Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ میبینید دو ردیف دندون داره؟ آرواره های فوق العاده قدرتمندی داره ها!!! جیزه:texc5lhcbtrocnmvtp8 کلن مارها موجودات مخوف و با شکوهی هستن...هرچی بزرگتر مهیبتر 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ فک کنید ایران هم از این مارا داشت... چی میشد اونوقت 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ فک کنید ایران هم از این مارا داشت... چی میشد اونوقت در عرض یک ماه نسلشون منقرض میشد. قدرتی که ایرانی برای منقرض کردن هر جانداری دارد، کمتر قومیتی دارد. یه دهات با بیل و کلنگ میوفتند سر مار بدبخت، اینهمه خرس و پلنگ و... را منفرض کردند،اینهم میتونن. 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ آخی چقدر گوگولیه چرا رژیم نمیگیره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ در عرض یک ماه نسلشون منقرض میشد. قدرتی که ایرانی برای منقرض کردن هر جانداری دارد، کمتر قومیتی دارد. یه دهات با بیل و کلنگ میوفتند سر مار بدبخت، اینهمه خرس و پلنگ و... را منفرض کردند،اینهم میتونن. خب اگه این منقرض بشه فک نکنم مشکلی پیش بیاد 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ خب اگه این منقرض بشه فک نکنم مشکلی پیش بیاد ولی حالا جدا از شوخی، به نظرت ما آدم ها از روی زمین منقرض بشیم،چه مشکلی پیش میاد؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ ولی حالا جدا از شوخی، به نظرت ما آدم ها از روی زمین منقرض بشیم،چه مشکلی پیش میاد؟ به نظره شخصه خودم فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد... همیشه طبیعت راهه خودشو پیدا میکنه و میتونه به پایداریش برسه این انسانه که همش داره طبیعت رو ناپایدار میکنه و به سمته منقرض شدن اکثریت جانداران پیش میره... اما جالب بود که ادم منقرض بشه چی پیش میاد ... اما جالبترش اینه که چه عاملی باعث منقرض شدنمون میشه 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ به نظره شخصه خودم فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد... همیشه طبیعت راهه خودشو پیدا میکنه و میتونه به پایداریش برسه این انسانه که همش داره طبیعت رو ناپایدار میکنه و به سمته منقرض شدن اکثریت جانداران پیش میره... اما جالب بود که ادم منقرض بشه چی پیش میاد ... اما جالبترش اینه که چه عاملی باعث منقرض شدنمون میشه به نظر من انسان اگر منقرض بشه، حیات آفرینش مفهومش را از دست میده. چیزی که به کل کائنات مفهوم داده، انسان بوده. شاید یک روزی تنها محافظ کره زمین هم در برابر شهاب سنگ ها و.... همین انسان باشد. کسی چه میداند، عمر ما که کفاف نمیده. 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من انسان اگر منقرض بشه، حیات آفرینش مفهومش را از دست میده. چیزی که به کل کائنات مفهوم داده، انسان بوده. شاید یک روزی تنها محافظ کره زمین هم در برابر شهاب سنگ ها و.... همین انسان باشد. کسی چه میداند، عمر ما که کفاف نمیده. شاید بعده ها که انسان منقرض شد موجودی کشف بشه که از انسان هم بالاتر باشه و ما پیششون یه دایناسور بوده باشیم 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ فک کنید ایران هم از این مارا داشت... چی میشد اونوقت خیلی هم خوب! اون وقت امیدوار می شدم چند تایی رو بخوره بی رودربایستی!:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ می گن مارها خیلی مهربونن و نسبت به صاحبشون وفادار ... ... این خیلی بزرگه و ممکنه منو گاز بگیره و بخوره ... اگه سایز کوچیک تر تو مایه های لارج باشه خوبه ... 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ می گن مارها خیلی مهربونن و نسبت به صاحبشون وفادار ... ... این خیلی بزرگه و ممکنه منو گاز بگیره و بخوره ... اگه سایز کوچیک تر تو مایه های لارج باشه خوبه ... چی می گی ماهرخ تو رو اسمالشم می خوره بعد سفارش لارج می دی 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ می گن مارها خیلی مهربونن و نسبت به صاحبشون وفادار ... ... این خیلی بزرگه و ممکنه منو گاز بگیره و بخوره ... اگه سایز کوچیک تر تو مایه های لارج باشه خوبه ... صاحب؟؟! عزیزم اینا اهلی نمیشن! اونایی که دیدی نششو رو کشیدن! 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ صاحب؟؟! عزیزم اینا اهلی نمیشن! اونایی که دیدی نششو رو کشیدن! نه طفلکم من نیش دار با زهرم دیدم که دارن ... تازه خیلی هم باوفا بودن ... حتی بیشتر از سگ ... 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مار آناکوندا پس از حمله به یک شتر و بلعیدن درسته آن !!!!!! این دیگه چیه تمساحم شکار میکنه!!!:w58: مگه میخوردش؟؟ چقد دلم میخواست با تبر میزدم تو فکش یا از وسط نصفش میکردمچقد بدم میاد ازش... 3 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مار آناکوندا پس از حمله به یک شتر و بلعیدن درسته آن !!!!!! تا اونجا که من قبلا خبرشو خوندم یک کشاورز گوسفنداش هر شب گم می شدند (شاید هم شتر بوده که شما گفتید)بعد دور تا دور مزرعه را برق میکشه تا دزده با برق خشک بشه فرداش این مار خوش اندام را پیدا میکنه . 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ این دیگه چیه تمساحم شکار میکنه!!!:w58:مگه میخوردش؟؟ چقد دلم میخواست با تبر میزدم تو فکش یا از وسط نصفش میکردمچقد بدم میاد ازش... نه تمساحه .. اینو میخوره داشتی میزدی یه دونه دیگه مضاف بر اون بزن ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلی جونوره بیخودیه 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ نه تمساحه .. اینو میخوره داشتی میزدی یه دونه دیگه مضاف بر اون بزن ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلی جونوره بیخودیه تمساح به اون پوست کلفتی چه جور میخوردش!!چه طوری هضمش میکنه حالا که فک میکنم 2 نصف کمه...4صف بهتره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده