alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام اگر هر شبانه روز بجای 24 ساعت 26 ساعت بود از آن 2 ساعت اضافه چگونه استفاده می کردید؟! آیا در این مورد اهمیت مدیریت زمان بیشتر می شد؟! آن 2 ساعت را می خوابیدید؟! در آن 2 ساعت تفریح می کردید؟! آن 2 ساعت را صرف کمک به دیگران می کردید؟! ... 16 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ یاد قضیه اون بنده خدا افتادم که بهش گفتن روزی چند ساعت درس میخونی؟ گفت 25 ساعت. گفتن شبانه روز که 24 ساعته. چطوری 25 ساعت درس میخونی. گفت آخه من صبح ها یه ساعت زودتر از خواب بیدار میشم. :texc5lhcbtrocnmvtp8 من که میخوابیدم. چون این روزا خیلی کم میخوابم. 12 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ کی خوابو ول می کنه میره سراغ کارای دیگه؟؟ 10 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ منم شدیدا به خواب نیاز دارم این روزها 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ از 24 ساعتش چه خیری دیدم که از 26 ساعتش ببینیم ؟ 26 ساعت مال کساییه که خیلی فعالن و کار ریخته رو سرشون وقت کم میارن من که در این برهه زمانی همین 24 ساعتم اضافه میارم!:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ بالاخره بعد از مدتهای مدید یه تاپیک با کیفیت در این تالار ایجاد شد ... خوب اول یه نکته ی علمی بگم : دانشمندان چند انسان از ملیتهای مختلف رو بطور جداگانه در اتاقهایی با امکانت کامل و البته بدون وسایل ارتباط جمعی و ساعت قرار دادند و زیر نظر گرفتند . نکته ی جالب این بود که بعد از 2 -3 روز ساعت بدن اونها بطور جالبی طوری عمل میکرد که اونها اعمالشون رو بر اساس 25 ساعت در شبانه روز تنظیم کرده بودند !!! و این یک پدیده ی کاملا طبیعی هست که در همه ی انسانها وجود داره اما جواب سوال مطرح شده در این تاپیک : اگر من بجای 24 ساعت 26 ساعت و یا حتی 30 ساعت هو وقت داشتم به پروژه هام و کسب و کار میپرداختم .... ممنون از این تاپیک پربار 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ بستگی داره این دو ساعت به کجای شبانه روز اضافه بشه به شبش یا بروزش اگه به شب اضافه شه میخوابم اگه به روزش اضافه شه کار میکنم 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ دو ساعت بیشتر برای وقت تلف کردن داشتم!!! 6 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی چی؟ یعنی تعداد روزای ماه و سال کمتر میشد؟ خوب این فرق نمیکنه که...میانگین عمر میاد پایینتر ولی همون ساعت از یک سال رو سپری میکنیم... ولی اگر بگیم خوب حالا چیکار میکنیم با این 2 ساعت؟ هیچی...همین کارایی که تو 24ساعت انجام میدادم.... لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ هيچي بابا بعد وقت اضافه پنالتي كشي ميشه چه ميشه كرد وقت واسه اونها عزيزه كه ثانيه به ثانيه در حال مبارزه و رقابت هستن تا از ديگر مدعي ها عقب نمونند كه كمتر تو اين مملكت كار داره مال ما نيست 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ 2ساعت بيشتر وقت دارم كه بيام نت:texc5lhcbtrocnmvtp8 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ با سلاماگر هر شبانه روز بجای 24 ساعت 26 ساعت بود از آن 2 ساعت اضافه چگونه استفاده می کردید؟! آیا در این مورد اهمیت مدیریت زمان بیشتر می شد؟! آن 2 ساعت را می خوابیدید؟! در آن 2 ساعت تفریح می کردید؟! آن 2 ساعت را صرف کمک به دیگران می کردید؟! ... ما از این 24 ساعتمون مگه تمام و کمال استفاده می کنیم که دو ساعت هم اضافه بخوایم؟؟؟البته من خودمو می گم ولی مطمئنم که اون وقت اضافه رو صرف خواب نمی کردم.احتمالا مطالعه و تفریح و اینا:4chsmu1: دارم رو مدیریت زمانم کار می کنم :2eaoapgxehimkak1y7e 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ ادم در طول عمرش هر کاری خواسته در ان 24 ساعت کرده .حالا که 2ساعت اضافه میشه باید فکر کرد که تا حالا چیکار ها که نکرده .. کمی سخته .باید فکر کرد ... اها ................ بهتر نیست ان 2ساعت را فقط فکر کرد !!! ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ فرق خاصی نمیکنه! اگه توانایی استفاده مفید از زمان داشته باشم از همین 24 ساعتم استفاده میکنم! 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من بدون عذاب وجدان 10 ساعت میخوابیدم چون 8 ساعت کمه واسم سر 10 ساعت از خواب بیدار میشم ولی عذاب وجدان میگیرم اگه بشه 26 ساعت من با خیال راحت 10 ساعت میخوابم :4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ آخ جون 2ساعت بیشتر می خوابیدم:w14: 1 لینک به دیدگاه
8010 108 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ سلام .. حالا نمیشد 2 ساعت کم بشه .. آخه من الان بیکارم ... تازه اگه حساب کنید تقریبا ده درصد به عمرتون زیاد میشد ... مثلا به جای 100 سال 110 سال زندگی میکردیم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ قانون پارکینسون- Parkinson's Law: این قانون توسط پارکینسون که یکی از مدرسان علم مدیریت است در سال 1958در کتاب Parkinson's Law: The Persuit of Progress نوشته شده است .البته قانون پارکینسون بصورت خاص ٬به عنوان یکی از قوانین مدیریت زمان در جایی نیامده است ولی به نظر من این قانون در بحث مدیریت زمان بسیار کارایی دارد ٬حتی می توانم بگویم مهمترین قانون مدیریت زمان قانون پارکینسون است توضیحات زیر را بخوانید تا متوجه منظور من بشوید. قانون پارکینسون می گوید کار طوری گسترش می یابد که زمان داده شده را پر کند یا به عبارتی می گوید کار به اندازه ی زمانی که برای انجام آن وجود دارد ادامه می یابد.یک مثال برای درک بهتر:قانون پارکینسون می گوید اگر برای انجام پروژه ای یک هفته وقت لازم باشد و به شما برای انجام دادن همان پروژه دو هفته وقت بدهند شما به اندازه ی دو هفته برایش وقت صرف می کنید یعنی شما پروژه را در پایان آن دو هفته به اتمام می رسانید گرچه یک هفته کافی بود.(نگوییدنه. اینگونه نیست؟!) اگر متوجه قانون پارکینسون نشدید قانون و مثال را دوباره بخوانید و با همدیگر مقایسه کنید.البته قانون پارکینسون توجیه بسیار مناسبی می تواند باشد برای افراد تنبل و برخی از مدیران!نکته ی مهم در مورد قانون پارکینسون: گستردگی( کش یافتن) به میزان و ماهیت کار ارتباط چندانی ندارد.اینگونه است که قانون پارکینسون چند تعریف دیگر هم دارد ازجمله:هزینه ها بدون استثنا آنقدر بالا می روند تا با درآمد ها یکسان شوند!!! هر چه درآمدتان بیشتر باشد بیشتر خرج می کنید و همچنان در موقعیت قبلی خود باقی می مانید.اگر هنوز این قانون را باور ندارید به این بیندیشید که چرا اکثر انسانها از نظر مالی پیشرفت نمی کنند!!!(لطفا مثال خاص نزنید) اگر به هیچ وجه قانع نمی شوید قانون شکنی کنید!!! من که قانون جالب پارکینسون را خیلی قبول دارم چون مصادیقش را در اطرافم زیاد می بینم! منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده