.:icon_pf (17):

یوحنا از معدود کسانیه که تا آخر عمر برام میمونه حتی اگر هزار کیلومتر از هم فاصله داشته باشیم...مثل یه عضو از خانوادم میمونه.:w36:

عشق منه :heartshape2:

• Like 20
لینک به دیدگاه

ایلیا جان خیلی مرسی بابت این تاپیک :a030:

بازم گل کاشتی :ws3:

یوحنا یکی از بهترینای انجمن بوده و هست. یکی از شلوخای انجمن :ws3:

خود ایلیا فکر کنم بهترین توصیفا رو ازش کرد. کسی که همیشه سعی میکنه باعث شاد کردن بقیه باشه و نمیذاره دوستاش ناراحت باشن. خودش هم خیلی خیلی توداره. یعنی اگه ناراحت باشه احتمال 0.1 درصد بشه فهمید واسه چی ناراحته :icon_pf (34):

همیشه به یادشیم. ایشالا که زودتر بتونه برگرده دوباره :w16:

قرار بود وسط تابستون بیاد :ws44:

یوحی هرجا هستی موفق باشی. ایشالا که زودتر بیای :a030:

اینم مخصوص خودت: gy.gif

:ws3:

• Like 18
لینک به دیدگاه

با سیلااااااااااااام:ws3:

یوحی جزو اولین دوستای من تو این انجمنه به واسطه ی این که هم رشته ایمه وتو تالار با هم فعالیت میکردیم جزو صمیمی ترین دوستای منم شد همکاریای خوبی با هم داشتیم خاطره انگیز بود:dancegirl2:

من خیلی از این ویژگی مهربونیش و همچنین محجوب بودنش خوشم میاد:w16:

خیلیم خر خونه همش سرش تو کتاب ودرسه:4chsmu1:

امیدوارم هر جا که هست موفق باشه منم براش بهترینها رو ارزو میکنم:w139:

• Like 14
لینک به دیدگاه

یه خاطره دیگه....

اویل یه مسابقه اینجا بود..دخترا یکی اضافه کنند پسرا کم ..یه همچین نامی داشت...با یوحنا و چند تا دیگه از دخترای پایه انجمن..........با اختلاف بسیار زیاد برنده شدیم و برای همیشه کل پسرای انجمن رو خوابوندیم:ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه

یوحی دوست جونه خودمه قربونش برم

اینجا باشه یا نباشه روی این زمین خاکی هست و مهم تر از همه توی قلب همه!

گوشیشم روشنه آنتن نمیده بعضی وقتا!

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...