Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ زیست شناسان گزارش کردند: تولد در حین زمستان ساعت بیولوژیکی را بر همزده و می تواند افراد را نسبت به بعضی بیماری های عصبی مستعد کند به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نقل از سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طی تحقیقی که بر روی موش های متولد شده در زمستان و متولد شده در تابستان انجام گرفت و با بررسی فعالیت سیستم عصبی این موش ها ، مشخص شد که موش های متولد شده در زمستان بدلیل کوتاه بودن طول روز که برخی از عملکرد های فیزیولوژیکی را دچار نقصان می کند، و وجود بیماری های فصلی و حساسیت نوزادان به دلیل نقص سیستم ایمنی به این بیماری ها، می تواند به تدریج عملکرد سیستم عصبی و مغزی را دچار مشکل نماید. بیماری هایی همچون اضطراب و یا حتی شیزوفرنی در این افراد به دور از انتظار نیست. این محققین برای مطالعات خود از موش های تغییر یافته ای استفاده کرده اند که سلول های عصبی آنها در هنگام عملکرد به رنگ سبز می درخشند. 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ خدا رو شکر، من تو تابستون به دنیا اومدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ پس یه خورده اعصاب به من قرض بده :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من لب مرز بودم :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من لب مرز بودم :banel_smiley_52: یعنی ساعت 12 یکم دیماه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی ساعت 12 یکم دیماه ؟ نه...اواخر آذر 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من 8 صبح اول دی ام.انگار مجبور بودم شب یلدا به اون طولانی بمونم.از آخرم اسممو یلدا نزاشتن 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ همیشه گفتم بهترین فصل= تابستان! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده