sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مديرکل پيشبيني سازمان هواشناسي خبر داد: بارش برف تابستاني در ارتفاعات تهران ايرن: مديرکل پيشبيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي کشور گفت: از شنبه تا دوشنبه اين هفته بارش برف در ارتفاعات البرز، کوههاي تهران را سفيدپوش ميکند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عبدالرضا اميدوار شهري در گفتوگو با خبرنگار جامعه فارس گفت: دماي امروز تهران 19 و 34 درجه سانتيگراد است که تا اواخر اين هفته روزانه يک تا 2 درجه کاهش مييابد. به طوري که طي روزهاي آينده کاهش 6 تا 7 درجهاي دما را در پايتخت شاهد خواهيم بود. مديرکل پيشبيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي کشور ادامه داد: بارشها در تهران تا هفته آينده ادامه خواهد داشت. اميدوار شهري درباره وضعيت کل کشور نيز گفت: در استانهاي البرز، آذربايجان شرقي و غربي، گيلان، مازندران و گلستان تا خراسان شمالي و رضوي بارندگي پيشبيني ميشود اما شدت بارشها در سواحل خزر بيشتر است. وي افزود: تا روز يکشنبه بارشهاي رگباري در شرق استانهاي فارس، هرمزگان و غرب کرمان باعث سيلابي شدن رودخانه ميشود 15 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ هواشناسی اینا که هیچ وقت درست در نمیاد یعنی همیشه برعکش می شه ! اما چه خوب می شه اگه برف بیاد وقت وقتش که برف نمی بینیم شاید تابستون بتونه یه کارایی بکنه !!!! 2 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ دیشب که بارون خوبی اومد یعنی الان دربند و اون طرفا برف اومده ؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ برفم بیاد واسه خیابون فرشته و پنت هاوز اقای ...... میاد دیگه:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ هواشناسی اینا که هیچ وقت درست در نمیاد یعنی همیشه برعکش می شه !اما چه خوب می شه اگه برف بیاد وقت وقتش که برف نمی بینیم شاید تابستون بتونه یه کارایی بکنه !!!! امیدوارم درست از آب در بیاد دیشب که بارون خوبی اومد یعنی الان دربند و اون طرفا برف اومده ؟ نییدونم اون طرفیها باید بیان بگن:biggrin: برفم بیاد واسه خیابون فرشته و پنت هاوز اقای ...... میاد دیگه:biggrin: امیدوارم خیلی احتیاجه آره واقعا نیازه تبریز که داره هنوزم میباره:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ ما که سمت ارتفاعاتیم هنوز برفی ندیدیم. ولی خیلی بارون دیشب شدید بود. هنوزم هست ولی کمتر. 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ بینید منظور از ارتفاعات ارتفاعات خیلی بالا هستش. هر 1000 متر 6 درجه از دمای هوا کم میشه.حالا بشینید حساب کنید اگر تهران 20 باشه.در ارتفاع 3500 متری حدودا دما 0 میشه و برف میاد 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ بینید منظور از ارتفاعات ارتفاعات خیلی بالا هستش.هر 1000 متر 6 درجه از دمای هوا کم میشه.حالا بشینید حساب کنید اگر تهران 20 باشه.در ارتفاع 3500 متری حدودا دما 0 میشه و برف میاد همیشه سمت ما برف می یمد خفن وسط شهر برفی در کار نبود 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ همیشه سمت ما برف می یمد خفن وسط شهر برفی در کار نبود مگه شما کجایی؟؟ اختلاف ارتفاع میدون راه آهن و میدون تجریش همش 200 متره اما شما ببین خیلی وقتا شده تجریش برف میاد اما اه آهن آفتابه!!!! خودم اینو دیدم به چشم!!!!! 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ مگه شما کجایی؟؟اختلاف ارتفاع میدون راه آهن و میدون تجریش همش 200 متره اما شما ببین خیلی وقتا شده تجریش برف میاد اما اه آهن آفتابه!!!! خودم اینو دیدم به چشم!!!!! جزء شمیرانات خب آره تهران کلا 4 فصله 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ قشنگ سرد شده هاااااااا... عالیه هوا جاتون خالی... باااام محشره الان... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ قشنگ سرد شده هاااااااا...عالیه هوا جاتون خالی... باااام محشره الان... آره بابا سررررده!!!! بام با کی میخوای بری حالا مامانی؟؟؟منم ببر:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آره بابا سررررده!!!!بام با کی میخوای بری حالا مامانی؟؟؟منم ببر:4chsmu1: اوهوم سرماش میچسبه... یه شب قرار بذاریم با بچه ها بریم عوض این تورااا...:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ اوهوم سرماش میچسبه...یه شب قرار بذاریم با بچه ها بریم عوض این تورااا...:biggrin: برررررررررررررررریم!!!! مامانی خواستگاری من چی شد پس؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ برررررررررررررررریم!!!!مامانی خواستگاری من چی شد پس؟؟؟ اين جا جاش نيست حميد:girl_yes2: سيما ميبرمش الان دعواش نكن:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اين جا جاش نيست حميد:girl_yes2:سيما ميبرمش الان دعواش نكن:biggrin: از دست شما...بحث بر سر برفه........آخرش به خواستگاری ختم میشه....زوج اندیشان 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ از دست شما...بحث بر سر برفه........آخرش به خواستگاری ختم میشه....زوج اندیشان میبینی تورو خدا اگه الان پاک کنم میشم مدیر بده اين جا جاش نيست حميد:girl_yes2:سيما ميبرمش الان دعواش نكن:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ میبینی تورو خدا اگه الان پاک کنم میشم مدیر بده تو بهترین مدیر دنیایی عزیزم اما من قصدم اسپم نبود به خدا داشتم از آب و هوا میگفتم تقصیر این حمیده:texc5lhcbtrocnmvtp8 ببخشییییییییییییید:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ من تا سه شنبه تهران بودم خداييش سه شنبه چه هوايي شده بود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده