amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی محصولاتمون رو تو فروشگاه اونا بفروشیم؟ نخیر...اونا فقط بسته بندی میکنن محصولاتتون رو و روشون قفل سخت افزاری میزنن تا کپی نشن! میتونی هزینشم از تبلیغاتی که روی سی دی ها میزنن کسر کنید...طراحی روی پاکت(قاب) سی دی ها مال خودمونه.... :smiley (18): خب نمیشه جلوی تکثیرش رو گرفت میشه...بافر کن!:smiley (18): یکم سرمایه اولیه می خواد...اونم با هزینه متغیر اگر فروش خوبی داشته باشیم حل میشه. لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ آقا من بااین دوستام صحبتم کردم آمادگی دارند که تبلیغات شماروروی جلد سی دی های تخصصی فنی چاپ کنند شمافقط شرایط ونوع تبلیغات رو بهم برسونیدبقیه اش بامن 6 لینک به دیدگاه
8010 108 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ منم قدمه نو رسیده رو (فروشگاه) تبریک میگم .... امیدوارم پای عینک آفتابیو کباب پزه دوگانه سوزو ساعت ال ای دی به فروشگاه باز نشه 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ خب با تاخير هميشگي منم تبريك مي گم كارتون درسته اميدوارم همكاري تالار عمران در فروشگاه رو هم بزودي شروع كنيم :w73: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آقا من بااین دوستام صحبتم کردم آمادگی دارند که تبلیغات شماروروی جلد سی دی های تخصصی فنی چاپ کنند شمافقط شرایط ونوع تبلیغات رو بهم برسونیدبقیه اش بامن یعنی ما تبلیغ فروشگاه و محصولاتمون رو بذاریم رو جلد محصولات اونا؟ این روشی که امین گفته نمیشه: نخیر...اونا فقط بسته بندی میکنن محصولاتتون رو و روشون قفل سخت افزاری میزنن تا کپی نشن!میتونی هزینشم از تبلیغاتی که روی سی دی ها میزنن کسر کنید...طراحی روی پاکت(قاب) سی دی ها مال خودمونه.... :smiley (18): میشه...بافر کن!:smiley (18): یکم سرمایه اولیه می خواد...اونم با هزینه متغیر اگر فروش خوبی داشته باشیم حل میشه. 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی ما تبلیغ فروشگاه و محصولاتمون رو بذاریم رو جلد محصولات اونا؟ این روشی که امین گفته نمیشه: دقیقامتوجه نشدم چی میگی.... ایناهرجوربخوای واست تبلیغ میکنند شماچطورمیخوای؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ دقیقامتوجه نشدمچی میگی.... ایناهرجوربخوای واست تبلیغ میکنند شماچطورمیخوای؟ نمیخوایم تبلیغ کنن واسمون. می تونن امنیت فایل ها و محصولاتمون رو ضمانت کنن؟ می تونن قفلی بذارن (مثلاً رو فایلهای pdf) که براحتی قابل تکثیر نباشه و راحت کسی واسه دانلود نذاره؟ 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ مبارکه مبارکه............:icon_pf (44): حالا این گوشه موشه ها یه تریام بزنین:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی عالیه. واقعا ممنون. نقشه شهرای دیگه هم نمیذارید فروشگاه؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مبارکه .. افزونه فروشگاه سازه روی تم اکسپلورر یوتم آیا ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه اونه فارسی سازیش هزینه داشته کاش نات فانده پایینو برمیداشتی .. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مبارکه .. افزونه فروشگاه سازه روی تم اکسپلورر یوتم آیا ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه اونه فارسی سازیش هزینه داشته کاش نات فانده پایینو برمیداشتی .. :icon_pf (34): نه افزونه رو جدا گرفتم. البته پولی بودش. یکی از همین ایرانیا درست کرده که پرداخت انلاین بانک ملتم توش ماژولشو گذاشته بود. البته اپدیت میشه مثل بقیه افزونه ها و امکانات جدید بهش اضافه میشه و اپدیتش دیگه رایگانه تم هنوز تم مخصوص فروشگاه که تم خوبی باشه گیر نیاوردم. احتمالاً یه تم مخصوص هم بخرم. نات فاند؟ کجاشه؟ 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ نه افزونه رو جدا گرفتم. البته پولی بودش.یکی از همین ایرانیا درست کرده که پرداخت انلاین بانک ملتم توش ماژولشو گذاشته بود. البته اپدیت میشه مثل بقیه افزونه ها و امکانات جدید بهش اضافه میشه و اپدیتش دیگه رایگانه تم هنوز تم مخصوص فروشگاه که تم خوبی باشه گیر نیاوردم. احتمالاً یه تم مخصوص هم بخرم. نات فاند؟ کجاشه؟ الان یعنی زدی کوچه علی آقا چپیان دیگه ! باشه نات فاند .. برا افزونه سیمیلار پست دیگه تهه فایل سینگل تم یه خط کد گذاشتم.. اونو بردار اون کد مطالب مشابهو چاپ میکنه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ الان یعنی زدی کوچه علی آقا چپیان دیگه ! باشه نات فاند .. برا افزونه سیمیلار پست دیگه تهه فایل سینگل تم یه خط کد گذاشتم.. اونو بردار اون کد مطالب مشابهو چاپ میکنه اها واسه مطالب مشابه رو میگی. کوچه علی اقا چپیان چیه دیگه. اینم اون لینک افزونه که میگم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اها واسه مطالب مشابه رو میگی. کوچه علی اقا چپیان چیه دیگه. اینم اون لینک افزونه که میگم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیدمش .. بهترشم هست .. مجانی علی آقا چپیان = استفاده از تم ترجمه شده توسط ملت بدون کسب اجازه :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ دیدمش .. بهترشم هست .. مجانیعلی آقا چپیان = استفاده از تم ترجمه شده توسط ملت بدون کسب اجازه :vahidrk: اره فروشگاه قبلی که پرستاشاپ بود امکانات خیلی بیشتری هم داشت ولی امنیت نداشت. اینو تو دفتر مدیریت صحبت کردیم دربارش :vahidrk: لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اره فروشگاه قبلی که پرستاشاپ بود امکانات خیلی بیشتری هم داشت ولی امنیت نداشت.اینو تو دفتر مدیریت صحبت کردیم دربارش :vahidrk: چیزی یادم نمیاد .. من راضی نیستم .... میتونی بگی ب***** ولی خب .... در هر صورت راضی نیستم 1 لینک به دیدگاه
شاپرک 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من اجیللللللللللللللللللللللللللللللللللل!!!:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v پس کو خولاکیاااااااااااااا من گوشنمهههههههههههههههههههههههه:w42: کیکتون کوووووووووووووووووووووووووووو:w70: اینجا شرا پذیرایی شیمنگی نیکونین:shad: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده