setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر من بد شانسم جشن فارغ التحصیلیمون قرار بود امروز باشه دیروز گفتم چارشنبه آبجیمو ببرین مواظبش هم باشین:ha5t4lmd53df3cpu2lq 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ به من هیچ رسیدی نداد و مستقیم برگشت به سایت فروشگاه:w821: بر میگرده دوباره سایت فروشگاه و شماره پیگیری 10 رقمی بهتون میده. دوستان حتما از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده کنن. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ جناب حاج محمد،درباره این ایمیلی که پس از پرداخت مبلغ میاد،لطفا توضیح بدین..... پایین ایمیل نوشته مبلغ مورد نظر شما دریافت شد،از یک طرف هم بالای ایمیل میگه درخواست لغو شد !!!!!! 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ خب دیگه قسمت نیست بیای! بعدی لطفا .. ! به نفعته من بیام و الا گشنه پلو نوش جان میکنی بر میگرده دوباره سایت فروشگاه و شماره پیگیری 10 رقمی بهتون میده. دوستان حتما از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده کنن. به من هیچ شماره ای نداد،در خود سایت بانک ملت نوشت پرداخت با موفقیت انجام شد و پول هم ازم کم کرد!ولی شماره ای نداد! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من ديروز پول رو ريختم ولي عابر بانكي!! به اين فروشگاه اعتمادي هست ايا؟؟كسي ريخت؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من ديروز پول رو ريختم ولي عابر بانكي!! به اين فروشگاه اعتمادي هست ايا؟؟كسي ريخت؟؟ وصل میشه به خود پایگاه بانک ملت. مشکلی از لحاظ امنیتی فکر نکنم داشته باشه.:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ خب پس دوستان رفتنی شدین به سلامتی... 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من ديروز پول رو ريختم ولي عابر بانكي!! به اين فروشگاه اعتمادي هست ايا؟؟كسي ريخت؟؟ وصل میشه به خود پایگاه بانک ملت. مشکلی از لحاظ امنیتی فکر نکنم داشته باشه.:jc_thinking: منم از فروشگاه ریختم محمدم گفت اومده پولم خیالتون راحت 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ خب پس دوستان رفتنی شدین به سلامتی... اقلا نمیایی بیا یک آبی پشت سر ما بریز..... پشت سر مسافر گریه درست نیست. 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ اقلا نمیایی بیا یک آبی پشت سر ما بریز..... پشت سر مسافر گریه درست نیست. نمی تونم جلوی خودموووو بگیرم... :lol: 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ منم شاید اومدم 50-50 هست... حتما میایی 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ منم شاید اومدم 50-50 هست... باید مینوشتی 100=50+50 اینجوری که نوشتی 0=50-50 ویرایش کن هرچه سریعتر....... :w00: 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ باید مینوشتی 100=50+50 اینجوری که نوشتی 0=50-50 ویرایش کن هرچه سریعتر....... :w00: 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ پـَـ نـَـ پـَـ فوژولی نکن بچه جون پــَ نـــَ پـــَ :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر من بد شانسم جشن فارغ التحصیلیمون قرار بود امروز باشه دیروز گفتم چارشنبه آبجیمو ببرین مواظبش هم باشین:ha5t4lmd53df3cpu2lq این همه روز جشن فارق التحصیلیه تو باید بیفته 4 شنبه دیگه!:(2310): فوژولی نکن بچه جون پــَ نـــَ پـــَ :vahidrk: توئم میری ؟ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ توئم میری ؟ نه عزیزم :w821: 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ به نفعته من بیام و الا گشنه پلو نوش جان میکنی به من هیچ شماره ای نداد،در خود سایت بانک ملت نوشت پرداخت با موفقیت انجام شد و پول هم ازم کم کرد!ولی شماره ای نداد! :texc5lhcbtrocnmvtp8 خب بری تو حساب خودتو ببینی فکر کنم تراکنشهارو نوشته باشه . ننوشته؟ اینترنتی به شماره کارتم میتونید بفرستید. (من اینطوری ریختم) این همه روز جشن فارق التحصیلیه تو باید بیفته 4 شنبه دیگه!:(2310): توئم میری ؟ تو هم نمیای؟ منم شاید اومدم 50-50 هست... ایولللللللللل زرییییییییییییی بیا دیگههههههههههههههه افرین ببین من الان از سرماخوردگی رو به موتم! ولی بازم اسم نوشتم و فقط امید دارم تا چهارشنبه خوب شم!:دی بیا باشه؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده