سمندون 19437 ارسال شده در 14 آذر، 2011 :persiana__hahaha:باززززززززززززززززززم پرسپولیسسسسسسسسسس:persiana__hahaha: ماشالاههههههههه پرسپولییییییییییییییییییییییییییییییییییییییس 1
Neutron 60966 ارسال شده در 14 آذر، 2011 پرسپولیس 3-0 میبره مطمئن باشین:dancegirl2: خواهرم مثل اینکه شما بازی های لیگ رو دنبال نمی کنی! 4
hosseinn-p 245 ارسال شده در 14 آذر، 2011 پرسپولیس 3-0 میبره مطمئن باشین:dancegirl2: واقعا یه نگاه به تیمتون بکنید تیمی که توش شیث بیشترین سابقه ی حضور تو دربی رو داره شیثی که به خاطر کارهای مسخره ای که میکنه همیشه مورد انتقاد گزارشگرا بوده کسی که ادعای بزرگی میکنه ولی بزرگ نیست دربی 69 رو که یادتون هست.قبل اینکه پرسپولیس گل بخوره چه کارهای مسخره ای میکرد این شیث پرسپولیس فقط یه بازیکن خوب داره که اونم علی کریمیه که واقعا فوق العاده است بقیه ی نفرات تعریفی ندارن اگه سیاسی بازی نشه که من مطمئنم میشه استقلال عمرا جلوی این تیم نبازه 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 14 آذر، 2011 خواهرم مثل اینکه شما بازی های لیگ رو دنبال نمی کنی! اتفاقا خیلی عالی دنبال میکنم حاضرم شرط ببندم ما میبریمتان برادرم
haniye.a 5626 ارسال شده در 14 آذر، 2011 واقعا یه نگاه به تیمتون بکنید تیمی که توش شیث بیشترین سابقه ی حضور تو دربی رو داره شیثی که به خاطر کارهای مسخره ای که میکنه همیشه مورد انتقاد گزارشگرا بوده کسی که ادعای بزرگی میکنه ولی بزرگ نیست دربی 69 رو که یادتون هست.قبل اینکه پرسپولیس گل بخوره چه کارهای مسخره ای میکرد این شیث پرسپولیس فقط یه بازیکن خوب داره که اونم علی کریمیه که واقعا فوق العاده است بقیه ی نفرات تعریفی ندارن اگه سیاسی بازی نشه که من مطمئنم میشه استقلال عمرا جلوی این تیم نبازه در این میان استقلال هم کم مسخره بازی در نمیاورد که اگه حضور ذهن داشتم براتون بیان میکردم پرسپولیسو علی دایی به این روز انداخت ولی من شرط میبندم پرسپولیس 3-0 میبرتتون:w589:
hosseinn-p 245 ارسال شده در 14 آذر، 2011 در این میان استقلال هم کم مسخره بازی در نمیاورد که اگه حضور ذهن داشتم براتون بیان میکردم پرسپولیسو علی دایی به این روز انداخت ولی من شرط میبندم پرسپولیس 3-0 میبرتتون:w589: آره به خاطره همینه که الان علی دایی رو میکوبین تو سر استیلی دیگه من یادم نمیاد کسی از استقلال کاری کرده باشن تو بازی 4
hosseinn-p 245 ارسال شده در 14 آذر، 2011 از یه پرسپولیسی میپرسن رفت و برگشت باختن به استقلال بدتر بود یا نداشتن قهرمانی تو آسیا ؟ میگه : تا حالا از مس سرچشمه ثانیه 7 گل نخوردی..:ws47: 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 14 آذر، 2011 آره به خاطره همینه که الان علی دایی رو میکوبین تو سر استیلی دیگهمن یادم نمیاد کسی از استقلال کاری کرده باشن تو بازی این واسه جریحه دار شدن غرور استیلی اقا:w888: منم بودم یادم نمی اومد 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 14 آذر، 2011 2 هیچ استقلال. :girl_yes2: :aghosh: 2 بر 1 به سود آبي قهرمان .... :icon_pf (44)::xbex7jmjnhtbacgrr3x :aghosh: :music:وری وری موافقم:music:مگر اینکه دستهای پشت پرده نخوان نتیجه این باشه کاپتان مجیدی و داش میلی واسه کل تیمشون بسه :aghosh: منم وری وری وری.... موافقمممم :hapydancsmil: :aghosh: 3-1استقلال :ydm47612zsesgift969 :aghosh: تابلو بود شیث روی فرهاد مجیدی خطا کرد. داور ....... پنالتی را به نفع استقلال نگرفت. وگرنه بازی الان 3-1 به نفع استقلال بود. همین 2-1 هم خوبه. :aghosh: حاج آقا حرفش حقه شک نکنین استقلال برده :w155: :aghosh: :ws28: :ws28::ws28: خواهرم مثل اینکه شما بازی های لیگ رو دنبال نمی کنی! عجب دندون شکن :ws28: :ws28: :ws28: استقلال 2 پرسپولیس 0 .......... دس دسسسسسست 3
hosseinn-p 245 ارسال شده در 14 آذر، 2011 این واسه جریحه دار شدن غرور استیلی اقا:w888:منم بودم یادم نمی اومد اصلا استیلی مگه غرور میفهمه چیه؟ من اینو یادم میاد 2
pari daryayi 22938 ارسال شده در 14 آذر، 2011 هی وای من ییهو یاد دوران راهنمایی افتادم که کم مونده بود برم استادیوم!! هنوزم که هنوزه نمی تونم بی تفاوت باشم با وجود اینکه برام بی اهمیت شده! استقلال آخه مگه عرضه بردنم داره؟؟ 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 14 آذر، 2011 اصلا استیلی مگه غرور میفهمه چیه؟من اینو یادم میاد نه این که تیم شما میفهمه:w888: بیشتر فک کنین مطمئنم بیش تر از ایناس:evilsmile:
haniye.a 5626 ارسال شده در 14 آذر، 2011 :aghosh: :aghosh: :aghosh: :aghosh: :aghosh: :aghosh: حاج آقا حرفش حقه شک نکنین :aghosh: :ws28: :ws28: :ws28: عجب دندون شکن :ws28: :ws28: :ws28: استقلال 2 پرسپولیس 0 .......... دس دسسسسسست زیاد ذوق نکنید جوجه رو اخر پاییز میشمارن
ارسال های توصیه شده