مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خوب معلومه همه چی به نفعه استقلاله!2-0!!!ما که گل بیشتر می خوایم اما خوب اونا هم گناه دارند طفلکی ها!:biggrin:من که فوتبال نمی بینم اما به خاطر داداشم فقط استقلال!:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ (شکلک ریشخند) عمرااااااااااااااااااااااااا پرسپولیس زلزله محبوب هرچی دله 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من پرسپولیسم، اما نظرم اینه که : استتقلال 2 ؛ پرسپولیس :1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ پروین میگه فک کنم ی شیش تایی دیگه رقم بزنیم ... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ چالبه . ماها حتی بلد نیستیم بدون توهین از تیممون طرفداری کنیم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ خب جایزه مون رو بدید ما بریم:biggrin: پیش بینی دقیق!! 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ بزارید بازی تمام شه بعد برید از ورزشگاه بابا شعار نمی دیم بابا نمی گیم! 3تا بازی گریه کردید! عب نداره 4تا میشه ..........:lol: 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ زیاد ذوق نکنید جوجه رو اخر پاییز میشمارن :ws47::ws47: :w12: 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ :ws47::ws47: :w12: اخی عب نداره! کلا یا اینا یک 6تا زیر زبونشه! یاپیداشون نیست! ای خدا! مرسی از عکس عمو فرهادمون! برید خدا رو شکر کنید 2تا خوردید! :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::lol::lol::lol: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ استقلال 2 - 0 پرسپولیس Fo.Roo.GH, Neutron, soheiiil دم ما سه تا گرم ... :lol: 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ تو عمرم اینقدر به کسی فحش نداده بودم که امشب دادم............:w74: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ تو عمرم اینقدر به کسی فحش نداده بودم که امشب دادم............:w74: بی تلبیت :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ هه هه کیا بودن میگفتن جوجه رو آخر پاییز میشمرن؟ نتایج شمارش جوجه ها : آمار استقلال --------> گل 2تا ... تیردروازه 2تا ... موقعیت گل اوووووووووه نگو نگو آمار پیروزی --------> گل 0تا ... تیردروازه 0تا ... موقعیت گل چی چی هست؟ خب پنالتی رو گل میکردین 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده